У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (21) - Светата Троица.

• 20 416
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
# 451
Благодаря за инфото, беше ми интересно и аз не знаех  Peace

# 452
И вие сте фенове на ужаса. Laughing Бива ли да не знаете какво е сплетър или слашър Mr. Green с добри чувства го казвам,да не се обиди някой. Wink

Гледах "Византия" и не съм особено впечатлена. Обожавам вампири,но филмите с тях все повече се изтъркват.

# 453
  • МАРС
И аз не останах очарована от Византия, за разлика от "Транс", "The Awakening" и "Не казвай на никого". Peace

# 454
  • Ænima/Albuquerque

Подсети ме, моля те, да го сложа на първата страница на следващата тема, че вече не мога да редактирам.   Hug

# 455
Отивам да се срамувам в ъгъла!  hahaha Mr. Green  Hug
Срам не срам ще си призная моята срамна тайна- не съм гледала "Убийствен пъзел". Naughty
Все ми се струва, че има много гадории. Но тази вечер ще се престраша с първата част!  bowuu

# 456
  • Ænima/Albuquerque
 hahaha

Хубав, хубав, и мисъл има вкарана, не е напълно само кръв и черва.

# 457
  • София
Срам не срам ще си призная моята срамна тайна- не съм гледала "Убийствен пъзел". Naughty
Все ми се струва, че има много гадории.

И аз бях така, докато за една седмица изгледах всичките части.....
и се повредих трайно  hahaha hahaha hahaha !

Шегувам се! Филмите са много добри  Peace !!!

# 458
"Убийствен пъзел" е една от любимите ми поредици. Заедно с "Последен изход". Гледала съм всички части неведнъж. Заслужават си филмите. Peace

# 459
  • В Космоса
Unrest не го гледайте. Тъп е с куци актьори. Tired

# 460
  • Ямбол
Dead Souls , снощи по Синемакс. Не е лош, става за приспиване.  Mr. Green

# 461
Хареса ми SAW  Peace

# 462
Подсети ме, моля те, да го сложа на първата страница на следващата тема, че вече не мога да редактирам.   Hug
Ок, стига да на забравя Simple Smile

http://www.imdb.com/title/tt1770672/?ref_=fn_al_tt_1
Djinn (2013)
Трейлър

Новият филм на Tobe Hooper

# 463
House Hunting - http://www.imdb.com/title/tt1608368/?ref_=sr_1
Този е много добър

# 464
Не пропускайте да гледате неделния хорър епизод на "Семейство Симпсън"

Treehouse of Horror XXIV

Цитат
Director, screenwriter, producer and novelist Guillermo del Toro (Pacific Rim, Pan's Labyrinth) resurrects some historic Halloween goblins and ghouls in "The Simpsons" opening couch gag on this season's terrifyingly hilarious "Treehouse of Horror XXIV," airing Sunday, Oct. 6(8:00-8:30 PM ET/PT) on Fox.
In the couch gag opener, which you can watch inside, Dell Toro throws the crypt wide open with a sequence that features monsters and classic characters from horror films throughout history. Then, in the first of three spine-tingling tales in the annual "Treehouse of Horror" episode, Homer travels around Springfield wreaking havoc in a rhyming take on a popular children's tale. In "Dead and Shoulders," Bart is beheaded during a kite accident, his head is attached to Lisa's body and they must live together as one.
The final frightening tale, "Freaks no Geeks," features Mr. Burns' traveling circus, The Burnsum and Bailey Circus, which has stopped in Springfieldland in the 1930s. Trapeze artist Marge and Strong Man Homer are performers, and things go awry when circus freak Moe starts to make advances towards Marge.

http://youtu.be/CtgYY7dhTyE
Интро

Общи условия

Активация на акаунт