. А той спокойно- няма да стане от първия път, ДА ама НЕ, точно от 1 път стана. Та след няколко месеца отидохме 2та да си избера пръстен, след седмица се обадиха, че бил готов и знаех, че същия ден ще ми предложи. Връща се той от работа и в едната ръка държи букет, а в другата кутийката с пръстена. Стои прав пред мен и с официален тон ме попита дали ще се омъжа за него. Крайчетата на устните му трепереха , а розите се люшкаха наляво надясно
. Отговорих му ДА, но той продължава да си седи така със заети ръце и аз седя , изобщо и 2та ошашкани. Та след известно време му казах ако ще слага пръстена да действа
Месечинке, не иска ли да пие от биберон? Моят син изпива по 4 кутии мляко на месец, пие по 2-3 пъти вечер и през нощта. Не смея да се похваля, че съм го отбила. Последно се кърмихме преди 2 дни. Но важното е - вече съм психически подготвена за отбиването. Даже смятам днес да си пийна едно много малко бърбънче

Като се знам каква съм ме е страх да вляза в този нкст, че.....ще поолекнем, но аз нямам и карта която да става за разплащане онлайн май
. Предполагам с дебитна Маестро не става.

И вино ми се допи покрай този дъжд. Ама много гадно, и цяла седмица го дават да вали. Едни дрехи на Борислав от вчера видят на сушилника и още са абсолютно мокри! За плащането май трябва карта, която става за международни плащания, а Маестро е само за БГ.
Снощи беше грандиозния юбилей на кумата, за който се готвим от сума ти време, ми аз го пропуснах
Метнах едно око на Джордж, но поне визуално и външно нищо не ми се хареса... Поне за момичетата, де.

има се предвид, че кърмата до 6-тия месец задоволява всички потребности, но след това вече се налага и захранване. Това важи и за бебе на АМ.