Отива си лятото, АВГУСТ отмина, но имахме ние най-щастливата година!

• 26 965
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро,  Hug

Кашпи, блузката от Марли е памучна, с дълъг ръкав - тъничка е. В смисъл пролетно-есенна, за хладно, но не и за голям студ.  Simple Smile

Муки, щом си му е добре със супата - давай му.  Simple Smile

Вал, Камелия също пие АМ, но нейното вечер е към 2 сутринта, а сутрешното е в 6  Laughing

ММ каза да пробвам кашата с мед вътре, щом са блудкави, та ще видим така  Simple Smile

Вашите пиещи АМ дишат ли докато пият? Как звучи  Joy Камелия поема въздух, пие и не диша. Пуска, пъшка, пак поема и пак пие и не диша и изобщо цялото упражнение ми се вижда много уморително, ама така прави  Crazy

И аз чакам Кашпи да каже какво е избрала  Simple Smile

Ще покажа и аз, дето все го няма  Confused 1, 2, 3, 4 Но ще си харесам друго, де, имат прекрасни неща наистина  Blush

# 676
Аааа ок, значи не сме хипер млекопитаещи. Мерси, момичета.  Hug

Блонди, Ками от какво си пие млякото? Близнаците са с чашки на авент с твърди накрайници и мога да кажа, че си дишат докато пият, ама те докато пият млякото и пада едно разхождане от стая в стая, пък няколко вечери Санди само мрънка да му сипвам млякото в чашата със сламка, че иначе не може да гледа песничките на компа и е едно сърдене и реване и все печели накрая. Но кво да го правя, той реве силно като магаре, чак Теди се хваща за ушите и почва да вика 'ааааааааа', абе трябва да им направя клипчета, ама все не се сещам.

# 677
От обикновено шише с биберон. Тя спи, докато си го пие  Simple Smile

# 678
Е то затова. Теди и Санди докато пиеха от биберони, чак съм гледала дали не засиняват от недишане, така засмукваха и забравяха, че от време на време трябва и да се диша.

# 679
  • Варна
И мамите дето вземате на децата детска кухня, вземате ли им и десертите, тези дето са със сухо мляко, че аз на Санди и Теди не съм им давала все още от тях.
Вземам ги и още как. Достатъчно големи са вече да ядат и такива неща от време на време. Борислав ядеше само киселите в началото, после прояде и другите, но ги разреждам с вода, защото иначе се желират гадно и не ги ще. Но каквото откаже го изяждам аз, и то с кеф Laughing
Тъкмо щях да питам и аз за млякото, чудя се дали е достатъчно това, дето цока, че понякога е само сутрин и вечер. Явно е достатъчно.
Муки,
ох, милото Явче, да минава вече Hug

# 680
Вал, и аз към 21,00 му давам супата от кухнята, но преди лягане си цока! А като се събуди (към 10) до обяд кара само на цокане! Peace Десертите му давам, но не всички. Давам му киселите, млякото с ориз, с грис, млечните кремове с бисквитки, мусовете. Боядисаните нишестени не му ги давам.  Peace Обаче манджите май ги яде с по-голям кеф от тези следобедните сладки неща.  newsm78
Месечинка, и моето чудо има дни, в които цока само сутрин и вечер!  Peace
Блонди, някой май не харесваше розово ...  hahaha Много са сладки наистина.  Peace Точно ей такива пижамки ще му купувам и аз по-натам!  Peace

# 681
  • Варна
При нас не дават боядисани нишестени, но няма и мляко с бисквити, мусове пък съвсем (това какво е всъщност?). Дават плодови кисели (млечни и безмлечни), мляко с грис, мляко с ориз и крем ванилия. Давам му всичко, и то почти от самото начало - беше на 11.5 месеца, когато го записах. Борислав пък вечеря към 18.30-19 часа, в 21 се надявам да е откъртил, но напоследък не се получава Mr. Green

# 682
  • Добрич
Кашпи, покажи какво си хареса, мога да помогна, че натрупах завиден опит в този сайт.  Laughing Вчера поръчах едно комплектче за една мома и нямам търпение да дойде да му се порадвам преди да го подаря.  Mr. Green Аз на Камен му вземам предимно тънички памучни блузки за яслата и отделно 2-3 жилетки и суичери за излизане, но дебели зимни неща почти не купувам, че като облека и яке и не може да мръдне детето. Пижами без чорапче отдолу и ние имаме от баткото, сега ги носи Матей.
Блонди, гледай нещата от новата колекция. От тях със сигурност трябва да има размери, а от есенните е нормално да са разграбени вече. Simple Smile

Предложението...  Heart Eyes С ММ бяхме гаджета 6 месеца, когато отидохме на гости на майка и татко в Кипър да се запознаят с ММ. Точно на датата, когато направихме 6 месеца ММ станал рано, беше неделя, отишъл на рецепцията в хотела и ги разпитал къде може да купи цветя. Там обаче в неделя нищо не работи. И почнал той да им обяснява, че ще ми предлага и иска поне една роза да има и персонала се разбягал да му търси в ресторанта, където предната вечер е имало сватба.  Laughing Та цъфна той рано рано до главата ми на колене, аз спяща още и ме събуди с разтреперен глас и кутийка и роза в ръцете.  Heart Eyes После разбрах, че всичките ни приятели и колеги в България са знаели, че ще има предложение и бях изумена, че не съм го надушила. Това беше през май, октомври се оженихме.  Simple Smile

Десерти с прясно мляко и аз давам, приготвям ги у дома. Матей и кухнята не се харесаха, затова пък много му се услажда каквото ядем ние и вчера яде боб, а онзи ден изяде сам цяло кюфте.  hahaha Най-голям фен е на плодовете - грозде, ябълки, круши или въобще каквото има вкъщи.

# 683
Следващата тема ще е да се покажем булки  Mr. Green

# 684
Аз вече съм се показвала, така че няма да участвам  Joy А и прясно омъжилите се също сме ги виждали  Laughing

# 685
Кат булка хич няма да сА показвам, че за оня период не искам да се сещам въобще Rolling Eyes Всичко свързано с бащата на сина ми е архивирано и прибрано, бях започнала за изхвърлям всичко ама ме възпряха Rolling Eyes
Предложение не съм получавала / за втория опит говоря  Joy/, спомням си, че спонтанно решихме, даже нямам спомен кой го предложи Laughing може и аз да съм била Joy Но е факт че го бях обмислила и бях готова за важната стъпка.Никито пък той месеци преди да заживеем заедно го питаше: Кога ще се съберем да живеем тримата? И ние с ММ  Shocked Те така Crazy

За Некста, писах в темата и ще следя. Имам приятелка която ми даде сума ти дънки и джинси, трябва и няколко блузки да й взема, сега износва тия от пролетта и може би след месец ще купувам.Засега само се озъртам Flutter
Ей това съм избрала на първо четене, ама мога 5 пъти да променя нещата до финала: http://bg.nextdirect.com/en/g49482s9

http://bg.nextdirect.com/en/g492482s8

http://bg.nextdirect.com/en/g49486s2

http://bg.nextdirect.com/en/x522740s3

http://bg.nextdirect.com/en/x52724s5

http://bg.nextdirect.com/en/x522724s7

http://bg.nextdirect.com/en/x522722s5

Това е набързо, какво ще поръчам е под въпрос Crazy Има и готини 3-ки блузки, но в темата ми казаха че били по-тънички и с по-ниско качество.Всичко зависи от това колко пари ще мога да отделя Laughing

# 686
Оф, ще се гръмна с тия Некст - влязох в българското да видя на Кашпи нещата и сега не мога и не мога да се върна в белгийското. Какво да правя  ooooh!

# 687
Оф, ще се гръмна с тия Некст - влязох в българското да видя на Кашпи нещата и сега не мога и не мога да се върна в белгийското. Какво да правя  ooooh!
Изтрий от хисторито бг сайта и си въведи белгийския пак.
Аз ви чета, ама не мога да се включа по актуалната тема и си мълча  Joy
Гледам ги некст, ама ако се поръчва, няма да е този месец Simple Smile смятах разходите тъкмо и леле мале....

# 688
Няма го в хисторито - като кликнах на линка на Кашпи и то ме попита дали съм сигурна, че искам да продължа и аз казах да. Сега в хисторито нямам българско, но всякакви опити да вляза в друго се провалят. И с мейл и парола не може, никак не става  Tired

# 689
А, ето го, скролни надолу по страницата и си избери Белгия.

Общи условия

Активация на акаунт