Отговори
# 660
  • някъде из Врачанско
диана, може ли да пусна колажът ти в туитър newsm78

# 661
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Я да разнообразим с малко ФЕмир,че на тая страница май не са в изобилие  Mr. Green

Тоя колаж утре па ше ми земе здравето. Mr. Green

# 662
Павлино, мЪ...ко се коркаш толко? Казах ти само да неме флууд...пиши си кво искаш, никой не те е спрел.... Laughing
може ли превод какво е коркаш, научи ме на вашия диалект, това ще ми помогне, и наистина се изненадах,че има ограничения колко поста ще пише човек, ами ако няма никой трябва да чакам някой да дойде, че да спорим ли, не съм казала нищо лошо, че да заслужа това обръщение, предполагам че е обида newsm78
Коркаш-Плашиш Peace това е на турски Peace
Иде от КОРК МА- не се плаши.... ooooh! Crazy
 bouquet

Има един израз ма незнам къде се използва Laughingоти се коркаш като че ти мине Laughing

Аз го знам като - оти се скоркаш, демек - защо се шашкаш... Laughing
хаха аз пък - оти се косиш като че ти мине  Joy Joy Joy

# 663
  • В света на мечтите... ❤

И аз като Верчето го знам лафа  Mr. Green

# 664
Цитат
вие сте по-млади и нахакани и ви дразнят такива неграмотни като мен, ще чета, слушам и гледам,

Павлина Hug къде отиде бе скъпа Rolling Eyesаз не съм от младите Laughing но коркаш поне според мен доста срещана дума у нас Rolling Eyesаз я знам преди да почна да гледам турски филми Peaceти ако мислиш че аз съм от грамотните Laughing

# 665
  • някъде из Врачанско

ето това е красота, даровита актриса, стил и умения
ето така става без скрит текст

# 666
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Я, Ренкуууууу...ко прай нашия ашъм у твойтИ гащи... Joy Joy Joy
Кога па го цуна....нощеска бехме заедно... hahaha

# 667
  • У Диспансера ...♥♥♥
Оф, само като си представя как обличат Серка в Лалето, то голяма мода, голямо нещо...ужаст направо... #Crazy

За някоя като Баба Зехра може и да е ужасТ Joy

Аз не съм баба Зехра, но  бас държа, че ако я обличаше Зехра, би и избрала по - подходящи дрехи... Joy Joy Joy
Звездичке,аз пък съм баба,то явно щом сме в форума трябва сме някои бабки и лелки застаряващи,абе момко нямам 30-години още ,а и доста от момичетата,които пишат тук също ,имам смелостта да кажа,че за обличане имам сравнително добро виждане,а доколкото съм засичала когато съм цъкала през каналите ,дадената актриса,и облеклото ,прическата ,а да не говоря грима,са под всякаква критика  Peace

# 668
Вяра Hug аз и в двата варианта Laughing

# 669
може Павлинче Wink

# 670
Както и предполагах, с настъпване на вечерта диспансерът се активизирааа!!!  Hug

Икси, что такое за отношение???  Rolling Eyes Показа тортлето и го прати по предназначение!!! Итс нот феърррр!!!  Heart Eyes

Ей това е просто страхотно! Дани,  Hug, Габи,  Hug, за прекрасните Ви творения, момичета   bouquet  bouquet  bouquet

Аз, май, май, ще се потапям в огледалния свят! Пожелавам Ви лека нощ!  Hug Но, първо да намина отатък!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 671
  • У Диспансера ...♥♥♥
Коркаш и аз не знам какво значи,нищо че съм от по младите  Joy Joy Joy

# 672
  • в подножието на планината
Цитат
вие сте по-млади и нахакани и ви дразнят такива неграмотни като мен, ще чета, слушам и гледам,

Павлина Hug къде отиде бе скъпа Rolling Eyesаз не съм от младите Laughing но коркаш поне според мен доста срещана дума у нас Rolling Eyesаз я знам преди да почна да гледам турски филми Peaceти ако мислиш че аз съм от грамотните Laughing

Тъй, тъй, наборке.... Joy

# 673
Я, Ренкуууууу...ко прай нашия ашъм у твойтИ гащи... Joy Joy Joy
Кога па го цуна....нощеска бехме заедно... hahaha

Ша имаш да вземаш Laughingние с Булка още в началото го заплюме Mr. Greenснощи освен до кат спала да е оскубал при тебе Mr. Green

# 674
  • Още у мъглата ...
Я кат си казваме кой кво знае по коркането  Joy да си кажем и я  Laughing
Аз знам и : я не се коркай! стига си се коркал! и т.н.  Joy Joy
Както и: оти се косиш, като че ти мине  Joy Joy

Та нема се коркаш, Павлински  Joy

А, и да добавя, тези изрази изобщо не ги знам от турски сериали  Peace Joy

Общи условия

Активация на акаунт