,Помните ли ме
?Прибрахме се от морето, беше много хубаво. Признавам не съм ви чела. Ще се пробвам поне последните няколко страници. Още ми е малко лудница, доправям детската /после ще кача и снимки/, пера дрехи и т.н.
Хубав ден

Гушкам, люлея, говоря - никакъв ефект. Баща му го приспива много бързо, не знам каква му е тайната, защото излизам от стаята, но е факт - за минута-две го укротява
Обаче през деня като сме сами е мъка. Тази нощ пак се буди 6 пъти, аз след 4-тия не издържах и се преместих да спя в хола.

Стъпалата до коляното му, но той упорито вдииига крачето, докато стигне, стъпва, качва другото... после наобратно. Няма умора, накрая аз капнах, той не
Каквото види по земята иска да го взима, кляка, сяда, абе ужас 
Извадих го, но не знам преди това дали не си е похапнала 

Много е гаден този момент, и на мен ми се реве чак, все едно го изоставяме, сигурно така се чувства... 

Това е откакто беше за кратко с летния вирус, тя повърна само веднъж тогава, но загуби апетит за седмица и акото й стана миризливо и лепкаво, пи 2 опаковки синбиотик (про и пребиотик) и се пооправи, ама една специфична миризма остана, може да й пусна изследване да няма нещо. 
Миличкият Иво, ще свикне и ще започне да му харесва, но наистина е трудно... Аз още помня как ревях като ме водеха на ДГ, вкопчвах се в майка ми, учителките едвам ме откъсваха. Какво ли и е било
Ще разбера скоро и аз. 

Явно си свикна при нас, но така е, когато й излизат зъбки 

и да не ни забравиш 
Не се шашкай 
Иначе каза, че е от зъбките, леко е настинала, гърдичките са й чисти, но й изписа капки за нос и сиропче
Онова за секунда не се спря, искаше да пипа, дращи, хвърля и като не му се угодеше и почваше да диша като куче ( сещате се как издават един звук кучетата, когато са тичали и са изморени 
Сложих й лепенка на шкафа, да не го отваря, вчера се мъчи, мъчи ( явно видя, че го няма стола вече там и с една бърза стъпка отиде, ама... нъцки
егати и яката манджа 

Мале, 200 Е за медицинско 
В събота ми се стори, че като си завърти главата надясно от лявата страна на вратлето му има подутинка. Тогава не обърнах внимание, но в неделя видях същото и вече ми избоде очите. Опипах го едно хубаво и наистина напипах топченце. Предположих, че е лимфен възел, четох, че уж при децата често се случва и не е страшно, но ми беше терсене едно такова. Още повече че два-три дни преди това забелязах на главата му отзад под косата нещо като бенка, но релефна - бледобежова с кафяви точици. И за такъв тип петънца четох уж, че са нормални, но и двете неща ги забелязах по едно и също време и като ми влезе муха в главата, че може да са свързани и да е нещо лошо... Та го заведох при педиатърката, тя го прегледа, всичко е ок, и двете неща изглеждат нормални. Олекна ми. Обаче в чакалнята имаше едно диво дете, като това което ти описваш. Не спря да търчи нагоре-надолу, да крещи, да се тръшка и сърди. Върхът беше, когато Борислав се заигра с вратата на чакалнята (той обича врати всякакви
Цирк. Мале, дано моето не стане таквоз диво, чееее...

Търкаля се,посипва се с пръст,пясък,събира камъчета,ако не го видя ги опитва на вкус,сяда,става

Хем да гризка,хем с малко слюнка се стапят

Ако не заспи след като си изпие АМ,тогава-количката+сешоар и туй то

Как ми се иска другите да могат да ми четата мислите и да не ми се налага да повтаря,попетвам.....Всички и всичко ме дразни

Седи в стола си точно 5 минути и трябва да се занимава с нещо,иначе започва едно мрънкане,рев...чудо
После иска да слиза, да се разхожда,и аз преди прекратявах храненето,че не искам да го уча така...Но днес той играе на земята,аз бутам лъжица
И така хапна половината супа от кухнята
И се чудя дали не се е стреснал нещо от серията падания и затова сега да спи неспокойно

Тази вечер пътуваме за София и сутринта отлитаме. Надявам се всичко да е ок.... Няма да мога да пиша по-късно за това, това ми е последния пост от родна земя. Когато мога веднага ще пиша и ще разкажа, кое как е минало. Целувам ви и лек ден бамбинки
ама, много гадно бе

а, исках да е кат' баща си, отракана

вече не стои при мен в кухнята като имам работа, пускам плейлист в ютуб и тя гледа и прикляка