Отговори
# 675
Рениии Hug,аресвам най-много десния крачол-убав тоалет си  си барнал

# 676
Бегло попрегледах последните страници и искам да кажа само едно от личен опит...Не харесвах изобщо Гизем, дразнеше ме ,грозна ми беше какво ли не,но след време като загледах новия и сериал,ами да ви кажа много я харесвам  Peace за това не казвайте големи думи  Peace

# 677
  • някъде из Врачанско
Цитат
вие сте по-млади и нахакани и ви дразнят такива неграмотни като мен, ще чета, слушам и гледам,

Павлина Hug къде отиде бе скъпа Rolling Eyesаз не съм от младите Laughing но коркаш поне според мен доста срещана дума у нас Rolling Eyesаз я знам преди да почна да гледам турски филми Peaceти ако мислиш че аз съм от грамотните Laughing
това е първият турски сериал, който гледам, иначе не ги гледам, щото работя в друг град ,сутрин ставам и тръгвам в 6 и вечер се връщам най-рано в 20ч, пет дни в седмицата, а този ме грабна точно с играта на хазал, аз и тук в началото не одобрявах емирчо, не знам думи на други езици, моето поколение нямаше достъп до друг език освен руския, затова се радвам на колажите и клиповете дето правите, аз съм  само зрител

# 678
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ренууу, Халилчик вчера ми го пусна Булкята....прати ми го със синя пандИлка. Laughing

# 679
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох ,колажите на Дани и Гъбка,направо ме тропясват  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз нещо ги пренебрегнах в последно време,ама ще наваксам скоро  Naughty
Влъх,аз лично не казвам голяма дума,може и да ми допадне,макар че се съмнявам,някой като ми направи 1-во впечатление и нямам спомен да ми го е променял след това,а да видим дали Серка ще е сефтето  Mr. Green

# 680
Я кат си казваме кой кво знае по коркането  Joy да си кажем и я  Laughing
Аз знам и : я не се коркай! стига си се коркал! и т.н.  Joy Joy
Както и: оти се косиш, като че ти мине  Joy Joy

Та нема се коркаш, Павлински  Joy

А, и да добавя, тези изрази изобщо не ги знам от турски сериали  Peace Joy
Така е мац...си дойдем на думата...жаргончИииииии... Joy Joy Joy

# 681
  • някъде из Врачанско
само тя заслужава да играе с другаря Чаатай Улусой, другите да си правят ревютата и оргиите
Скрит текст:

# 682
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз го знам оти се косиш,сигур ке ти мине  Mr. Green

# 683
Коркаш и аз не знам какво значи,нищо че съм от по младите  Joy Joy Joy
newsm47

Илда Hug

Булка newsm10

Павлина аз знам руски заради Тато Laughing английски знаех добре но не го продължих след 11 клас ooooh!апталка Mr. Greenтурски думи научих покрай сериалите Peace

Зизунке аз имам още двама тъй че нема са сърдиме Joy Joy

# 684
само тя заслужава да играе с другаря Чаатай Улусой, другите да си правят ревютата и оргиите
Скрит текст:

Тц не съм съгласна Naughty

# 685
И кат стана дума....чей прикадиме.... Mr. Green

Сао СерТай...да прИбъдат.... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

Дани, не ми пипай армаган'ти... Naughty

# 686

Сао СерТай...да прИбъдат.... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

Диана newsm03 Ирка  love001е виновна Laughing

# 687
# 688

bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

Диана newsm03 Ирка  love001е виновна Laughing
да прибъдат во векииииииииии  Whistling  bishop bishop bishop bishop bishop

# 689
  • някъде из Врачанско
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт