У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (21) - Светата Троица.

• 20 425
  • 723
  •   1
Отговори
# 405
  • Ænima/Albuquerque
Скрит текст, скрит текст!

# 406
Мерси, ще го пробвам. Тъкмо догледах първата част на оригинала - тялото ме боли от чудене дали да се смея или да настръхвам.  hahaha

# 407
  • В Космоса
Гледах Citadel. Изпълнението е доста зле, но идеята е добра. Обстановката беше идеална за жанра, но доста детайли не ми допаднаха. Като цяло нестандартна смесица от идеи, някъде сполучливи, някъде не.

# 408
  • Ямбол
Гледах Citadel. Изпълнението е доста зле, но идеята е добра. Обстановката беше идеална за жанра, но доста детайли не ми допаднаха. Като цяло нестандартна смесица от идеи, някъде сполучливи, някъде не.

Имам някакви спомени от по-стара версия на филма. Това по Кронин беше, май.  Rolling Eyes Чела съм няколко негови книги като по-малка и не бях впечатлена.

# 409

Ей, сега научвам, че има филм по Цитаделата. Книгата е много добра.

ДимиЛока, чела ли си Замъкът на Шапкаря на Кронин - велика е!

# 410
  • В Космоса
Момичета, момичета, говоря за този филм:http://www.imdb.com/title/tt1641975/. Не съм чела "Цитаделата", но предполагам, че нямат грам общо. Crazy

# 411
Не съм чела Цитаделата (а трябва), ама знам, че и там има баща и дъщеря в центъра, та може да е няква врътка със сюжета.  Mr. Green

# 412
  • Ямбол

Не съм, Цитаделата-също.  Blush

# 413
  • London
Сетих се за един филм на Гийом Кане ''Не казвай на никого''/ Tell No One , ако някой със сходни параметри на вкуса ми не го е гледал да се поправи.

# 414
Сетих се за един филм на Гийом Кане ''Не казвай на никого''/ Tell No One , ако някой със сходни параметри на вкуса ми не го е гледал да се поправи.
Аз съм го гледала, хареса ми!

# 415
  • София
И аз го харесах, по роман на Харлан Коубън е, а той пише готини трилъри.

# 416
Не съм, Цитаделата-също.  Blush

То това са му най-добрите произведения. И двете книги си заслужават  Peace

Филмът на Акаша не е по Кронин.

# 417
  • London
Тази вечер останах доволна, отново след филм с неизвестни, които да навързваш сам - Пактът!!!
http://www.imdb.com/title/tt2040560/?ref_=sr_1

Коментари съдържащи спойлъри
Скрит текст:
Отначало си казваш, че това е поредния филм за къща обитавана от недоволен дух, е да ама не. Нещата са доста по-заплетени и финала още повече. Така и не се изяснява самото заглавие на филма , а именно какъв е този пакт. Според мен ''Пактът'' е бил семеен между баща,сестра и брат.Така и не се споменава бащата, но аз подозирам съществуванието му, защото филма отново свърши с едни отворени сини очи, вече заподозрения бе мъртъв та не остава др. освен да не е бил само той, а и убийствата на истинския Юда са били през др. години по-ранни , тоест е напълно възможно да има двама Юда. Подозирам, че е имало кръвосмешение в семейството, защото така и не се спомена кой е бащата на Ани и Никол. Така и не разбрах защо майката е дала на Ани кръста на последната жертва Thinking. И предполагам, че затварянията в килера на сестрите са били за да прекарва разгулно времето си майка им с бащата и брат си, показателно падна кръста точно над нейното легло. Дупките са били за да могат да виждат и контролират семейството въпросните откачалници.Филма е доста интересен особено мисленето в което те оставя след себе си....

# 418
  • В Космоса
Значи, на няколко пъти си го мисля и сега ще го споделя. Много ми е тъпо, че не помня филми. Ей ся, примерно, знам, че "Пактът" ми беше харесал, много даже и сега искам да подискутирам с Катрала, ама кат не го помня. И въобще такива детайли пък дето ги е споменала помня сигурно не повече от 2 дена. Tired Другото ми дразнещо е коментира се някъв филм и аз го гледам след време и ми се дискутира, пък хората вече са го гледали отдавна и или и те не помнят или ги мързи да го обсъждат отново. Та тъй... Искам всички да гледаме едни и същи филми по едно и също време, за да може после да се замерваме с впечатления, разсъждения и коментари. Crazy Laughing

# 419
Задава се нов хорър сериал по Showtime:

http://www.imdb.com/title/tt2628232/?ref_=sr_1
http://www.sho.com/sho/penny-dreadful/home
Penny Dreadful (2014)

Some of literature’s most terrifying characters, including Dr. Frankenstein, Dorian Gray and iconic figures from the novel Dracula are lurking in the darkest corners of Victorian London. PENNY DREADFUL is a frightening psychological thriller that weaves together these classic horror origin stories into a new adult drama.
The show stars Josh Hartnett as a charming American Ethan Chandler, Eva Green as sexy heroine Vanessa Ives, Reeve Carney as Dorian Gray, Timothy Dalton as African game hunter Sir Malcom, Harry Treadaway as Victor Frankenstein, Helen McCrory as spirtualist Madame Kali , and Billie Piper as Irish immigrant Brona Croft trying to escape her past.

http://youtu.be/-VWxT6GJyTM

Общи условия

Активация на акаунт