Отговори
# 615
  • Още у мъглата ...
Нова тема

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=737373.msg26096331#msg26096331

Моля ВИП-а да влези да види ко' съм го почела подобаващо... Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy
Ехаааааа, сега на спокойствие ще си шетаме нощеска по диспансерчето, вече сме изтъпанчени, нема кво да се крием  Joy Joy Joy Joy Joy

# 616
Е, ко са щат не сме Вип, да не влизаме ли  newsm78 newsm78 newsm78  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ей, Зиз, тренирай, че от другата седмица, ще пускаш по 2 теми на ден, приготви повече ЕлИксирчИта, ходи до Аптечно(нал го знаеш до Горнобански път) да се запасиш, че не знам кво Ша става  hahaha hahaha hahaha

Дани, Габи,   bouquet  БИЖУТА сте сътворили!

Илди, много харесвам авчето и подписа ти  Hug Hug Hug, и на Надето  Hug Hug Hug , абе на всички  Hug Hug Hug
А Ренку се е барнала с Ресул  Hug Laughing, Честито!

# 617
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Нова тема

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=737373.msg26096331#msg26096331

Моля ВИП-а да влези да види ко' съм го почела подобаващо... Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy
Ехаааааа, сега на спокойствие ще си шетаме нощеска по диспансерчето, вече сме изтъпанчени, нема кво да се крием  Joy Joy Joy Joy Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Джен, ако искаш вИднагически те добавям... Joy Joy Joy

# 618
Значи не съм изпуснала нищо съществено  Peace
Исках да ви кажа, че загледах този сериял Ляле Деври. Нали сега няма още нищо за гледане. Не е лош. Беше ми интересна тази Серенай как играе. Подготвям се за серияла на Ча. Та... не знам, хората които не я харесват дали не са повлияни от героинята и в този сериял.
 Според мен играе много добре. Вярно, че излъчването и е малко агресивно, но смятам че се справя добре.
 И на мен ми се гледат пак Ча и Хазал, но смятам че този тандем ще се справи добре. Ча и Серенай. Този Хакан така и не мога да го преглътна именно защото съм го гледала как играе. Но заради Хазал ще се жертвам. А и зависи, може сценария да ме грабне.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 12 нови отговора.

Малее норма ли ви сложиха бе  #Crazy  Пуснете ме да мина  Crazy

Гале и аз следя този сериал,но мен това,което най-много ме отблъсна от Серенай е нейното изказване в интервю: "Йешим,това е Серенай номер 2" щом гледаш сериала знаеш какъв е образът й там,а щом казва,че тя се препокрива с образът,който играе с това,което е в реалния живот,значи е отвратителна  Sick

Ама ти сериозно ли? Може би става дума за онова интервю което наскоро пуснаха в един български блог. Следя Серенай много от близо и съм изчел какви ли не материали за нея и интервюта. Тя никога не е казвала нещо подобно. Всъщност въпросното интервю съм го чел и на турски език и Серенай обясни, че със Йешим много си приличат, защото имат еднакъв стил, а и Серенай като героинята си се интересува от мода и моделиерство. Единственото което каза за характера на героинята си бе, че прилича на нея само в това, че се бори за това което иска.
Не говорете на сляпо, защото е смешно!
Лично аз съм много голям фен на Серенай и мога да говоря до догодина за нея. Толкова добре съм я опознал, гледал съм я във всички сериали в които е участвала до сега и чакам с нетърпение новият й общ проект с Чаатай. Дайте й шанс и ще видите колко е талантлива наистина!

# 619
Опссссссс....писа мъж... Laughing
Ха добре дошъл  bouquet

Ми кат харесваш Серенай, прави кат нас...прикади за СерТай та да прИбъдат. Whistling

# 620
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Минаха 48 часа и главата ми се оправи.
От цялата работа изпуснах ВИП-а. Нейсе! Другия път повече!

Специално се загледах онзи ден в Лалето да я видя Серка що за актриса е. Моят отговор е - никаква. Прекалено много маниерничи. Чудно ми стана как човек, който добре пее хич не може да говори. Останах разочарована от гласа й в кадър. На всичкото отгоре я загледах в лице -  ooooh!, ами че тя е грозна и кривогледа с лявото си око! Shocked Виждала съм и други манекенки, които са грозни, но структурата на лицето и чертите им са такива, че с грим, добро осветление и добър фотограф правят фантастични фотосесии. Серенай явно е от тях. Дано в Прилива играта й да е по-добра, че в Лалето хич не ми допадна. Не говоря за героинята й, а за изпълнението.

Пусната съм за малко. Не се чудете, като зачезна след малко. Peace

# 621
  • Още у мъглата ...
Опссссссс....писа мъж... Laughing
Ха добре дошъл  bouquet

Ми кат харесваш Серенай, прави кат нас...прикади за СерТай та да прИбъдат. Whistling

А, не е прецедент, имахме си и един Марти с кокосов шампоан, ама нещо се затри  Joy Joy Joy

# 622
Значи не съм изпуснала нищо съществено  Peace
Исках да ви кажа, че загледах този сериял Ляле Деври. Нали сега няма още нищо за гледане. Не е лош. Беше ми интересна тази Серенай как играе. Подготвям се за серияла на Ча. Та... не знам, хората които не я харесват дали не са повлияни от героинята и в този сериял.
 Според мен играе много добре. Вярно, че излъчването и е малко агресивно, но смятам че се справя добре.
 И на мен ми се гледат пак Ча и Хазал, но смятам че този тандем ще се справи добре. Ча и Серенай. Този Хакан така и не мога да го преглътна именно защото съм го гледала как играе. Но заради Хазал ще се жертвам. А и зависи, може сценария да ме грабне.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 12 нови отговора.

Малее норма ли ви сложиха бе  #Crazy  Пуснете ме да мина  Crazy

Гале и аз следя този сериал,но мен това,което най-много ме отблъсна от Серенай е нейното изказване в интервю: "Йешим,това е Серенай номер 2" щом гледаш сериала знаеш какъв е образът й там,а щом казва,че тя се препокрива с образът,който играе с това,което е в реалния живот,значи е отвратителна  Sick

Ама ти сериозно ли? Може би става дума за онова интервю което наскоро пуснаха в един български блог. Следя Серенай много от близо и съм изчел какви ли не материали за нея и интервюта. Тя никога не е казвала нещо подобно. Всъщност въпросното интервю съм го чел и на турски език и Серенай обясни, че със Йешим много си приличат, защото имат еднакъв стил, а и Серенай като героинята си се интересува от мода и моделиерство. Единственото което каза за характера на героинята си бе, че прилича на нея само в това, че се бори за това което иска.
Не говорете на сляпо, защото е смешно!
Лично аз съм много голям фен на Серенай и мога да говоря до догодина за нея. Толкова добре съм я опознал, гледал съм я във всички сериали в които е участвала до сега и чакам с нетърпение новият й общ проект с Чаатай. Дайте й шанс и ще видите колко е талантлива наистина!

Интересно ми е, като си чел оригинала, във въпросното интервю каза ли нещо за височината и сантиметрите на други актриси и какво точно за Емина Сандал  newsm78 Щото преводът беше доста добър и възмущението беше не само в БГ форумите?
Разбира се, може да я харесваш, но поведението и действията и в последно време, само и вредят, и навличат омразата на феновете, избива комплекси  newsm78

# 623
Скрит текст:
Доколкото знам, не се затриват теми от тати щом не се конушва много в тях, най-много да се изместят по-надолу на същата страница на форума или на предходната, както се и е случвало с други теми и не само.
Не знаех, че има лимит на изписване на страници за ден, а има ли, или Вие само предполагате!?
Наденце, няма лимит на страници...аз просто видях,ч е наближаваме и почнах да я правя щото нощеска не ми се занимава с това... Peace
На мене са ми трили тема щото е пусната по-рано...смятат я за дублирана. Тогава бех полудела...целия ми труд отиде на вятъра и айде отначало... ooooh!
Та за това помолих малко да попишете...ще ми изтече сесията, ама вече няма проблем...публикувах я.
Линк ще пусна по-късно.
Аха, мерси за разяснението Зизу, помислих си, че има лимит за писане и се зачудих защо досега не ни сложиха такъв, че да се възпрем малко, Joy а са сложили, че да пишем повече, #Crazyзащото ние сме единствената тема, която се изписва за един ден, максимум ден и половина, два, а понякога и за половин ден, но това е то, весело е в Диспансера.
Твой ли е ФЕмирския колаж, първи ли ти е, харесва ми?!

# 624
  • Още у мъглата ...
Минаха 48 часа и главата ми се оправи.
От цялата работа изпуснах ВИП-а. Нейсе! Другия път повече!

Специално се загледах онзи ден в Лалето да я видя Серка що за актриса е. Моят отговор е - никаква. Прекалено много маниерничи. Чудно ми стана как човек, който добре пее хич не може да говори. Останах разочарована от гласа й в кадър. На всичкото отгоре я загледах в лице -  ooooh!, ами че тя е грозна и кривогледа с лявото си око! Shocked Виждала съм и други манекенки, които са грозни, но структурата на лицето и чертите им са такива, че с грим, добро осветление и добър фотограф правят фантастични фотосесии. Серенай явно е от тях. Дано в Прилива играта й да е по-добра, че в Лалето хич не ми допадна. Не говоря за героинята й, а за изпълнението.

Пусната съм за малко. Не се чудете, като зачезна след малко. Peace

Профи  Hug Радвам се, че ти е минала главата най-после  Heart Eyes
Сега вече мож да влезеш в релси  Grinning
Хайде, ако са те избишкали от компа, ша се видим по нощите  Laughing Heart Eyes

Джейн  Hug Мерси, ягодке  Heart Eyes Стараем се за ФЕМИР ФОРЕВЪР денонощно  Grinning

# 625
Наденце, аз не прайм колажи...немам нерви. Само краднем от вас. Joy

# 626
  • в подножието на планината
Оф, само като си представя как обличат Серка в Лалето, то голяма мода, голямо нещо...ужаст направо... #Crazy

# 627
Оф, само като си представя как обличат Серка в Лалето, то голяма мода, голямо нещо...ужаст направо... #Crazy

За някоя като Баба Зехра може и да е ужасТ Joy

# 628
Според мен и наблюденията ми, Серенай в Лалето се справя перфектно с ролята си на разглезена интригантка преследваща до лудост любимия си мъж. Образът й на Йешим ми е неприятен, но пък и Серенай допринася затова с добрата си игра. Иначе облеклото й,  Shockedкармазъта й,  Tiredлилявкотооооо,  #Shockedе повече от лош вкус на когото и да било клепотейки я по този безобразен начин.
Наистина актрисата е с особени черти, но аз вече съм писала, че не ми е анти(единствено горната й устна ми боде очите намоменти ) и това ми е достатъчно за да я гледам в ПО с Чаатай.
Визуално трудно свикнах с нея, приех я постепенно гледайки Лалето и си го бях наложила, докато Хазалчето като Фериха си я приех мигновено.
Странното е, че Ча и като Емир, и като Яман си го приемам нормално(с изключение на бретона му, който в началото ми правеше впечатление, но отдавна не) и нямам такива стресови ситуации за да се наглася и да приема поредния му образ.

# 629
  • в подножието на планината

За някоя като Баба Зехра може и да е ужасТ Joy

Аз не съм баба Зехра, но  бас държа, че ако я обличаше Зехра, би и избрала по - подходящи дрехи... Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт