Отговори
# 480
  • София
Добро утро   food010 morning Coffee Габи  Hug Hug и за всички  Hug Hug Hug Hug

# 481
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ооооо...ако има някой диспансерка от Плевен и и се яде кокосово-шоколадова торта да свирка. Чи ша метам кат Фери метка чиниите . У тва чудо няма никва нирвана само нерви  Joy
Ето да я видите
Скрит текст:
Определено  не е обичайната торта, странна е. По -скоро е някъв тип кокосово -шоколадово десертче, но не и торта.  Направих я за спешъл пърсън, който е възпрепятстван да я опита, за съжаление.
Ама Икси...ко си напрайла бе мац...тва грам нИ мяза УргиналчИтУ... Joy Joy Joy Joy

# 482
  • Още у мъглата ...
Дани,  newsm51Габи, newsm51 направо останах безмълвна пред колажите Ви. То бива красота, но чак пък толкова. Heart Eyes
#Medcezir set pic.... Serenay....
Скрит текст:

Укротяване на опърничавата. Joy

Наде  Hug Радвам се  Grinning
Ма то щото те са красиви, а не като скрития текст  Laughing То в скрития текст няма романтика  Mr. Green

Икси  Hug Твойта по-хубава от оригинала  Grinning Heart Eyes И със сигурност по-вкусна  Hug

# 483
Зиз, smile3532 smile3532 smile3532 кради,кради  gydi fight няа е пиши тъй,чи по удобно  Whistling

# 484
  • В света на мечтите... ❤
Ух, ей го, пак са включи пустия му кастифон, сам бе  ooooh!

Скрит текст:

Mr. Green Joy Joy

Габии туй е кас'фон с полтъргайст  hahaha

Релаксче тая Гюлфиданка голем образ,ама правилно си я обрисувала  hahaha  Joy  hahaha  Joy  hahaha  Joy  hahaha

Тая Серка Джесито правилно я е определила като голямото пиле от Улица Сезам,особено в една серия на Лалето беше с една жълта премянка,ама баш си беше Голямото пиле  hahaha

Йо хади бе,цяла нощ не мой са прибереш,сега цял ден спиш,Чепиков те чакаше да му помагаш да събере пижамите,ама ти докат станеш той ги събра веКе  Mr. Green Ето ти кафенце да се ококориш  Shocked  Hug  Hug  Hug
Скрит текст:

Габи,радвам се,че ти хареса колажът  Hug  Heart Eyes  Hug

Икси,тортата изглежда страОтно жалко,че не съм близо до Плевен,иначе веднага щях да дойда да замезя  Hug  Heart Eyes  Hug

Профи,дано мине скоро туй главоболие,че много лошо  spoko  Hug  Hug  Hug

# 485
Сао Сертай....да прИбъди... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

Дани, нема ми пипаш шишенцИтУ...ще боцкам да знайш... Whistling

# 486
Сао Сертай....да прИбъди... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

Дани, нема ми пипаш шишенцИтУ...ще боцкам да знайш... Whistling

да прибъдат и дъм им завиждат  Whistling  bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 487
  • Под Сините камъни
 wavey

# 488
Много благодарско за анилизчетата, много ми аресааа, най-вече си предстаам Влъх с чупките у кръста как шашардисва Чепика, е нема такава наслада и като мЕтнИ токовете по него,  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Зиз, имам чувството че Чепиков старши ти е фейворит, с такваз ЛеБоФ се грижиш за него  Hug

Молим те горещо  newsm17 докат те държи музата, да напраиш анализЧе на момента "Секса не е мираж в апартменчИ 10" -  главни герои Сехерлитка и Емира от Арабия   smile3508

Е най-сетне да критикуваш Емирчо, момето му се предлага, той бега, а после що оди при Каптана, еми търси нещо  hahaha

# 489
Наде малко обрисувах сцената Укротяване на опърничевата,надявам се,че нямаш против Hug

Зиз поне слагай от по-приятно миришещия тамян и няма да си зимам шишенцето  Hug  Hug  Hug

# 490
# 491
Това май е от сета на Хазалчи,хубавица  Flutter

# 492
ДженУУУУ, спешъл фор ююююююююююю.... Hug Hug Hug Hug

Чу Серхелита,чИ Ферка излезнал сЪ среща с Юнал и речИ да визитира ко ста'а у ап.10...гледа, снима завижда и речИ излезне щот съ не приберИ Ферито я фани за чумите и отвей плявата....страааааааах...ам докат слиза по стъбитИ виде лИвента от Арабия се кълчоти по стъпалити и речИ му покажи ап.10 и си вика че ако дойдИ Фера ненадейнУ той ше я спаси...реши да покаЙ на родата ка съ е уредила Фера...ама кат влезна'а оня па напрай ония движения дет иска да кажи...я илатИ пиленца при батко ви конушва сладко, сладко и ниможа се сдържи и му сЪ метна на вратните кабели па кат помириса оня одеколон дет има ферумони и се изпоти и речи се съблича...Тоа само тва и чекаше да й разджингастри ламаринти и ОМГ....секса вечИ не е мираж....рогата на Ме'емет също....по Идно времИ Фера сЪ прибира и нема ключа щот го остайла на Гюлфидана па тя го дала на ХатиджетУ па тя на Серхелита не мойм фанеш края къде е тоа ключ и Фера се напрегна....почна да оди из Итажите и хоп....Серхелита на хоризнтя се мъдри по итажити и напрау драма....Фера иск а я бий по лейката , а Ливентя от Арабия не мож излезе да помага, че мож компрометира Серхелита.....Кат разбере Ме'еметя па кат фани чикийката из съдумиялната голем йекшън шЪ пада....ама поне олаби жилкята кара с ония дет са на сухо неколко часа.

# 493
Това май е от сета на Хазалчи,хубавица  Flutter
Скрит текст:
Да, от днешния сет е на втория епизод. Ето я цялата снимка на Хазалчето с Хакан.

Дани, нямам нищо напротив, добре се е получило.
Икси аз съм от Плевен, но не съм по сладкото.

# 494

Общи условия

Активация на акаунт