Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 24 ~

• 56 738
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
http://vbox7.com/play:e9433ee63a Мурат и Зейнеп  Joy и бившите гаджета
"Легенда,значи","Твоята легенда сега ще живее с рибите" Mr. Green
Е,спомени какви щастливи бяха Heart Eyes

Класика ..  Joy Joy Joy Joy 6,7 сезон, само се промени това, че тя омекна към него още повече.  Mr. Green Mr. Green

# 406

Класика ..  Joy Joy Joy Joy 6,7 сезон, само се промени това, че тя омекна към него още повече.  Mr. Green Mr. Green
Чакай тя сега вече ще започва да омеква още повече,все пак толкова години бяха заедно не може не да й липсва Peace

# 407

Класика ..  Joy Joy Joy Joy 6,7 сезон, само се промени това, че тя омекна към него още повече.  Mr. Green Mr. Green
Чакай тя сега вече ще започва да омеква още повече,все пак толкова години бяха заедно не може не да й липсва Peace

Не знам, какво й се върти в мозъка, много странен човек е ..  Mr. Green

# 408

Чакай тя сега вече ще започва да омеква още повече,все пак толкова години бяха заедно не може да не  й липсва Peace

Ще започне да й се върти "Как можах да изпусна такъв як мъж и Тарзан,защо съм Мерт? Mr. Green"

# 409

Чакай тя сега вече ще започва да омеква още повече,все пак толкова години бяха заедно не може да не  й липсва Peace

Ще започне да й се върти "Как можах да изпусна такъв як мъж и Тарзан,защо съм Мерт? Mr. Green"

Отговор; Бях много проста ..  Joy

# 410

Отговор; Бях много проста ..  Joy

Уникална сцена - това е един от любимите ми техни моменти. Мурат и Зейнеп са много сладки. Ех тези албуми с бивши - Зейнеп откачи ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Иначе вие двете ще ме разбиете с коментарите си - браво ...
Mr. Green

# 411
Добро утро и от мен ..  Party [ Лягам в 3:00 , ставам в 9:00 - Ранооо Grinning ]
Снощи ви изоставих , заради нета ..  Tired
Берк каза да Ви предам много поздрави и да не се карате ..  Whistling Whistling Joy Joy Joy

Легнах 6 без 20 и се събудих в 13;20  Mr. Green Да не си сънувала, Роси ми писа на лично, че ще спят вечерта двамата.  Joy

Той я приспа и дойде при мен .. Grinning

Предполагам, че си сънувала. Ние почти цяла нощ не сме спали, тъй че няма как да е дошъл. Рени правилно ти е казала. Аз й писах на лично, затова и не можах да стоя по до късно, защото си бях с Берк  ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ти си заспала и не помниш .. Grinning

Помня помня ... Mr. Green

Не ти вярвам .. Grinning Нещо си се объркала .. Grinning

Не аз, а ти ... hahaha hahaha hahaha

Съмнявам се! Grinning

# 412
Вчера Берк пусна копие от изявлението на продуцентската къща Gold Film, която прави новия му сериал. То е по повод излезлите новини за Берк и кучето му. Благодарение на една приятелка имаме точния превод. Затова реших да го пусна ...  smile3525 newsm76  Hands Clap

Берк Октай, един от актьорите в сериала "Все още имам надежда" е пострадал в следствие на инцидент у дома. Напълно неоснователни са новините за домашния му любимец. Здравословното състояние на г-н Берк е добро, не представлява опасност за снимките на сериала.   newsm44

Много се радвам, че Берк е добре. Какъвто и инцидент да е претърпял в къщи се надявам малко по малко да се оправи напълно.  Praynig  Flushed Kissing Heart

И една информация по отношение на излъчването на новия сериал с Берк. От телевизия STAR TV са сменили деня и часа на излъчването. Днес излезе официална информация. Новият епизод ще се излъчи едва след 10 дни на 19 септември в четвъртък от 22.15 ... newsm12

# 413
Вчера Берк пусна копие от изявлението на продуцентската къща Gold Film, която прави новия му сериал. То е по повод излезлите новини за Берк и кучето му. Благодарение на една приятелка имаме точния превод. Затова реших да го пусна ...  smile3525 newsm76  Hands Clap

Берк Октай, един от актьорите в сериала "Все още имам надежда" е пострадал в следствие на инцидент у дома. Напълно неоснователни са новините за домашния му любимец. Здравословното състояние на г-н Берк е добро, не представлява опасност за снимките на сериала.   newsm44

Много се радвам, че Берк е добре. Какъвто и инцидент да е претърпял в къщи се надявам малко по малко да се оправи напълно.  Praynig  Flushed Kissing Heart

И една информация по отношение на излъчването на новия сериал с Берк. От телевизия STAR TV са сменили деня и часа на излъчването. Днес излезе официална информация. Новият епизод ще се излъчи едва след 10 дни на 19 септември в четвъртък от 22.15 ... newsm12

Поне е добре .. Но така и не се разбра щом не е от кучето , тогава какво се е случило .. Няма значение , стига всичко да е наред ..  Praynig Heart Eyes

# 414
Поне е добре .. Но така и не се разбра щом не е от кучето , тогава какво се е случило .. Няма значение , стига всичко да е наред ..  Praynig Heart Eyes

Да така и не разбрахме какво се е случило и как точно е пострадало лицето му. Вероятно, когато са го видели в болницата са съчинили това, че е нападнат от кучето, но поне той отрече тази информация. Каквото и да е станало по-важното е, че е добре. Надявам се скоро да е напълно здрав ..  newsm10

# 415

Да така и не разбрахме какво се е случило и как точно е пострадало лицето му. Вероятно, когато са го видели в болницата са съчинили това, че е нападнат от кучето, но поне той отрече тази информация. Каквото и да е станало по-важното е, че е добре. Надявам се скоро да е напълно здрав ..  newsm10

Няма значение .. Както казах преди малко - стига да е добре ..  Heart Eyes

# 416

Няма значение .. Както казах преди малко - стига да е добре ..  Heart Eyes

Напълно съм съгласна с теб!  newsm10

# 417
Една снимка за разнообразие ..  Simple Smile
Старичка е , но хубава!
Аа , такава усмиквка вади , стана ми лошо ..  Laughing Laughing
  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 418
Една снимка за разнообразие ..  Simple Smile
Старичка е , но хубава!
Аа , такава усмиквка вади , стана ми лошо ..  Laughing Laughing
  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

О да уникална снимка! Берк е повече от очарователен - готин, сладък, секси. А усмивката му направо ме разтапя.  smile3525 Two Hearts  love001 txtloves newsm76  Kissing Heart Two Hearts

Снимката е сравнително нова. Дори не е излязла цялата фотосесия от това списание. Нямам търпение ... 
Flushed ppp  Hands Clap

# 419
Ето един невероятен подпис на екипа от 4-ти сезон на сериала. Тук са нашите сладури Берк и Чаала - обожавам тази снимка ...  love001 Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart txtloves ppp  Hands Clap

Общи условия

Активация на акаунт