У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (21) - Светата Троица.

• 20 433
  • 723
  •   1
Отговори
# 390
Riget го има в zamunda.se с бг субтитри. Пуц, как успя да те уплаши, след като си гледала американския римейк Kingdom Hospital? Или не си? Така де, тя историята в общи линии е същата и би трябвало да знаеш какво да очакваш.

Не съъъм. Тъкмо идвах да те питам за него.  Mr. Green Мисля да го изгледам като приключа оригинала. Плаши ме щото хем е тъжен, хем има смешки и една много приятна ирония, и в един момент те заковават с... еди-какво си.  Shocked Да падладееш.

Джери, на мен човекът, който ми го препоръча, изрично каза да забравя всичко, което съм знаела досега за фон Триер. Аз казах, че нищо не знам, така че ми е лесно.  hahaha

# 391
Т.е. аз, като изгледала почти всичко на Три(е)р, да правя ли опит? Толкова ли е страшен? Не обичам кървави, грозни страхотии, повече харесвам психологически страхотии.

# 392
Не мога да изгледам Frozen ground - много ми е скучен  Tired

Нещо ми става - до сега един филм, от последните няколко месеца, които изгледах не ми хареса  Rolling Eyes

Само Проклятието и Световната горе-долу.

# 393
Frozen ground и аз го зарязах. Осъзнах, че имам проблем с Никълъс Кейдж.

# 394
Вече си мислех, че съм единственият, който е бил отегчен от Frozen ground  Simple Smile

*

http://www.imdb.com/title/tt2486630/
Fright Night 2 (2013)

Цитат
Режисираният от Едуардо Родригес филм е своеобразно продължение на хоръра от 2011-та година “Нощта на ужасите”.
Сюжетът на лентата разказва за гимназиста Чарли, който заминава на учебна програма в Румъния заедно със своите приятели Ед и Ейми. Нещата протичат нормално до момента в който Чарли открива, че привлекателната му учителка Джери е всъщност кръвожаден вампир. Никой обаче не му вярва и за Ед това е просто поредната измислена история за вампири, която подсилва интереса му към темата.
Но когато Джери превръща Ед във вампир Чарли е принуден да потърси помощ от известния преследвач на кръвопийци Питър Винсънт. Винсънт е пристигнал наскоро в Румъния за да снима новото си телевизионно шоу “Нощта на ужасите” и той е единствения човек, който може да научи Чарли как да се бори с вампирите.
Времето изтича и Чарли трябва да спре Джери преди тя да се е добрала до неговата приятелка Ейми.
Трейлър
Замунда

Въпреки посредствения сюжет и слабата актьорска игра на повечето герои ми хареса повече от римейка от 2011 г. Причините - Jaime Murray, която изигра Лайла във втория сезон на Декстър, тук се превъплъщава блестящо в кръвожаден и сексапилен вампир; саундтракът е изненадващо добър; във филма е вмъкната кратка, но много свежа анимация за графиня Батори; вампирите са порядъчно зловещи и използват някой и друг вампирски трик, който определено си заслужава да се види; има няколко почти култови момента. 6.5/10

http://www.imdb.com/title/tt2230358/
Curse of Chucky (2013)

Цитат
Докато Ника все още тъгува след необяснимото самоубийство на нейната майка в къщата пристига вечно доминираща й по-голяма сестра Барб и младото й семейство. Всички се опитват да си обяснят случилото, а отношенията между Ника и Барб се усложняват заради плановете на младото момиче за бъдещето.
В същото време най-малката дъщеря на Барб забравя за мъката благодарение на усмихната, червенокоса кукла на име Чъки (озвучена от Брад Дуриф), която наскоро е пристигнала по пощата без никакво обяснение. Но не след дълго други членове на семейството започват да умират мистериозно и Ника е убедена, че зад всичко това стои новопристигналия Чъки.
Това което никой не знае е, че оживялата кукла има дългогодишни сметки за уреждани. Чъки е решен да завърши работата, която е започнал преди повече от 20 години и този път той ще се погрижи всичко да бъде приключено по възможно най-кървавия начин.
http://youtu.be/W2AK1JPdpCA
Замунда

Чудесно допълнение към поредицата. Ако сте фенове на Чъки, със сигурност ще останете доволни. И не пропускайте да видите финалната сцена след надписите! 7.5/10

# 395
Не мога да изгледам Frozen ground - много ми е скучен  Tired

Нещо ми става - до сега един филм, от последните няколко месеца, които изгледах не ми хареса  Rolling Eyes

Само Проклятието и Световната горе-долу.
И аз бях така  Blush 10 пъти го спирах да погледна форума или фейса да не е станало нещо интересно  Mr. Green Хич не ми беше напрегнат филма. Това не харесвам на филмите по истински случаи( оня ден хледах и за Наташа), че в резюмето разказват всичко, включително края.  Crossing Arms

# 396
  • Ænima/Albuquerque
Аз Замръзналата земя я изгледах, докато работя.  hahaha

# 397
  • Варна/Лондон
Аз 2-3вечери се приспивах с него и накрая го изтрих. Ама чаках някой друг да си признае, да не се цепя от колектива. Laughing

# 398
.......в зряла възраст  Wink

# 399
.......в зряла възраст  Wink

Точно.

# 400
Крис, няма кървища, просто има силно стряскащи (за мен) кадри и едно сдухващо излъчване. И не само, но не е телесен тип гнусотия изобщо. Освен ако, разбира се, не смяташ отделни близки кадри от операционната за телесен тип гнусотия, ама едва ли, тях ги дават и в нормални филми.  hahaha Насред първия епизод в един момент щях да скоча и да избягам от стаята не от шубе, а от майчински ужас, ако това ти дава някаква подсказка.  Mr. Green
И смешки, много са важни смешките.

Дедфейс, кажи за Kingdom Hospital.

# 401
Ох, бе олекна ми - трия го без грам съвест.

# 402
Дедфейс, кажи за Kingdom Hospital.
Дали си заслужава ли? Според мен е средна хубост и не е по-добър от оригинала. Има добри епизоди и не дотам добри, може би защото Кинг е сценарист само на част от тях. Можеш спокойно да го пропуснеш, но все пак гледай епизода, който е вдъхновен от инцидента през 1999, когато Кинг едва не загина; мисля, че беше някой от първите два.

# 403
  • London
Скрит текст:
Замръзнала земя според мен е приличен трилър, като най-хубавото е действителната история. Както винаги след филм по действителен случай, моите любими прекарах около 2 часа в мърдърленд да чета за убиеца. Търсих ожесточено снимки на втората му съпруга, защото исках да видя що за човек е бил толкова заблуден да търпи такова кукуриго. Факт, който не видях във филма е, че децата му от първия брак подозират въпросния си баща за смъртта на майка им. Rolling Eyes Shocked Напомни ми на един гръцки филм, който бях гледала отново с един зарибен ловец имащ хората за дивеч. Един по един един изчезваха от имението му и после ги говеше за вечеря като уловен дивеч и предлагаше на останалите неподозиращи гости на острова. Пускаше всяка жертва в гората да бяга докато приказваше високо ''Литни птичке, литни''. И накрая последната жертва схвана това за птичката и се покатери на едно дърво с огромен камък и му разби черепа на ловеца скачайки връз него. Другите само бягаха на посоки.... Joy Но този в Аляска не му се разправяше  много да ги гони, май след 5-6 крачки на бегом стреляше, скучно.... Joy

А за Наташа филма не мисля, че е в тази категория. Той бе по-скоро психологическа драма за мен. Предполагам, че книгата е била по-интересна за четене от филма, но и той не беше за изпускане. Той накрая съвсем си беше повярвал, че го обичат, не беше и предпазлив, винаги като се оставиш на една жена накрая те надхитря. ФАКТ! Mr. Green

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 18:12 от La Catrala

# 404
Катралааааа, престани да разказваш филми, които някои хора не са гледали! Не знам вече как да го напиша по д@......, че да ме разбереш!

П.С. Не обичам да използвам лоши думички във форума  Laughing

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 18:13 от Самсара

Общи условия

Активация на акаунт