Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се отбелязва във форума?
Какви са някои от положителните преживявания на членовете във форума?
Какви са някои от здравните проблеми, които обсъждат членовете във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се отбелязва във форума?
Форумът празнува първата си годишнина, като членовете изразяват своята благодарност към създателите и споделят своите положителни преживявания и опит в общността на форума. Те се радват на подкрепата, информацията и утехата, които получават от форума, и желаят по-малко болни деца, бързо възстановяване и спокойствие за майките.
-
Какви са някои от положителните преживявания на членовете във форума?
-
Какви са някои от здравните проблеми, които обсъждат членовете във форума?
Членовете обсъждат различни здравни проблеми, свързани с децата, като например посещения при специалисти (нефролог и невролог), проблеми със зрението, тегло и ръст на децата, както и използването на лекарства като Радедорм и Сабрил за справяне със симптомите. Те също споделят опит в храненето на децата си, включително съвети за намаляване на дозата на хранителни добавки като Вигантол.
-
Какви са някои от предложенията и идеите, които се обсъждат във форума?
-
Как да се справим с килограмите на детето?
!
. А иначе си търсим за Яни:
, като се опитваше да си провлачва крачетата все едно е на кънки, искаше да го върти и да правят пируети
и правеше едни такива "лебедови" движения, баща му каталяса, умряхме от смях и едвам го приспах... Сутринта какво ми трябваше да пусна Евроспорт - повторение на фигурното и пак танци... И тъй като таткото изнемогна, мен пък ми се зави свят си търсим издържлива парньорка за младежа
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, НАНДИ

) А на всички ви още веднъж да ви кажа, много съм щастлива и още ме държи атмосферата от събота, днес ходихме и на срещата с децата - Зимен купон - в Борисовата градина, за първи път пускахме Мишето сам с шейната и после той си я дърпаше сам на горе по баира, е малко се изхитряваше и го помързяваше, ама му хареса много, до сега само съм го теглила из квартала! Бяха прекрасни събота и неделя, които естествено не завършиха добре, защото се скарах с майка си по кю-то, представяте ли си, абе имам чуството че аз нещо не се изразявам правилно, случва ли ви се да ви обръщат вашите майки думите наобратно? Казах нещо, което трябваше да ни развесели за брат ми, който живее в момента с нас, а стигнахме до там, тя да ме пита да говорела ли с него да се изнесе, много ми стана мъчно! Намеренията ми бяха само добри, а се обърна ситуацията на 180 градуса!!! Намерих пак за какво да мрънкам, ама съм....