Търся електронна книга - тема 6

• 92 755
  • 724
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте,
И аз търся няколко електронни книги:
1. Питър Мейл - Отново Прованс
2. Лорънс Уайзбъргър -  Отмъщението носи Прада
3. Дж. Роулинг - Вакантен Пост
Ще съм благодарна, ако някой успее да ми помогне с тях.

# 31
  • Пловдив
Дали някой може да ми каже къде мога да намеря някоя от книгите на Ричард Касъл в ел. вариант на български:

http://www.helikon.bg/author/%D0%A0%D0%B8%D1%87%D0%B0%D1%80%D0%B … %8A%D0%BB_105833/
И аз се нареждам за книгите на Касъл  Flutter  bouquet

# 32
Мдам.. и при мен се прецака майлбокса.
За сега го изключих.
Но пък е абсолютно нормално всеки пресен софтуер да има бъгове Simple Smile

# 33
  • Бургас
И при мен сутринта Майлбокса не работеше но сега е ок, явно е бил някакъв временен бъг.

# 34
Моля ако някой има "Къщата на духовете" на Изабел Алиенде ,да я качи в Майлбокса или да ми я прати на пощата, че е свалена от Читанката.Благодаря предварително.
Скрит текст:
Имейл :tonia17@abv.bg

# 35
  • Варна
При мен проблемът също се оправи и си получих всичките заявени книги за което горещо благодаря  Hug

# 36
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата  bouquet

# 37
# 38
  • Пловдив
Благодаря за темата и за труда на автора й   bouquet
Най-накрая разбрах за този Мейлбокс. Сега ще чета инструкциите и ще се ограмотявам.
Трябва да вляза в час и с калибре, че съм отскоро с четец и съм още новобранка.
Благодаря на всички за помощта.

# 39
Ъпдейтнах фреймуорка, разреших програмата при защитната стена (или там както е правилно да се казва) днес дръпнах и новата версия на Мейлбука и пак нищо не минава в нито една посока. Нито получавам, нито изпращам. Отделно имам заявки за книги, които нямам и изпратени книги, които не съм искала.
Дръпнах програма на друг компютър. Оказва се, че не мога да ползвам същата регистрация, а трябва да правя нова. Както и да е... направих нова. И там нито можах да получа, нито да изпратя.
Какво още да направя, за да ползвам програмата?
И дали ще може конкретен линк за фрейморка, да не би да дърпам нещо неподходящо!

# 40
  • София
Моля ако някой има "Къщата на духовете" на Изабел Алиенде ,да я качи в Майлбокса или да ми я прати на пощата, че е свалена от Читанката.Благодаря предварително.

Връзки към свалените произведения в библиотеката

Дръпнах програма на друг компютър. Оказва се, че не мога да ползвам същата регистрация, а трябва да правя нова.

newsm78  Аз с една регистрация отварям програмата на два различни компютъра

# 41
  • В две мънички очи...
И аз имам поискана книга, която нямам и сега получих книга, която не съм искала.

Как мога да откажа тази заявка, за да не ми мига постоянно бутона???

Аз изпратих един .txt файл в който писах че я нямам търсената книга Simple Smile

# 42
  • В две мънички очи...
Ъпдейтнах фреймуорка, разреших програмата при защитната стена (или там както е правилно да се казва) днес дръпнах и новата версия на Мейлбука и пак нищо не минава в нито една посока. Нито получавам, нито изпращам. Отделно имам заявки за книги, които нямам и изпратени книги, които не съм искала.
Дръпнах програма на друг компютър. Оказва се, че не мога да ползвам същата регистрация, а трябва да правя нова. Както и да е... направих нова. И там нито можах да получа, нито да изпратя.
Какво още да направя, за да ползвам програмата?
И дали ще може конкретен линк за фрейморка, да не би да дърпам нещо неподходящо!

Нещо бъгясва от време на време и при мен. Имаш ли ъпдейти които не са инсталирани още?

# 43
и аз на опашката за ''Библиотекарката"...опитах да я чета на руски,но не съм на ТИ с езика Simple Smile

# 44
Почит и благодарности на PanJoro за програмката MailBooks, прекрасна е! Тя е като наш общ приятел, който винаги се отзовава на протегната ръка.  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт