Отговори
# 15
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Ето новото ми творение,че нещо ме хвана музата ,като чух тази песен ,дано да ви хареса  Hug Hug
http://vbox7.com/play:215443901a
Влъъъъъъъъхххххххххх...ти не си човек начи.... newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

Тва ми е любима песен...как ме нацели баш по мазола...  love001  love001  love001

# 16
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ееее ,Зизуно аз случайно я набарах и направо ми легна на сърце,и след като видях за какво се пее и айдеее вече щраках за кадри на ФЕмир  Heart Eyes Hug Hug

# 17
Ееее ,Зизуно аз случайно я набарах и направо ми легна на сърце,и след като видях за какво се пее и айдеее вече щраках за кадри на ФЕмир  Heart Eyes Hug Hug
Аз я бях пускала като поздрав по едно време... Laughing
А, Алекс Убаго е велик... Heart Eyes

# 18
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
OMG!!! Имало нова тема!  doh  Сили ми!!!

Зизу,   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Аз каквото имах да казвам, го казах в старата!  Thinking

Добро утро,   Hug Hug Hug Hug Hug
хубав и слънчев съботен ден, сладурки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ФЕМИР ФОРЕВЪР txtloves txtloves txtloves txtloves

# 19
Зизу, благодаря за темата,  bouquet  Ирка, хареса ми ФЕмирският ти клип.
Не съм Ви чела назад и не зная дали е пускана анкетата за най-хармонична двойка, затова сега я пускам. Нашите са на втора позиция и първата двойка ми е любима.

http://magazimedya.com/dev-anket-turk-televizyonlarinin-unutulma … mlu-cifti-hangisi

Ще е жалко за зрителите на бтв, ако спрат сериала, че няма да могат да видят ФЕмирското сдобряване. Heart Eyes
ОЧАКВАЙТЕ СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА: От фейса.
Гюлсюм, ще поговори с Емир за Халил. Гюлсюм, ще каже на Емир, че Халил е побъркан. Емир, ще поговори с Фериа за годежа. Фериа, ще му разкаже цялата истина за самия годеж. Левент, ще се опита да поговори с Фериа но Фериа няма да иска. Всички се приготвят за Нова Година. Гюлсюм, ще качи в апартамента на Емир и там, ще види Корай. Емир и Фериа, ще посрещнат новата година заедно. Гюлсюм, ще преспи с Корай. Халил отвлича Фериа. Всички са много притеснени. Емир вижда по камерите в полицията, че Джансу е видяла как Халил отвлича Фериа. Всички са много притеснени за Фериа. Фериа, ще лъже Халил, че го обича и да пуснете хората. Халил, ще се обади на Емир. Емир, ще отиде в къщата и Халил, ще му сложи инжекция. Халил, ще измъчва Емир до смърт. Емир, ще каже следните думи на Халил: ОСТАВИЯ НА МИРА, ЩЕ ТЕ УБИЯ. Корай, ще се опита да се обади на Емир но буз успех. Фериа е много притеснена дали някой, ще ги спаси. Халил продължава да измъчва Емир. Халил, ще облече Фериа с булчинска рокля. Халил, ще махне въжето от ръката и крака на Емир. Но Халил отново, ще го завържи. Емир, ще се опита да си махне въжете от крака си.Полицията съобщава добра новина. Фериа съобщава по телефона на Сехер къде се намират. Емир спасява Фериа. Халил влиза в затвора и лудницата.Емир и Фериа, ще бъдат закарани в болница.

# 20
  smile3507

Айде кафенце

Скрит текст:

Ирка, поздравления за клипчето, аз чувам песента за първи път, но музиката, мелодията, текста да невероятни, а клипа е невероятен,  newsm51  love001

И за колажите на Ирка и Жани  smile3525 newsm51 smile3525

Зиз, доста рано е за библиотеката, айде по-късно ще донеса книжки, засега само поФали
и нещо лекинко за събуждане

Скрит текст:

Цветна и слънчева събота. Нека е усмихната и много щастлива

Ирче  Hug, весело изкарване на сватбата , а за дансинга си знаеш, да не ни изложиш  hahaha hahaha

Малиии  ooooh! целия пост посветен на Ирка, ама си го заслужава  Hug

newsm18 newsm18 newsm18Фемир завинаги!  newsm18 newsm18 newsm18 Femir Forever! newsm18 newsm18 newsm18

# 21
  • У Диспансера ...♥♥♥
Джейн Hug направо ще ги отвея на дансинга  Joy Joy Joy Joy
А така споменавай ме,че няма да ме има да напомням за мене си ,някой да не ме забрави  newsm53 newsm08 smile3534

# 22
  • Варненска клюкарка

Ето новото ми творение,че нещо ме хвана музата ,като чух тази песен ,дано да ви хареса  Hug Hug
http://vbox7.com/play:215443901a
Влъъъъъъъъхххххххххх...ти не си човек начи.... newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

Тва ми е любима песен...как ме нацели баш по мазола...  love001  love001  love001

Лелее, разчувствах се  Embarassed
Ирче newsm10

А ще споделите ли коя е песента и кой пее....обожавам балади на испански и имам богата колекция, но тази нещо не ми е позната newsm78

# 23
  • У Диспансера ...♥♥♥
Белорче ето Alex Ubago And Amaia Montero Peace
Sin miedo a nada така се казва  Heart Eyes

# 24
Белорче, това е Алекс Убаго...мноооу е добър... Heart Eyes

А песента е" Sin miedo a nada"

# 25
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ти пък трябва ме повториш значи  smile3534

# 26
Зизунко надявам се уцелих лИбовта ти че се двоумих малко  Joy Joy
Скрит текст:

# 27

Ти пък трябва ме повториш значи  smile3534
Сао те пунтирам начи... Joy
Ти знайш ли от кога я знам тая песен ма оуууу....за малко щех да му одим на концерта на Алекси Mr. Green

# 28
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:

ХХИХИХХИ ми те много как няма се двоумиш  Joy Joy Joy

# 29
Скрит текст:

newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

Никой да не ми бара кИфетУ, че ше има боц... Mr. Green

ВериЧ....ти ка'ем уцели го....те друЙтИ са ми лИбовници... Whistling