Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 24 ~

• 56 963
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Много са бързи и опасниса  Ротвайлерите  Peace видиш ли по настрани  ooooh! винаги нападат никога да им нямаш доверие както са добри с тебе и в един момент да не си им насреща  ooooh!

# 166
Здравейте!
Видях за случилото се с Берк - лошо ..
Не вярвах , че тази порода кучета са толкова страшни , тъй като и аз имам такова .. Не е толкова агресивно , но може би за това , че все още е твърде малко ..
Дано Берк се оправи бързо и да няма белези , ние си го обичаме .. За напред само хубави неща му пожелавам напук на това .. Heart

# 167
# 168

Толкова тъжен и трогателен момент. Cry Благодаря за снимката. Hug

# 169
Преди малко Берк писа в twitter-а си и благодари на всички за подкрепата и за хубавите съобщения. Каза, че е претърпял домашен инцидент с кучето си, но здравословното му състояние е добро. Казва, че е добре и сериала ще продължи. По-късно ще преведа с точност нещата ...  newsm51 Two Hearts  love001  Kissing Heart Two Hearts

Много се радвам, че моето момче е добре - обожавам го ...
  Flushed ppp  Hands Clap

# 170
Преди малко Берк писа в twitter-а си и благодари на всички за подкрепата и за хубавите съобщения. Каза, че е претърпял домашен инцидент с кучето си, но здравословното му състояние е добро. Казва, че е добре и сериала ще продължи. По-късно ще преведа с точност нещата ...  newsm51 Two Hearts  love001  Kissing Heart Two Hearts

Flushed ppp  Hands Clap

Дано бързо се оправи! А той от колко време се грижи за кучето си? Какво ли е станало с  кучето сега? ooooh!

# 171

Flushed ppp  Hands Clap

Дано бързо се оправи! А той от колко време се грижи за кучето си? Какво ли е станало с  кучето сега? ooooh!

Роси, благодаря ти за прекрасната новина. Hug Радвам се, че Берк е по-добре.  Kissing Heart

# 172
Относно ротвайлерите - Аз пък бях чела, че е дори са забранени в някои страни на Европа и някои от Американските щати, понеже са много опасни. Но явно Берк е голям любител на животните и това не го е притеснявало. Да се оправя по-бързо и да ни зарадва скоро с някоя нова снимчица. Praynig

Възможно е! Изглежда наистина са много опасни - но мисля, че стават агресивни след определено време. Тогава може да нападнат и стопаните си. Важното сега е Берк да се оправи ...  thumbsup no Praynig
Роси,това е пълен ужас дето го е преживял мъжът ти Берк Sad.Дано се оправя скоро Praynig

Така е! Случилото се с моята любов Берк е ужасно. Аз винаги ще съм до него. За щастие вече е по-добре. Надявам се скоро да се възстанови напълно ...  Praynig  newsm76 Two Hearts

# 173

Не знам дали е нова, но Берк е прекрасен. Two Hearts

Снимката е от преди 1-2 седмици. Тук е зад кадър от новия му сериал. Бях я пускала преди време, но ти благодаря, че ни я припомни. Винаги е страхотно да се насладя на красотата му ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Отново ти благодаря. Берк е повече от страхотен ... 
Hug

# 174

Не са нови, но не помня някой да ги е качвал. Момичето е голяма късметлийка, че е успяла да се снима с Берк, при това два пъти.  Kissing Heart Той е страхотен, както винаги. Two Hearts

Благодаря ти за снимките. Така искам и аз да се снимам с Берк и да го прегърна. Това момиче определено е с голям късмет. А Берк, както винаги е супер готин и сладък ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 175
Горкия Берк  ooooh! дано скоро се възстанови  Praynig

Дано! Това е най-важното ... Praynig

# 176
Здравейте!
Видях за случилото се с Берк - лошо ..
Не вярвах , че тази порода кучета са толкова страшни , тъй като и аз имам такова .. Не е толкова агресивно , но може би за това , че все още е твърде малко ..
Дано Берк се оправи бързо и да няма белези , ние си го обичаме .. За напред само хубави неща му пожелавам напук на това .. Heart

До колкото знам с течение на годините някои от тях стават агресивни. Важното е, че Берк е по-добре и Дай Боже скоро да се възстанови напълно ... newsm10 Two Hearts Two Hearts

# 177

Не знам дали е нова, но Берк е прекрасен. Two Hearts

Снимката е от преди 1-2 седмици. Тук е зад кадър от новия му сериал. Бях я пускала преди време, но ти благодаря, че ни я припомни. Винаги е страхотно да се насладя на красотата му ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Отново ти благодаря. Берк е повече от страхотен ... 
Hug

Много благодаря за разбирането. Hug

# 178

Толкова тъжен и трогателен момент. Cry Благодаря за снимката. Hug

Така е! Благодаря за снимката ... smile3525

# 179

Flushed ppp  Hands Clap

Роси, благодаря ти за прекрасната новина. Hug Радвам се, че Берк е по-добре.  Kissing Heart

И аз много се радвам, че Берк е по-добре.  newsm44 Two Hearts   newsm76

Кучето му е на около 3 години. Берк си го гледа от малко ...   newsm10

Незнам какво е станало с него - но вероятно ще продължи да го гледа. Той много го обича - не веднъж е казвал, че го има като дете. Последно търсеше приятелка на кучето си. Макар, че след този инцидент незнам какво ще го прави?
newsm12

Общи условия

Активация на акаунт