Отива си лятото, АВГУСТ отмина, но имахме ние най-щастливата година!

• 26 961
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
# 691
Блондитке, много си хубава с годежния пръстен  Heart Eyes нежна и ефирна Heart Eyes а с тоя топуз на ММ дето се дръгнел доста се похилих Joy

Жилетките на Некст дето ги постнах са с 20% изкустве  Wink

# 692
Блонди забравих вчера да ти благодаря за разяснението за задната хрема, само ти ме отрaзи  Hug Не знам дали такава има пилето, обаче все още му хърка носа през ноща, а не се дави, само в началото, тогава сополяците бяха течни, а сега изкачат едни такива гъсти и сухи Sick
Много хубави неща си си харесала в Некст. Дано да заредят
Вал и аз давам млякото в чаша, обикновенне със сламка
Кашпи блузките са тънки, пролетно есенни, а жилетките са средна дебилина, тоест стават за есента, но са тънички за зимата, тоест пак са есенно пролетни, зависи за кой сезон търсиш де, иначе са много сладки. Колко весели неща има за момиченца само Crossing Arms
Как се казваше в България ваксината против ММР и кога е втория прием?

# 693
Лино, за тази на 13 м. ли става въпрос? Ако да - Приорикс, реимунизацията е на 12 г.  Peace
Месечинка, ми те му викат мус, но няма нищо общо - т.е. грис, направен с някакъв нектар и плодове ...  newsm78 Нали не им пишат съставките, та сме на догадки!  Peace
Оф, майка ми само ме измъчва с нейното готвене, сега ми е пратила една баница с локум и в момента я унищожавам ...  hahaha

# 694
Привет от останалата си у дома сама мама  Crazy Явор го оставихме снощи при мама и тате и чааак утре ще си го приберем, пък ММ е на концерт тази вечер  Crazy Наложи се да го оставим, защото решихме да изхвърлим разни дрехи от гардероба, че имам с години трупани и ако искайте вярвайте, ама събрах 6 чувала, един от който е сутиени  Shocked Оставих си само четири  hahaha Но планувам да си взема нови  Heart Eyes

Предложението- не беше филмово, но беше непринудено и чаровно. Бяхме гаджета 7-8 години (още от гимназията). И нали знаете, че идва един момент в който ако връзката не градира, просто се разпада. Та... не беше Коледа  Laughing, но беше в навечерието на рождения ми ден. Каза ми, че съм пораснала пред очите му (самата истина) и че вече съм голямо момиче, жена за женене  Heart Eyes На другия ден отидохме за пръстен и аз сама си го избрах и сега си го нося с кеф  Heart Eyes

Аз също давам десертите от кухнята. При нас основно е нишесте (ванилия), кисел (с ябълки), овесени ядки, грис, а веднъж месечно дават качамак  Shocked Аз обаче му го давам на обяд, а следобяд каша.

# 695
Кашпи, то за горни дрешки не е проблем да има и изкуствени материи, не пречи  Simple Smile
Аз се спрях в крайна сметка на дънки, елече и ММ иска таз блузка  Crazy А от тези до 18м всъщност се отказах, защото тя носи 86см, т.е. 2г  Rolling Eyes  За подаръците за двете декемврийски бебета още мисля, че там избора ми все е продаден. Сигурно по едно такова и това вдясно.

Лино, може пък и да не е задна.  Hug Повдигни го малко да спи изправен, ако не е така по принцип той  Thinking

Тефи, много сутиени, бе  Joy Аз повече от 3 накуп никога не съм имала  Joy

# 696
  • Варна
86 см не е ли 18 месеца? Въпреки, че при някои марки (Зара съм забелязала например) 86 е дадено за 24 месеца, ама това може би е по някви китайски стандарти Crazy При БГ дрехите поне размер 92 е за 24 месеца Rolling Eyes
Блонди,
имаш ли рецепта за супа от броколи? Ей, влязла ми е в главата, а след онзи провал и изхвърлената пълна тенджера изобщо не искам да рискувам с рецепти от нета даже и за нещо толкова тъпо Embarassed

# 697
Блонди тук 86 е 12- 18 месеца, виж да не са и в Некст така. Аз пък сега си харесах зимно яке за дребния на Зара, ама много евтино ми се вижда за тази марка, 27 евро, аз вече му взех едно, но точно 86 номер и май малко ще му дойде. Май за зимно яке е добре да е един номер по- голямо Thinking
Блонди не спи повдигнат, но дори и да повдигна матрака нямам шанс, той се върти по 2000 пъти на вечер

# 698
Да, момичета, прави сте, нещо съм се объркала  Crazy 86 си е точно 12-18 месеца  Hug а аз казвах за Некст 86-92, че ще поръчвам, което си е 92, което ще й е голямо  Joy

Месечинке, най-простата супа от броколи е:

Скрит текст:
1кг броколи
2 големи гл. лук
1л зеленчуков бульон
250 сметана
сол, черен пипер

Запържваш лука в масло да омекне, добавяш розичките броколи и бульона и вариш около 30мин, докато омекнат хубаво броколите. Пасираш, добавяш сол, пипер, сметаната и готово.   chef

Иначе има и с каротфи, с моркови, ама тази си чиста броколи и става лесно, няма да я сбъркаш  Hug

Камелия сутринта беше на палачинки с овче сирене, вечеря макарони с шунка и яде с апетит. Каши-маши...  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 28 сеп 2013, 22:25 от Блонди

# 699
Ама защо така все забравям ooooh! Васето не знам как се казва ваксината, но питам за тази морбили, заушка и рубеола ли беше? Странно, реимунизация чак на 12 години, тук го дават първи прием между 11- 14 месец и втори прием до 23 месец
Времето захладня и пак с епочва с рецептите и задружното готвене  chef

# 700
  • София
И аз да се присъединя към тези, които са получили предложение за брак на Коледа Laughing През 2009  Crazy
Болничките, да оздравяват Hug
Софиаа, дано Младенчо не е болен от шарка Praynig Hug
И на George дрешките не са лоши и са доста по-евтини от Некст, аз каквото съм взела от тях ми е много качествено, и материите, дори май съм по-доволна от Некст, от които му взех миналата година една плетена жилетка, като якенце, ами на първото пране се забоядиса, а беше около 20 лири ooooh! Само на това съм намерила косур от всичките неща де Blush
Марли, твоето яке пристигна ли, доволна ли си?
Аз АМ знам, че дори до 3г, е хубаво да се дава, а аз още като го кърмя, достатъчно ли е млечната каша, сигурно полълва все пак някой от полезните неща от Ам за тази възраст, които кърмата ги няма Rolling Eyes
Блонди, какви пикантни неща обича Ками, а мед може ли вече, нали е силен алерген?
Някой беше дал и кюфте, с каква кайма и как приготвено - пържено, на скара, предполагам по-малко овкусено?

# 701
Да не ме застреляте сега, ама ми е интересно тия дето кърмите, кога смятате да ги отбивате Grinning

# 702
Пфуу, имам голям проблем с Петьовото АМ, отказа тотално да пие, нив  порсъница ни в нищо, вече втора седмица не пие, отказа и кашите, незнам какво да правя, по едно време пак беше отказал, но пропи после, а сега няма индикации, хапва си стабилно през деня, чудя се какво да го правя.
 Кисело млеко пробвах яде, ама не е като АМ, кажете някоя хубава марка кисело млеко, че не ми се занимава с подквасване.
 А дали ще хареса тази лактана с банан, някои взимал ли е? Държах много да пие, ама ха де, не ще и не ще, всичко бебшко ми отказа, нагъва яко кухнята, и гладен го държах и в съня му двах, още като го опита и не иска.  #2gunfire #2gunfire
 МАлко набързо написан пост, ама сег като видях за кърмата, за АМ до 3 години и още повече се ужасих, защото и аз мисля че е добре да пииват поне до 2 годишна възраст.

# 703
Кашпи, аз възнамерявам да НЕ купувам АМ (до сега не съм купила нито една кутия), така че докато няма нужда от такова ...  hahaha Е, определено ще сме приключили преди да тръгне на ясла!  Peace Баща ми и свекър ми също много ги притеснява този въпрос и не мога да проумея защо. Но ММ пък ме кефи - абсолютно ме подкрепя в това отношение!  Whistling

# 704
Кашпи моите представи за отбиване не се припокриват с тези на пилето Laughing Ако успея да стигна до там да се кърмим само вечер за преспиване, не ми пречи и до 2 годинки да го кърмя
Одеве четох пак едни статии за млякото Киндер и че е излишно и пълно с ненужни за детето неща, дори не били подходящи за деца и били само бизнес на фирмите. Аз това го знам, но аз така или иначе му правя само мюслите с него и давам веднъж дневно ако не успее да заспи на обяд, не че и без него не става. Може би след някой и друг месец ще дам прясно ако му харесва

Общи условия

Активация на акаунт