Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 24 ~

• 56 969
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Ето и едни нови невероятни снимки на Берк от фотосесия, която е правил наскоро. Толкова е готин, сладък и чаровен. Няма друг като него - с всеки изминал ден го обичам все повече и повече. С тази чаровна усмивка и с тези готини пози - направо ми иде да го нацелувам едно хубаво ... smile3525 Two Hearts  love001 txtloves newsm76 Two Hearts  Kissing Heart

# 151
Ето една снимка - предполагам, че тук излиза от болницата. Милият ми той - как само е скрил лицето си. Дай Боже скоро да се възстанови напълно ...  newsm45 newsm45 newsm45  Praynig Kissing Heart

Дай Боже. Praynig С подкрепа от страна на близките му, колеги, фенове, съм сигурна, че ще се оправи, просто е нужно време. Praynig

Така е! Напълно съм съгласна с теб ...   newsm10

# 152
Ето и още една прекрасна снимка на моят сладур Берк от преди време - както винаги е очарователен. Обожавам го ... smile3525 Two Hearts  love001 Two Hearts txtloves ppp  Hands Clap

# 153
Това е ужасно! Собственото ти куче да те разкъса и да се нахвърли върху теб! #Crazy  Аз съм голям любител на кучетата и знам колко много си обичах моето, когато почина беше най - тежката загуба. За мен не беше просто куче, а член на семейството - като мое братче. Дано на Берк не му останат белези, защото 35 шефа са си доста. Не ми се вярва за една седмица да се възстанови, прекалено малко е. Дано се оправи по - скоро! Много неприятен инцидент. Толкова ли са опасни ротвайлерите? Shocked

Наистина новината е повече от ужасна. Аз съм потресена от случилото се. Дай Боже скоро Берк да се възстанови напълно и да няма никакви белези по лицето. Определено 35 шева не са малко - дори са прекалено много. Но вярвам, че малко по малко ще се възстанови ...  Praynig Praynig Praynig no Two Hearts

Аз също много обичам животните - и кучетата и котките. Има някои кучета, които са много любвеобилни и кротки, а други са доста опасни ...  Rolling Eyes

За родвайлерите бях чула, че понякога с течение на времето може да нападнат стопаните си. Но не винаги ставало така. Просто откачат за определен момент. Мислех, че не се случва при всички. Но за съжаление ето, че и кучето на Берк явно е откачило. Как може да го нападне и да го нахапе така. Най-важното сега е Берк да се оправи ...
  Cry  cry Praynig 

Съжалявам за загубата. Hug Не съм загубила куче, но на всеки се е случило да загуби някой скъп за него човек, така че донякъде те разбирам.  Kissing Heart
Относно ротвайлерите - Аз пък бях чела, че е дори са забранени в някои страни на Европа и някои от Американските щати, понеже са много опасни. Но явно Берк е голям любител на животните и това не го е притеснявало. Да се оправя по-бързо и да ни зарадва скоро с някоя нова снимчица. Praynig

# 154
Ето и едни нови невероятни снимки на Берк от фотосесия, която е правил наскоро. Толкова е готин, сладък и чаровен. Няма друг като него - с всеки изминал ден го обичам все повече и повече. С тази чаровна усмивка и с тези готини пози - направо ми иде да го нацелувам едно хубаво ... smile3525 Two Hearts  love001 txtloves newsm76 Two Hearts  Kissing Heart

Adfgh, прекрасен е. Благодаря за снимките. newsm76  Kissing Heart Two Hearts

# 155
Ето и още една прекрасна снимка на моят сладур Берк от преди време - както винаги е очарователен. Обожавам го ... smile3525 Two Hearts  love001 Two Hearts txtloves ppp  Hands Clap

Как сладко и невинно гледа. Grinning Страхотен е.  Kissing Heart

# 156
Относно ротвайлерите - Аз пък бях чела, че е дори са забранени в някои страни на Европа и някои от Американските щати, понеже са много опасни. Но явно Берк е голям любител на животните и това не го е притеснявало. Да се оправя по-бързо и да ни зарадва скоро с някоя нова снимчица. Praynig

Възможно е! Изглежда наистина са много опасни - но мисля, че стават агресивни след определено време. Тогава може да нападнат и стопаните си. Важното сега е Берк да се оправи ...  thumbsup no Praynig

# 157

Как сладко и невинно гледа. Grinning Страхотен е.  Kissing Heart

Така е! Истински бонбон ...  txtloves txtloves txtloves

# 158

Adfgh, прекрасен е. Благодаря за снимките. newsm76  Kissing Heart Two Hearts

Няма за какво! Радвам се, че ти харесват. И как иначе при тази красота. Берк е Божествен, очарователен и супер секси. Как да не го обичам ... Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts  love001 txtloves

# 159

Не знам дали е нова, но Берк е прекрасен. Two Hearts

# 160

Ето една снимка с добро качество от новия епизод. Peace
Благодаря ти за снимката!Може ли да ми кажеш къде я намери,защото се ровя във фейса и не я намирам.

От Twitter е, ако не греша. Hug
Огромно благодаря! Hug

# 161

Възможно е! Изглежда наистина са много опасни - но мисля, че стават агресивни след определено време. Тогава може да нападнат и стопаните си. Важното сега е Берк да се оправи ...  thumbsup no Praynig
Роси,това е пълен ужас дето го е преживял мъжът ти Берк Sad.Дано се оправя скоро Praynig

# 162
Горкия Берк  ooooh! дано скоро се възстанови  Praynig

# 163

Не са нови, но не помня някой да ги е качвал. Момичето е голяма късметлийка, че е успяла да се снима с Берк, при това два пъти.  Kissing Heart Той е страхотен, както винаги. Two Hearts

# 164

Ето една снимка с добро качество от новия епизод. Peace
Благодаря ти за снимката!Може ли да ми кажеш къде я намери,защото се ровя във фейса и не я намирам.

От Twitter е, ако не греша. Hug
Огромно благодаря! Hug

Няма за какво. Не съм направила нищо кой знае какво. Hug

Общи условия

Активация на акаунт