Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 24 ~

• 56 713
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Приятели направих нов невероятен клип на моят любим Берк с кадри от новият му сериал. Доста се постарах и смятам, че се получи много добре. Това са едни от любимите ми моменти с него от там. Берк е направо бонбон от класа - супер готин, сладък, чаровен и секси. Тази негова усмивка направо ме разтапя. Затова го обичам толкова много ... smile3525 Two Hearts  love001 txtloves newsm76 Two Hearts  Kissing Heart

Надявам се клипа да ви хареса ...  Hug

По-натам ще направя и един за Синан и Елиф - моята любима двойка ...
  lovekiss

http://www.youtube.com/watch?v=pjSc9g9mTbY

Кога успя да го направиш?  Hug Невероятен е, какви физиономии прави, много е сладък и като се усмихне ..  newsm76 Той си е красив, не само отвън, а и от вътре, това си личи ..  Two Hearts Ще чакам клипа ти с нетърпение ..  Hug Hug Hug

Така е! Много ти благодаря за хубавите думи. Берк е невероятен - неговите физиономии винаги ме разбиват, а когато се усмихне ... уау   Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts  love001 txtloves

Клипа го завърших късно снощи - отне ми доста време. Радвам се, че ти харесва ...  Heart Eyes ppp  Hands Clap

Ще видя кога ще направя и един на Синан и Елиф, че то си трябва бая работа. Но направя ли - веднага ще го споделя тук ...
  lovekiss

Аз, ако почна на когото и да клип ми отнема дни, ти ги правиш изчистени, а аз с толкова ефекти, рязане..  Mr. Green Голям труд си е един клип, но твоя е прекрасен, много ми харесва, как се е получил, заслужавало си е времето ..   love001 -Разбира се, споделяй го, сигурна съм, че пак ще е страхотен.  Hug

Благодаря ти приятелко! И моите клипове ги правя с дни, трябва си бая рязане, редене и всичко. Аз наистина обичам да ги правя изчистени, без ефекти. Незнам защо - така съм свикнала и си ми харесват. А твоите са с ефекти и също стават невероятни. Винаги много им се радвам ...   love001 Two Hearts Two Hearts

Няма за какво, аз също ти благодаря за хубавите думи на моите клипове.  Hug  Two Hearts newsm76

# 526
Сетих се, че тази седмица изобщо не съм коментирала епизодите по БТВ - нали все с друго се заплеснем. Но ще продължа да го правя в бъдеще ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Сега като епизодите от 8-ми сезон ще ги излъчват в събота, кога ли ще ни пускат промото и снимките? Сигурно в четвъртък ...
newsm78

# 527
Няма за какво, аз също ти благодаря за хубавите думи на моите клипове.  Hug  Two Hearts newsm76

Ти ги заслужаваш ...  Hug Hug Hug

# 528
Така е! Направо са уникални. Гладниците ни те ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Скоро се пада момента. Това е само един от случаите дето нагъват. Храна им дай. Още се сещам за Синан когато налапа дюнера на Елиф ...   rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Няма такива екземпляри ...
Two Hearts

Аз ще им направя и аз баница, само да ги видя, в това съм специалист.  Sunglasses

Целия екип са гладници, постоянно тъпчат, не им омръзвам, разбирам ги ..  Joy

А, да тук дюнера, той как да има и на Елиф и неговия си ще излапа.  hahaha

Ами той така и направи - първо хапна добре от нейния, а после започна да нагъва и своя. Няма наяждане и това е - даже пиеха от един и същи айрян ...   rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Викаш, те ако ни дойдат на гости такава трапеза ще им спретнем - само да дойдат ...  Mr. Green

Ми така е както вика Зейнеп за Мурат; Той е гладен по рождение, няма наяждане.  Joy Това се отнася за всички..  hahaha hahaha hahaha

Нали ще точим баници, дори ще гледаме от турските рецепти, може и да им дадем нещо българско - боб..  Joy Боже, представям си.  Mr. Green

Представих си! Но те ще го харесат - каквито са гладници ...  hahaha hahaha hahaha

Златни ни ръце ..  Joy Joy Joy

# 529
Така е! Направо са уникални. Гладниците ни те ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Скоро се пада момента. Това е само един от случаите дето нагъват. Храна им дай. Още се сещам за Синан когато налапа дюнера на Елиф ...   rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Two Hearts

Аз ще им направя и аз баница, само да ги видя, в това съм специалист.  Sunglasses

Целия екип са гладници, постоянно тъпчат, не им омръзвам, разбирам ги ..  Joy

А, да тук дюнера, той как да има и на Елиф и неговия си ще излапа.  hahaha

Ами той така и направи - първо хапна добре от нейния, а после започна да нагъва и своя. Няма наяждане и това е - даже пиеха от един и същи айрян ...   rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Викаш, те ако ни дойдат на гости такава трапеза ще им спретнем - само да дойдат ...  Mr. Green

Ми така е както вика Зейнеп за Мурат; Той е гладен по рождение, няма наяждане.  Joy Това се отнася за всички..  hahaha hahaha hahaha

Нали ще точим баници, дори ще гледаме от турските рецепти, може и да им дадем нещо българско - боб..  Joy Боже, представям си.  Mr. Green

Представих си! Но те ще го харесат - каквито са гладници ...  hahaha hahaha hahaha

Златни ни ръце ..  Joy Joy Joy

Да!  Mr. Green

# 530
Сетих се, че тази седмица изобщо не съм коментирала епизодите по БТВ - нали все с друго се заплеснем. Но ще продължа да го правя в бъдеще ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Сега като епизодите от 8-ми сезон ще ги излъчват в събота, кога ли ще ни пускат промото и снимките? Сигурно в четвъртък ...
newsm78

И аз днеска, докато бях в кухнята се сетих, че и аз не съм, за това ще се опитам да разкажа и трите на едно.  Mr. Green

И аз това си мисля ..  Peace Сигурно утре ще излязат снимките и рекламата ..  Mr. Green

# 531
Сетих се да попитам! Някои има ли линк за дизи форума с актьорите. Преди май му бяха сменили адреса. После уж го пуснаха, ама аз ги бях изтрила и така и не го намерих ...  newsm78

# 532

newsm78

И аз днеска, докато бях в кухнята се сетих, че и аз не съм, за това ще се опитам да разкажа и трите на едно.  Mr. Green

И аз това си мисля ..  Peace Сигурно утре ще излязат снимките и рекламата ..  Mr. Green

Успех! Аз ако опитам да разкажа и трите на едно сигурно цял ден няма да ми стигне. Ще стане не роман ами свръх книга ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Но все пак може да нахвърля по-основното.  Peace

Ние с теб си четем мислите. Вероятно утре ще излязат наистина ...
newsm76

# 533
Сетих се да попитам! Някои има ли линк за дизи форума с актьорите. Преди май му бяха сменили адреса. После уж го пуснаха, ама аз ги бях изтрила и така и не го намерих ...  newsm78

И аз нищичко не намерих, много объркан този сайт.  ooooh!

# 534

И аз нищичко не намерих, много объркан този сайт.  ooooh!

Да направо се шашардисах. Само го спираха пускаха. После не открих нищо и накрая съвсем му загубих адреса ...  newsm78

# 535
Зарежете войните и гледайте най-големите гладници ..  hahaha
Възможно в най-смешния момент ги хванах.   Joy

О уникални кадри. Няма такива гладници - всеки път видят ли храна нагъват като невидели ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Нали забележи на първата снимка и Йомер развалиха ..  Joy Тук Зейнеп, както винаги дъвче и говори с отворена уста, а Синан не дочака вилицата, а почна с пръсти ( аз така си и ям, де )  Joy А Мурат, само от врата я подуши  hahaha После докато му дадат чиния, Зейнеп почна да го храни, попиках се от смях.  Mr. Green Мисля, че трябва да го дават в петък.  Peace Mr. Green newsm76

Two Hearts

Скоро свършваме темата! HugТози момент е уникален само се тъпчат,чудя се какво ли им е било на Уур и Гамзе,когато са прочели,че тя му дави да яде? Mr. Green

# 536
http://tvnovellas.blogspot.com/2013/09/09-15-2013.html#more Малко по надолу пише за Гамзе и 8 сезон,не ново,но все пак. Hug

# 537

newsm78

Успех! Аз ако опитам да разкажа и трите на едно сигурно цял ден няма да ми стигне. Ще стане не роман ами свръх книга ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

newsm76

Ще минеш всички писатели.  Joy

Ние си ги предаваме по телепатия, така сигналите ни се предават ..  hahaha

# 538

newsm78

newsm76

Ще минеш всички писатели.  Joy

Ние си ги предаваме по телепатия, така сигналите ни се предават ..  hahaha

Така си е!  Mr. Green

# 539
http://tvnovellas.blogspot.com/2013/09/09-15-2013.html#more Малко по надолу пише за Гамзе и 8 сезон,не ново,но все пак. Hug

Благодаря за новините! Гледам и не вярвам на очите и ушите си ...  Mr. Green

Писали са й за случилото се с Берк. В нашият сайт още повече са преувеличили - направо са надминали и турските медии ...   smile3527

Как може да пишат, че Берк е хранил кучетата си и изведнъж родвайлерите са го нападнали. Освен това имал цели 35 шева.  newsm78

Берк има само едно куче, едно че са ги изкарали няколко и с шевовете са преувеличили. Без коментар ...
   smile3505

Общи условия

Активация на акаунт