У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (21) - Светата Троица.

• 20 350
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
Хммм... дискусията между AQUА и deadface е доста интересна.  Grinning

# 601
  • Ænima/Albuquerque
Дедфейс, за първи път те хващам да защитаваш някой филм така яростно. Обаче не съм съгласна, че Акуа не трябва да има свое мнение по въпроса. И изобщо някой, де, не само тя.
И откога оценка малко над 5 в IMDB е гаранция за хубав филм?

# 602
  • МАРС
Абе то изобщо, откога техните оценки са някакъв критерий. Mr. Green

# 603
  • Ænima/Albuquerque
Ми, за мен принципно са, щото досега май не е имало случай да се подведа.  Mr. Green

# 604
Ми, за мен принципно са, щото досега май не е имало случай да се подведа.  Mr. Green

Aз под 6 винаги съм скептично настроена.

Хора, филмът, който търся не е по темата, не съм го гледала, ставаше въпрос за един млад мъж, който е асистент на болен възрастен и между тях се получи много силна връзка и приятелство - филмът беше с много висок рейтинг и е нов от 2-3 год. макс. Help?

# 605
  • Ænima/Albuquerque
Aз под 6 винаги съм скептично настроена.

И аз.  Mr. Green

# 606
  • Варна/Лондон

Хора, филмът, който търся не е по темата, не съм го гледала, ставаше въпрос за един млад мъж, който е асистент на болен възрастен и между тях се получи много силна връзка и приятелство - филмът беше с много висок рейтинг и е нов от 2-3 год. макс. Help?

http://www.imdb.com/title/tt1675434/- Untouchable. Наистина е много хубав. Peace

# 607

http://www.imdb.com/title/tt1675434/- Untouchable. Наистина е много хубав. Peace

Страхотна си Джери  Hug Hug

Точно той! Благодаря!

# 608
  • Ænima/Albuquerque
СамHeart Eyes

# 609
# 610
Ми, за мен принципно са, щото досега май не е имало случай да се подведа.  Mr. Green

Нима не съм ти показала това? След като го видях, авторитетът на имдбските оценки за мен резко и фнезапно се срина.  hahaha

Личното мнение е изконно право на всеки, стига да се изразява като такова, разбираш ли мъ? Ндей се чуди на Дедфейса, и той тва казва.  Laughing

Тука ли развяхте зомби-акулата?  hahaha

# 611
Нима не съм ти показала това? След като го видях, авторитетът на имдбските оценки за мен резко и фнезапно се срина.  hahaha

А стига бе  Shocked

# 612
Дедфейс, за първи път те хващам да защитаваш някой филм така яростно. Обаче не съм съгласна, че Акуа не трябва да има свое мнение по въпроса. И изобщо някой, де, не само тя.
И откога оценка малко над 5 в IMDB е гаранция за хубав филм?
Чак пък яростно Simple Smile Просто не искам половината от вас да не го гледат заради изказването й, че е глупав, плосък и малоумен, защото филмът не е лош и със сигурност има повече достойнства от поне половината хоръри, с които ни заляха през тази година.
И ако оценката му в Imdb не е показателна, то тези в Rotten Tomatoes и хорър сайтове като BD, STYD и UHM ясно показват, че далеч не съм единственият, който смята така, да не говорим, че по време на фестивала Fantasia в Монреал "Curse of Chucky" е спечелил наградата на публиката за най-добър международен филм.
Разбира се, че всеки има право на мнение, но аргументи от сорта на "този филм е малоумен, защото вътре има лесбийски сцени" и "онази брадвичка ми се стори гумена" звучат някак несериозно.

# 613

А стига бе  Shocked

И аз бях така, Сам, чак очи търках в неверие.  hahaha

Дедфейс, те и без това няма да го гледат, щото не са по слашърите.  Laughing От тази тема разбрах що е слашър, мерси за което.  Mr. Green

# 614
Aaaa, aз ще го гледам.

Общи условия

Активация на акаунт