Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава символът :EFP: в публикациите?
Какви са основните симптоми на бременността, споделени в публикациите?
Какви са препоръчителните витамини по време на бременност, споменати в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава символът :EFP: в публикациите?
-
Какви са основните симптоми на бременността, споделени в публикациите?
-
Какви са препоръчителните витамини по време на бременност, споменати в публикациите?
-
Какви са препоръките за посещение при лекар и споделените опит във връзка с това?
-
Какви са основните емоции и преживявания, изразени в публикациите относно бременността?
Нещо ме чоплеше вътрешно и реших да си направя тест, за да знам има ли нещо или да си купя хапчета за пуст колит.
Със съпруга ми сме младоженци (семейни сме от юли месец-аз съм на 24 ,той на 26) и това беше първият месец, през който не се пазим. Представете си каква беше изненадата и щастието и на двама ни,след като видяхме втората макар и по-бледа черта на теста
След още един тест,вторият с почти невидима втора черта пак преди закъснението ,дойде време и на теста след въпросното закъснение.Е да ама няма търпение да изчакам повече от два дни и пак си направих тест.Теста показа две дебеееели червени чертички
Не можахме да му се зарадваме напълно,защото няколко дни по-късно- в петък, се обадиха на ММ ,че трябва да замине за Германия,защото от понеделник го искат на работа (той живееше и работеше там когато се запознахме по скайп
Малко се отплеснах ама....
така се радвам че нямам търпение вече но още малко, първите 2 рискови месеца минаха, остава още един. Целувам ви и прегръщам всички, до скоро.

и всичко изглежда наред. Казаха, че 70% от жените при втората бременност имат такова зацапване и че е нормално. (Аз даже и с Ивайло имах, но само една вечер). Вече съм спокойна и щастлива и мога да заминавам за Тенерифе да трупам тен! Много ми се гади, ядат ми се определени неща, а някои са ми в непоносимият лист!
Ти не живееш в България, нали? Ако е така, не се изненадвам. Само тук треперят над ранната бременност. В повечето развити страни са на позицията "естествен подбор през първите 3 месеца" и хич не се занимават.
викам си то било отвратително да имаш киселини. Събудих моя (преди той да ми каже какво ми има) аз се притесних та разбрах в крайна сметка и ми донеси сода след което аз веднага
безалкохолно ябълки ядох само и само с извинение да се оригна и да ме облекчи... да ама не и днеска пак ме мъчи това .... та някоя от вас какво прави за да я облекчи.