Търся електронна книга - тема 6

• 92 756
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
Ледената кралица благодаря ти за разясненията, но всяка от причините които си изброила при мен е в изправност. Явно е до късмета ми  Laughing  Ако не успея да намеря книга, която ми се чете из сайтовете, ще ви моля вас за помощ  Simple Smile  

# 631
  • В две мънички очи...
Преди когато започнахме да импортваме списъци - аз поне импортвам не ми прие описанието дали е готова или се редактира книгата и аз лично не го попълвам това поле. Идеята му беше да се знае дали книгата има нужда от обработка - важи най-често за pdf-ите.

# 632
Мдаа, системата забива... явно напливът е голям...
Някой (не запомних ник-а Embarassed) поиска "Гроздовете на гнева",
ако не го е получил да го иска пак...  Banghead и пак... Banghead и пак... Banghead

# 633
Ледената кралица благодаря ти за разясненията, но всяка от причините които си изброила при мен е в изправност. Явно е до късмета ми  Laughing  Ако не успея да намеря книга, която ми се чете из сайтовете, ще ви моля вас за помощ  Simple Smile  
И пак споменавам пуснете си windows update той си качва всичко на готово
http://www.speedtest.net/
Провери си скоростта на интернет. След ъпдейд на уиндолс можеш отново да разархивираш програмата върху старата програма .
Абе вие сериозно ли 5-10 книги за 5 или 10 минути? Аз за 1 минута получавам 10  Rolling Eyes

# 634
  • Пловдив
Да, ясно. Благодаря за пояснението.

# 635
Здравейте  Simple Smile Някой да има книгите от трилогията КРОСФАЙЪР на Силвия Дей на български? Wink

Тъй като виждам, че сте се регистрирала във форума днес, ще Ви кажа следното:
Отваряте първата страница на този форум. Там има една програма за търсене, искане и получаване на книги от съфорумците - нарича се MailBooks. Сваляте си я, (може да си я свалите и от моя подпис - оцветена е в червено), разархивирате си я на компа и прочитате цялата документация-указание за работа с нея. Приятно забавление. Там ще намерите това, което търсите! Peace Grinning

Благодаря много и аз имам с какво да допринеса за развитието на програмата  Wink

# 636
На компютъра успях да се справя с Mailbooks-а, на някой книги, където статус колоната е празна да разбирам, че книгата не е качена ли?

Където колоната статус е празна, би трябвало да се подразбира, че е обработена, готова за четене. В началото и аз все я попълвах, но реших, че е по-добре да се попълва, само ако книгата се нуждае от допълнителна обработка, за да е информиран желаещият да я получи.

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 19:09 от Sheilya

# 637
  • София
Като чета, колко трудности имат някои потребители с програмата - направо не мога да повярвам, че се справих от първия път без никакви проблеми и то на два различни компютъра (имайки предвид моята техническа неграмотност).
Получих почти всички заявени книги. Много, много благодаря!

Търся "Добра година" на Питър Мейл, ако някой я има, моля да я качи в  Mailbooks.

# 638
Днес явно не съм в кондиция... На някого изпратих Клавел вместо Стайнбек, за което се извинявам... Embarassed
Ако този някой ме чете, да си поднови заявката...

# 639
Здравейте!Търся книгата Дяволче  от поредицата Блайдън на Джулия Куин .Ако някой я има, ще съм му много благодарна, да ми я прати на мейла  sania_@abv.bg       Търсих я в mailbooks и не само там,но безуспешно .

Благодаря!

# 640
  • Разпиляна във въображението
Здравейте!Търся книгата Дяволче  от поредицата Блайдън на Джулия Куин .Ако някой я има, ще съм му много благодарна, да ми я прати на мейла  sania_@abv.bg       Търсих я в mailbooks и не само там,но безуспешно .
Благодаря!

Това е третият път само в тази тема, в която отговарям на подобен пост - що за наглост е да се иска сканирана книга, която е излязла само преди броени дни. Успешно можеш да я намериш по магазините, а за другото - почакай.

# 641
Благодаря!

Това е третият път само в тази тема, в която отговарям на подобен пост - що за наглост е да се иска сканирана книга, която е излязла само преди броени дни. Успешно можеш да я намериш по магазините, а за другото - почакай.

Хайде, да запазим добрия тон,
заради който се присъединих към този форум...

# 642
Здравейте, търся "Под купола" на Ст. Кинг. Не я намирам в никой от изброените в темата източници. Ще съм благодарна, ако някой я изпрати на nadys@abv.bg

# 643
Благодаря!

Това е нормално.. Все пак никой не е говорил за дадена книга, нормално е да се пита.
За мен обаче е тотално извращение през всаяка втора страница да се пита за силвия дейл, или нюансите .
Значи някой си е направил труда да извърши супер сложното упражнение да се регистрира, да напише цяло въпросително изречение, но акъла му /и/ не стига да направи далеч по прости неща със въпросната програмка за заявка или да обиколи няколкото всеизвестни сайта където са качени за свободно сваляне.
Ето това е извращение, на което все повече се кефя.. а това е тема 6-та........ #Crazy

# 644
Съжалявам,че изобщо писах във форума ви!Не знам кое дава право на някои хора по такъв груб начин да се отнасят към някой друг и да не се спазва добрия тон,а и ако щете обикновеното възпитание.Доколкото виждам,а и си направих труда да прочета всичко писано до сега ,плюс това ,че темата е формулирана със заглавие - Търся електронна книга-- а не -Търся електронна книга изляла преди 6 месеца,една година и т.н. ,не виждам какво толкова голямо прегрешение направих, че съм попитала за такава ,която искам да отбележа не е издадена преди няколко дни.Съжалявам още веднъж ,ако съм изнервила и някой друг освен въпросната Госпожа/Госпожица с моето нахалство и наглост...

Общи условия

Активация на акаунт