Зависи от кухнята, при нас втора група започва на 1.5г. Но и сега дават леща, боб и бисквитена торта, като гледам манджите на втора група, май няма особена разлика. Единствено дето на тях им дават понякога парче сладкиш, а на малките не.
Нека си суче колкото иска през деня...

И почти всеки ден се дави, ама го тупам и продължаваме. На морето се задави малко по-брутално и свекитата скочиха да съм му давала вода, аз го наведох надолу, тупнах го по гърба и му мина! После ей така 

И на първа група дават боб и дори днес беше леща. Като ги врътна 2-3 пъти с пасатора и си ги изяжда.
Единственото, което преглътна е онова парче от бонбон, което отхапа сам. Обаче за да стане номерът трябва да му дам нещо нетрошливо, иначе с бисквита пак се задави, защото отхапа голямо парче.

Гледах в сайта им - пише го наистина. 

Сега на Нутрисия взех една пълнозърнеста с 18 процента, да я видим.
Пробвам постоянно, но засега няма успех. Когато стане тогава! И аз не мога да си представя Самуил да яде мини пица или там каквото пишат другите мами, ама и това ще стане
Марли, за тебе няма да се изказвам, ти отдавна знаеш, че съм ти фен 

. За мен ще допълня още една щастлива година!
. Много ми е сладък. От доста време си е стабилен ама нещо не набираше сили. И ето,че от 2-3 дни ходи.
Изрещявам с това заминаване, някак превъзбудена съм, изпадам в едни такива състояния, все едно съм луда. Ту ми се реве от щастие, ту ми се плаче.... Я, нали си имаме психоложки в темата, да ми помогнат с диагнозата

и на постове и на имотикони, сигурно има вирусче... Ужаст!

Ще пусна снимка, смао чакам да ми ги пратят:) Хайде чао наистина.
Всеки път яж пред него, ще прояви интерес

Голям чистофайник

Лек път и честита прическа 
през деня как да е, в количка, това онова, обаче вечер вече издивявам, минимум 1 час е приспиването вечер, само трябва да кибича над леглото, не мога и да се обърна и той ревва, направо вече издивявам, не стига, че през нощта се буди около 3 пъти, яде и спи при нас в леглото, поне да заспиваше бързо да му се не види

аз пък обратното, давах му АМ, за да не се обезводни и малко ориз през деня, за 3 дни му мина