Отива си лятото, АВГУСТ отмина, но имахме ние най-щастливата година!

• 26 970
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
# 646
# 647
  • До морето

хахаххаххахахахаха  Joy Joy Joy Joy

Рош, явно не съм се изразила правилно  Hug Никъде не съм казала, че администрацията решава дела  newsm78 Казах, че администрацията в доста сфери- съд, полиция, здравеопазване, социални служби, горски и водни стопанства, земеделие и т.н. се променя с всяко ново правителство. Над тези имам лични наблюдения. И не говоря за всяка лелка касиерка, а за началници на регионално ниво. Отделно, че съдебната ни система е тежко, тежко корумпирана, но там е толкова отдавна и толкова загнило, че не е ясно кой на кого  Rolling Eyes Иначе си права, че съдии и прокурори не се сменят лесно, те са си почти пожизнено назначени, особено в по- малките градове. А и са надпартийни, така да се каже  Wink вземат от който им даде  Laughing Сега, ако има някой некорумпиран прокурор в нашите редици, моля да приеме извиненията ми  Simple Smile

Дафи, аз казах 05.10 за ваксината, защото ако заминаваме за Милано на 21ви си оставям 15 дни за евентуална реакция  Hug

Блонди, ми така ми обясниха двама лекари, знаеш ли, може да имам някоя миниатюрна матчица  hahaha hahaha hahaha

# 648
  • Варна
Иве,
много неприятно, дано бързо оздравявате Hug Нашата консултация е за 16 октомври, тогава дали ще има ваксина newsm78 Не че я бързам, а и не мисля, че има краен срок, не се притеснявай. Когато тогава.

# 649
Кашпи  Joy Joy Joy Joy Joy Joy !!!!

# 650

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

може да имам някоя миниатюрна матчица  hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy

Веселба, както винаги тук, много обичам  Heart Eyes

Ходих в Лидл, пълно е с дрешки на Лупилу  Joy где съм бяла не знам, ама аз не ги й гледам там, де. Взех й две клинчета и две блузки, да видим, изглеждат добре  Simple Smile

Някой да знае как се прави брада  ooooh! Криско ме е натоварил пред мадамите в училище, че ще направя брада на Мерлен Магьосника за 6-ти, аз пък много знам бради как се правят. Ще ходя за прежда и ще мисля нещо  newsm78

Муки, приза ти е присъден пожизнено, спор няма  Joy

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 16:55 от Блонди

# 651
Елсън много мило от твоя страна, благодаря за предложението Hug, но не съм от София
Ако става въпрос за ваксината ММР, реакция може да има между 7- 12 ден, като ако се вдигне температура може да продължи няколко дена
Още щях да пиша, но не иска да заспива, отивам да чекна положението

# 652
  • Враца
Хм, съгражданка?  Party Кажи нещо повече за теб, много постно така "запис" Wink

# 653
Диди аз тази кошарка ще взимам. Твоята такава ли е?
http://www.baby-markt.de/Kinderzimmer/Betten/Reisebetten/HAUCK-R … Multicolor-1.html

# 654
Сладурки, като поръчвате от Некст.директ има ли някакъв минимум? Т.е. мога ли да поръчам 3 блузета без да ми се оскъпява поръчката?
Не знам дали ме разбрахте Joy

# 655
  • Добрич
Кашпи, няма минимум. И едни чорапи можеш да поръчаш и пак е безплатна доставката. Simple Smile

# 656
Марли, мерси  Hug Ще се пробва значи Wink

# 657
Фери, Сандра беше записана, ама от декември 2011 не беше писала и я махнах  Rolling Eyes

То и аз ще заръчам от Некст, ама ме е яд, че най-хубавите им (за мен) неща са свършили. За какво ги държат тогава, да дразнят  Laughing

Купих къса брада с мустаци, взех и прежда и ще творя нещо утре  Crazy

Кашпи, покажи кво си хареса  Mr. Green

# 658
  • Варна
Безплатна е доставката ли??? Т. е ще ми го донесат до вратата и ще платя единствено обявената в сайта цена, така ли? Това ме изненадва.
Блонди,
така е, и аз погледнах от любопитство, ами то всичко, което ми хвана око е sold out.

# 659

smile3532 Ши са напикая ... Друго щях да пиша, ма викам, айде да не съм брутална! Joy Joy Joy

Много интересно - боцнатото на Неско нито се зачерви, нито се поду, има само една малка червена точица от убождането ...  newsm78 До сега не се беше случвало подобно чудо!  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт