Нова снежна февруарска седмица: 6 - 12.02.

• 6 832
  • 166
  •   1
Отговори
# 90
  • София, "Младост 3"
МАя, казвала съм го на някои хора, но искам да ти кажа - ти си ми в сърцето! ДАже не толкова твоите малките прекрасни деца, колкото ти - тяхната всеотдайна, любяща майка - един прекрасен човек!
ЩЕ ви мисля и дано имаш утре само хубави новини

# 91
agneshka, Марти също има една отложена ваксина вече 2 години. Последно ще изчакаме пролетта, че зимата не знам кога е болен, кога-здрав.

Йепе, браво на Йоанчо дано все така продължава да напредва Hug

setony, хубаво е, че сте си починали добре с таткото и Лорката е била послушна Heart Eyes а снимки... Thinking

Maia, с теб и Гого сме Praynig  bouquet

yosarian, какви са тези вируси не знам, но и ние тая година не можем да се задържим здрави повече от 2 седмици Sad
Аз от вчера кихам и подсмърчам, а нощес Марти се събуди, че много го боляло гърлото. С това неговото гърло вече не знам какво да правя, през 2 седмици е зачервено и го боли. И става един кисел, отказва да яде, което в съчетание с диабета... А и при него си стана класика вече боледуването по една и съща схема - 2 дни червено гърло, 2 дни хрема и после като се започне една кашлицаааа... (дано този път му се размине само с гърлото поне Praynig) Мисля си дали да не му направя един гърлен секрет...

А утре ни е срещата...  bouquet  bouquet  bouquet

# 92
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВАЛЕНТИНИТЕ И НА МЕН.
СПЕЦИАЛНИ ЧЕСТИТКИ ЗА ВАЛЕНТИНА НА VAL И НА АГНЕШКА С АГНЕШКОТО:)

Днес е св. Валентина по Източно православния календар.
Черпя всички ви по кой каквото си избере, на именяците ето тези цветя:

Последна редакция: пт, 10 фев 2006, 09:46 от yosarian

# 93
  • София, "Младост 3"
Честито на всички празнуващи!
Много щастие, късмет и любов, която да ги сгрява в живато!
Валче, да сте живи и здрави в къщи - виждам, че с другото се преборваш - все така да е !

Сети, дай снимки! Много се радвам за палавото човече. Стихчето е много сладко. От къде ги намираш такива едни весели и закачливи...

Мая, да ни пишеш как е малкия! ДАно мине мах безпроблемно... но най-важното е да е с добри резултати

# 94
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!!
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!

Името ти свято днес да бъде то полято с руйно вино,песни,танци,веселба и така до сутринта! Hug

# 95
  • густо майна Филибето
Честито на именниците!
catnadeen , за контракциите - щом с но шпа се е получило добе, това е много хубаво. Дано отминат. При първата ми бременност спряха след третия месец, но после бях много тежък сучай, освен че бяха силни и прокървявах, затова освен 3пъти по 2 но шпа и магнерод се налагаше до четвъртия месец да съм на туринал(май така беше), а третата бременост с дуфастон.  По нататък освен серклажа и лежането , гинепрала не беше достатъчен и последната бременост от преждевременно раждане ме спаси волтарена, макар да носеше известни рискове ползването му. Доктора каза, че белодробна хипертония се лекува (като евентуално странично действие за плода), но мозъчно увреждане - не. И аз поех риска.Слава богу въпреки всички хапове, засега Евгени се развива напълно в нормите и физически и психически, малко ме притеснява прекалената му активност, но може и да си въобразявам.
  В нашия случай раждането на бебо се отрази много тежко на каката, тя беше свикнала да е център навниманието ни, засилено още повече заради проблема й. Не мога да кажа дали има положително въздействие общуването й с него, защото такова липсва, тя не му обръща никакво внимание. Хубавото е, че вече го прие и търсейки усамотение, той не й пречи. Но пък разви някаква нетърпимост към присъствието на кака си, започва да крещи и я гони още щом я види.
 Общо взето напредъка на Наталия, независимо от мерките, които сме прилагали, си е една константна величина, особено що се отнася до физическото й развитие. Развива се точно 2 пъти по-бавно от здраво дете, но си носи белега на увреждането все пак.
catnadeen, не се притеснявай толкова за гледането на Дани, когато бебчето се роди той ще е вече по-голям и ще ти епо-лесно. Опитай да му обръщаш по-малко внимание още от сега, защото после ще е трудно справянето ти с ревността му.

# 96
Честит Празник на Валентините! А на нашите Валета (yosarian и agneshka) - да са живи и здрави и винаги покровителствани от Св. Валентина!  bouquet

# 97
Честит имен ден на всички празнуващи днес!  bouquet  bouquetЖиви и здрави  и много обичани да сте!!!

# 98
  • в края на града
Честито на именниците!!! Да сте здрави и много щастливи!!!  bouquet  bouquet  bouquet

catnadeen, не съм чела какво са ти отговаряли в другата тема, но за полипа, по принцип е някакво образование, хубаво е да се вземе цитономазка, в повечето случаи го махат към 13 седмица някъде, когато е по-безопасно, но има голяма вероятност да го притисне матката при нарастването и да изчезне. А ако имаш контракции, мисля, че махането не е препоръчително, не е опасен за бебето. Какво ти каза гинеколога?
За контракциите тя Любознателна ти е писала, ама и аз да кажа, редом с нош-па-то трябва и да почиваш, което е не само да избягваш физическо натоварване като вдигане на тежко и преумора, а и "умствено" да почиваш, никакви притеснения, вълнения и силни емоции. В този смисъл мама Иги е права, че много мислиш и се тормозиш. Давай по-леко и по-спокойно, в името на малкото зрънце в корема ти  Hug

# 99
И от мен цветя за всички именници. Да сте ни живи и здрави и много, много късметлии.

сега за нас - не мога да се похваля с нищо, защото както всичко българско и родно - резонанса се счупил. Естествено че няма кой да ти се обади и да те предупреди за тази работа. Та си пие Гого Зиртек и тати си взема ден от работата - иди че обяснявай, че другата седмица пак ще ти се наложи. както и да е - реве ми се от безсилие. От Александровска се пробвахме в Правителствена - то не бяха молби -абе хора ще си платим имаме всички изследвания.... Не и точка. Та сега ще си чакаме още една седмица и ще се молим Гого да е здрав. Абе не е болка за умиране, ама е скапано   Confused Cry
Хайде дано се видим за повече утре.

# 100
  • София
Здравейте момичета!
Мая точно така за всичко в България е мнооооооооого сложно да предупредиш предварително, както и нас сега са ни спряли водата и никой не ни каза предварително! Много ме е яд, знам какво е да се настроиш и да трябва да чакаш после, точно като теб се чуствах, когато отлагаха 2-рата операция на Мишо, 3 пъти ни връщаха, последния път бях готова да плача и да не спирам една година! Така че искрено ви съчуствам, че са ви върнали!
Силве и Мишо е същия като Марти за болестите, сега отново се опитва нещо да започне и 3-ти ден ме държи в неведение и напрежение, едната нощ направи и лаещата кашлица, после през деня нищо! И днес му давам разни измишльотини и чайове и само се моля да няма нищо!
Сети много хубаво стихче, благодаря ти от сърце!
А на всичките ни обични ВАЛЕТА, от сърце ви прегръщам и пожелавам да сте много щастливи и обичани! За здравето си го знаете!   bouquet

# 101
Честито на именниците-здраве, щастие и много усмивки Hug Heart Eyes  bouquet
Майче, нямам думи прости, бг-работа, много гадно, ама той да е здравичък Гого, всичко ще е наред Praynig
Снимки от нашата "голяма"почивка няма много /няколкото са в албумче разни, на последното тук/, защото отидохме след обяд в неделя и вече беше студено, а си тръгнахме сутринта в понеделник, защото започна много да вали и да хвърля преспи и аз се изплаших да не ни затрупа горе и да не можем да слезем.Та са само от апартамента /и една от джакузито Blush/ и от прозореца.Имаше страхотна писта, но не успях да я снимам, следващия път.
Весел празник и добро настроение   bouquet
щях да забравя да отговоря  Wink
Стихчето е много сладко. От къде ги намираш такива едни весели и закачливи...
...от интернет-а  newsm53

Последна редакция: пт, 10 фев 2006, 14:23 от setony

# 102
  • София, "Младост 3"
Валче - agneska зло да те забрави, както аз забравих, че и ти си ВАл! Много здраве на малката красавица и все такова хубаво семейство да сте /това по думите на Ели щото аз за жялост не ви познавам лично/! Много сили и енергия и положителна емоция ти желая!

# 103
Честито на всичките ни именички. Здраве, много здраве и радостни мигове с дечицата. Всичко останало някак ще се научим да си набавим.
Хайде, да видим сега кой какво е почерпил.  Laughing  bouquet

# 104
  • София
Честито на имениците!!! Да са живи и здрави и много радости!!! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт