Търся електронна книга - тема 6

• 92 756
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Здравейте, търся "Под купола" на Ст. Кинг. Не я намирам в никой от изброените в темата източници. Ще съм благодарна, ако някой я изпрати на nadys@abv.bg

Все още я няма никъде в ел. вариант  Peace

А относно питания за току-що излезли на хартия книги, нека не забравяме колко дни след издаването се появи "Ад" на Дан Браун или 22-11-1963 на Кинг  Simple Smile

# 646
Здравейте!Търся книгата Дяволче  от поредицата Блайдън на Джулия Куин .Ако някой я има, ще съм му много благодарна, да ми я прати на мейла  sania_@abv.bg       Търсих я в mailbooks и не само там,но безуспешно .
Благодаря!

Това е третият път само в тази тема, в която отговарям на подобен пост - що за наглост е да се иска сканирана книга, която е излязла само преди броени дни. Успешно можеш да я намериш по магазините, а за другото - почакай.

Това е нормално.. Все пак никой не е говорил за дадена книга, нормално е да се пита.
За мен обаче е тотално извращение през всаяка втора страница да се пита за силвия дейл, или нюансите .
Значи някой си е направил труда да извърши супер сложното упражнение да се регистрира, да напише цяло въпросително изречение, но акъла му /и/ не стига да направи далеч по прости неща със въпросната програмка за заявка или да обиколи няколкото всеизвестни сайта където са качени за свободно сваляне.
Ето това е извращение, на което все повече се кефя.. а това е тема 6-та........ #Crazy

Мисля, че се вземате много насериозно. Като че ли знаещите са последна инстанция...
Хората са различни и не е нужно да ги разбираме, по-важното е да ги приемаме...

П.П. Никога не съм изтървал момента, да си затварям устата, когато нямам какво да кажа...

Извинявам се за назидателния тон...

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 04:40 от ventcis

# 647
  • В две мънички очи...
Хайде спокойно - книгата я няма момичето е направило заявка, който я намери да я качи или да пише.

само 28 стр. колкото да запали интереса - http://www.tiarabooks.com/excerpt/Minx.pdf

# 648
  • Разпиляна във въображението
Не е лошо да имаме и известен толеранс към издателствата. Една потребителка търсеше същата книга още преди да е излязла.

# 649
Значи пояснявам защо книгата я няма мили дами. Поръчах я пред 10 дена все още не е пристигнала дори и при една приятелка не е пристигнала! Значи има да почакате докато някой се сдобие с нея ако въобще се случи! Говорим за ХАРТИЕН ВАРИАНТ

Освен това потребителката преди мен е права нека минат поне 3 седмици за да спечелят и не нещо от продажби!
П.с. при положение че съм от София

# 650
  • В две мънички очи...
Не е лошо да имаме и известен толеранс към издателствата. Една потребителка търсеше същата книга още преди да е излязла.

Joy А аз си имам голям толеранс - покорно чакам крадецът на книги  Joy и още някои книжки  Joy

# 651
Цитат
Мисля, че се вземате много на сериозно. Като че ли знаещите са последна инстанция...
Май нещо говорим глупости вече.
Общи приказки като вашите не приемам.
Да повторя ли ? - не може някой който е направил велики родилни мъки да се регистрира, да не може да намери нещо което  се пита във всяка втора страница на тема от 6 по 50страници , и което би отнело много по малко време отколкото да ПИТА за пореден път.
Затова и казвам че вече не ми е смешно.. трагично е. А и такова поведение е в разрез със всякакви елементарни правила на всеки форум, които започват точно с тези неща.

За новите книги , аз също съм намеквал за някои заглавия, но с уговорката че мн добре знам че не са излезли или са прекалено пресни за ел. вариант .

# 652

А аз си имам голям толеранс - покорно чакам крадецът на книги 

И аз чинно си я чакам.  Blush Mr. Green

# 653
Цитат
Мисля, че се вземате много на сериозно. Като че ли знаещите са последна инстанция...
Май нещо говорим глупости вече.
Общи приказки като вашите не приемам.
Да повторя ли ? - не може някой който е направил велики родилни мъки да се регистрира, да не може да намери нещо което  се пита във всяка втора страница на тема от 6 по 50страници , и което би отнело много по малко време отколкото да ПИТА за пореден път.
Затова и казвам че вече не ми е смешно.. трагично е. А и такова поведение е в разрез със всякакви елементарни правила на всеки форум, които започват точно с тези неща.

За новите книги , аз също съм намеквал за някои заглавия, но с уговорката че мн добре знам че не са излезли или са прекалено пресни за ел. вариант .

Неприятно ми е да влизам в такава полемика - и смятам,
това да е последният ми пост по темата - но, с това изказване
вие изцяло се вписвате в по-горе цитираното мнение...
Хайде, да не администрираме форума, това все пак е задача
и отговорност на други хора - администратори и модератори...
Не е лошо преди да участваме и пишем в даден форум,
да прочетем и спазваме правилата му, а именно:
   2. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат премахвани.
   "Идеята на форума е да се помага на потребителите, а не да се използва за празни приказки..."
и още:
  10. Потребители, които подклаждат спорове и насаждат неприязън към потребител или група потребители, ще бъдат предупреждавани и/или наказвани.

Извинявам се на всички за неуместната тема, все пак форума е за друго...

П.П. Останете със здраве...

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 06:33 от ventcis

# 654
Никъде никого не съм обиждал , а изразих възмущение от някои действия.
А обидите кой започва ? някой който ми вика "да не съм се вземал насериозно".
Айде да си гледаме всеки кочинката преди да бълва гущери ? ок ?

# 655

Joy А аз си имам голям толеранс - покорно чакам крадецът на книги  Joy и още някои книжки  Joy

И аз го чакам този Крадец , ама за мъжа ми Simple Smile Ако не се появи до 12.11 мисля да му я поръчам на хартия за РД му.

# 656
Нов съм в сайта и нямам особено добра представа къде и какво да поствам. Направих една тема, но не знам дали ще ми се получи. Търся електронната версия на Хроники на чародейците: Прелестни създания и Прелестен мрак, Прелестен Хаос и Прелестно изкупление. Видях по коментари, че хора си ги пращат по пощите, но нямам никаква идея от къде са ги намерили, след като изрових интернета и не успях. Ако случайно някой ги има може ли да ги споделите? Мейлът ми е bogomilpushev@hotmail.com

# 657
Нов съм в сайта и нямам особено добра представа къде и какво да поствам. Направих една тема, но не знам дали ще ми се получи. Търся електронната версия на Хроники на чародейците: Прелестни създания и Прелестен мрак, Прелестен Хаос и Прелестно изкупление. Видях по коментари, че хора си ги пращат по пощите, но нямам никаква идея от къде са ги намерили, след като изрових интернета и не успях. Ако случайно някой ги има може ли да ги споделите? Мейлът ми е bogomilpushev@hotmail.com
Изтегли си програмата МЕЙЛБУУУКС в описанието прочети вътре файла как се работи и си я поискай!!! Rolling Eyes Rolling Eyes

# 658
  • Разпиляна във въображението
Мразя да звуча като учителка, но премиерата на "Прелестно изкупление" бе миналата седмица, ако не се лъжа 7 октомври.

# 659
  • Пловдив
Хора, вчера нямах никакъв проблем с Мейлбукса, днес като се опитвам да го отворя ми изкача един тъп прозорец
The application failed to initialize properly (0х000007b). Click on OK terminate the application.
и направо полудявам. Някаква идея какво трябва/мога да направя?

Общи условия

Активация на акаунт