Отива си лятото, АВГУСТ отмина, но имахме ние най-щастливата година!

• 26 973
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Ех да знаете колко ми се седи с чайче и да си пиша-бриша тука, ама нямаааа...

Мноого харесвам и аз обивките Примиджи, на Бобо от там купуваме само, ама напоследък взеха да не ми се дават пари, та Криси сега ходи с едни мъжки сини  Embarassed Wink Rolling Eyes

И Некст харесвам, ама не ми се занимава много, сестра ми ако ми поръча нещо, па и да ми го донесе  -нималата Коледа така се обзаведохме.

Вал, дай клипче как си говорят  Grinning

Миланова, честито синьо щъркелче, има си мнооого положителности това, браво!  Hug

Джери, мисля че мога да съм ти конкуренция ако извадим снимките на свекини подаръци  Crazy Mr. Green

Лино, ти откъде си? Да ти дам моето матраче докато сте тук?

Исках на всички да обърна внимание, ама следуйший раз... Прегръдки!  Hug Hug Hug Hug Hug
Тефи, Белверде, Блонди, Дафи, Бюти, все съм изпусналанякой... благодаря Ви!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 631
Сами, така е! Ама общо взето всички оглавяващи държавни длъжности са с "мандат" четири години. 
Скрит текст:
Сега тук тече конкурс за шеф на Здравната каса и баща ми се кандидатира. Не му се искаше много да се занимава пак, но понеже вече беше един път преди няколко години, служителите го изнудиха да си подаде документите ...  hahaha
Аз забравих колко време трябваше да се следи за реакция, върти ми се седем или девет дни ...  newsm78

Трябва да поразтребя гардеробчето на дребното, ама така ме мързиииии ...  Rolling Eyes

# 632
Аз забравих колко време трябваше да се следи за реакция, върти ми се седем или девет дни ...  newsm78

По мои спомени около 15 дни Peace

# 633
7-10 май каза Марли, на Камелия пъпчиците избиха около 10-тия  Simple Smile

Чете ми се за раждането на Сами и Белверде, отдавна съм го запланувала, отивам да ги диря  Crazy

От Некст харесах 6 неща да поръчам за подаръци и за Камелия и 6-те бяха солд аут. Много здраве пък  Crossing Arms

# 634
Аааа, за това ли Ина вчера имаше някакви дребни пъпчици като обрив... аз не знаех, че се чака за реакция от тази ваксина. Сестрата каза, че няма никакви реакции от нея  newsm78

# 635
  • До морето
7-10 май каза Марли, на Камелия пъпчиците избиха около 10-тия  Simple Smile

Чете ми се за раждането на Сами и Белверде, отдавна съм го запланувала, отивам да ги диря  Crazy

Значи до 5.10. трябва да я сложим най- късно. Дано да му минат сополите  Praynig

Те двете раждания са на двата полюса  Laughing
Аз моето скоро го описвах в "Смешно ли е раждането"

# 636
Намерих го твоето, прочетох го току-що  Hug Не помнех за тампонадата и матката  Thinking Само се зачудих ако жена износва 2, дори 3 бебета,т от тази матка не се ли преразтяга още повече? Сами не е бил чак толкова голям? А и на матката й трябват няколко дни за свиване, то не става веднага. Важното е, че всичко е наред  Heart Eyes

Дафи, не е здължително да има реакция, Криско нямаше, но Камелия за 2-3 дни се опъпчи леко, по-скоро като петънца  Hug

# 637

Джери, мисля че мога да съм ти конкуренция ако извадим снимките на свекини подаръци  Crazy Mr. Green

Откажете се да конкурирате моя свекундел откъм подаръци  Wink

# 638
Значи до 5.10. трябва да я сложим най- късно. Дано да му минат сополите  Praynig
А защо до тогава  newsm78
Ина нали беше с температура и док каза, ако не и минат, до 5-то число на другия месец трябва да я сложим  newsm78

Блонди, то може и друго да е било, днес вече нищо и няма...

Свеки в повечето случаи купува хубави дрешки на Ина, ако има нещо, което да не ми харесва и го обличам вкъщи Simple Smile

# 639
Привет,момичета Hug,личи си,че захладня времето,поразмърда се темата.
Първо да честитя на Миланова сините гащи,дано всичко е наред до края на бременността.
Рош,честити ти минуси!
Елсън,дано се оправят нещата при вас,във всяко семейство има такива критични моменти,ама с малко желание и компромиси се преодоляват.
Софи,аз се пробвах два пъти да суша Велито със сешоара,скъса се да реве,явно се страхува от него,чак се чудя другите бебета как се приспиват от шума му.
За изневерите-аз съм доста крайна,доколкото се познавам не мога да простя такова нещо-физическа,емоционална-разлика няма за мен,все си е предателство.Ако се стигне дотам предпочитам да разбера,вместо да живея в заблуда.Много неща мога да простя,но стигне ли се до изневяра нещата вече са приключили за мен и няма да мога да продължа да живея с ММ само заради децата.Дано не се налага да вземам такива решения,на никой да не се налага.
Лидълските дрешки и аз хи харесвам,направо са си супер за цената.Общо взето аз купувам всякакви дрехи,не държа да са маркови,важното е да ми харесат.
Сега да се оплача-и у нас рано-рано открихме сезона на болестите,първо Марти,после аз,а вчера за капак Велито вдигна 39.4 ей така,както нищо й нямаше.Кошмарна нощ беше,цяла нощ се дави в сополи,температурата й не спадна ни с Панадол,ни с Нурофен,направо ми изкара акъла,накрая до оцета опрях.Сега сме с една торба лекарства,сополите шуртят като река,ама поне Т няма днес.
Днес питах и аз педи за 13 месечната ваксина,оказа се,че била изчерпана за момента,щели да я зареждат чак след 15 октомври.И се чудя дали имат някакъв краен срок за поставяне тия ваксини,че доста ще закъснеем,Велито ще е почти на 15 месеца тогава newsm78

# 640
Добър ден  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Днес съм в по-цветно настроение,че снощи може да се каже,че поспах малко повече  Mr. Green
Сами,темата за съдебната система е много обширна и тук няма как да я избистрим.Не искам да прозвучи като заяждане,ама никой от администрацията на прокуратура или съд не може да повлияе на хода на дадено дело  Peace А прокурори и съдии не се сменят със смяната на властта.Специално прокуратурите, върху които имам наблюдение,няма смяна дори и на администрацията на политическа основа.Ама може във другите райони да седят по различен начин нещата  Peace
След като ни поставиха ваксината,педиатърката на Рош каза,че до 2 седмици може да има реакция  Peace
Само аз ли не се замислям за второ  newsm78 newsm78 newsm78 Честно казано на този етап тази мисъл ми е много далечна  Blush Не искам да се заричам нищо,защото след някой друга годинка може да ми се прииска пак да гушкам малък сладък вързоп  Heart Eyes

Днес ще направим опит да подстрижем Рош,та да видим дали ще имаме успех  bowuu
Отивам да  hang и после да гледам Шехерезада  Mr. Green

# 641
Само аз ли не се замислям за второ  newsm78 newsm78 newsm78
И аз  Mr. Green

Ивке, дано бързо да се оправи Велито  Hug

# 642
Izviniavaite che pisha s takiva bukvi ,no laptopa e s win.8 I ne mi se pokazvat balgarskite bukvi I za tova I samo vi cheta I ne pisha . Az sam pri maika mi otnovo s Mladncho zashtoto majat mi e otnovo  v chujbina I chak za badni vecher shte se pribere  ako vsichko varvi dobre s rabotata mu .
  Imam speshen vapros kam Sofi .Tvoeto detence prekara sharka do kolkoto pomnia (v facebooc dokato pisheshe go biah prochela) . Kak protekoha neshtata pri neia?Kolko vreme ia kara I majeshe li I s neshto tialoto I davala li si I neshto?
  Mladencho beshe 3 dni s temperature,sega ot 2 dni niama ,no se poiavi obriv I lekarkata mi kaza che mai e sharka. Da ne sam mu davala riba I iaica I po malko meso.Izpisa ni vit C,kalcii I edni prahcheta zaradi raztroistvoto . I chestno Kazano sam silno pritesnena.Ne e imal kontakt s bolno dete ot sharka ili pone az ne znam  newsm78   Misleh che obriva e v sledstvie na antibiotika ili temperaturata . Sega cheta v internet kakvo ni ochakva  Cry
  Malko egoistichen post.....no vi cheta.....I da spodelia che I nie sme prohodili pochti Simple Smile zashtoto varvi varvi I zalitne I tragva da pada...ne e stabilen oshte napalno

# 643
Рошкеее, гледай и ММ ти да е на една вълна с теб /за второто говоря/ да не се изненадаш  Hug

# 644
Здравейте.
   Да знаете, че понякога е много полезно да има повече дрехи в детския гардероб. С чревните неуредици на близнаците последните 2 дни оцених доста положително количествата дрехи, които имат. Дрехи от 3 перални съхнат на терасата и все още имам какво да им облека, ама то беше преобличане през 1-2 часа, не усещах кога минава деня, че и през нощта имаше случки. Днес вече имах време и  успях да приключа разни неща из вкъщи.

Ние с детските надбавки нямаме проблеми, освен че са малка сума. Като ги преведат по картата тия 140лв и веднага отиват в детските им застраховки, дано някой ден те да си ги изхарчат.

Миланова, честито за втория малък мъж, хубаво е да имаш 2 момчета. На мен това ми беше мечтата, но трябваше да мина през изпитанието да имам и момиче, за да ми се сбъдне.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 15:08 от Five magnificent

Общи условия

Активация на акаунт