Отговори
# 45
  • В света на мечтите... ❤
 Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Лека и мека,Гале  Hug  smile3524  Hug

# 46
Жана spoko

Джейн дай да го видим севгилито на убавицата Sick

# 47
И аз да се запиша в новата тема  Grinning

Зизу, Hug страшно готина тема  bouquet  love001 hug

Момичета, Hug страхотни колажи, браво! smile3501 newsm51  love001

Рени, Hug благодаря ти newsm51 писах на моделатора и той я е изтрил Peace

Гале, Hug лека

# 48
  • In a surreal moment!
Аууу, народе, да съ пофаля за последну...Начи у личния ми диспансер цари радост и щастие ...и голем личен кеффффф

Толтата е харесана от поръчителя!!!  Начи прекрасна каза Simple Smile))))))))))))))

Кака си ляга удовлетворена!

Хади гюрушуруз  и бай бай...другата седмица ако е писано - ще се праи Гараш ...ма не сте поканени че тая я ядат сички хахаххаха,

# 49
той ги облича по 2 че кат се поти дан си личи много Laughing

Зиз,нямами пижам'та...аз ша си седя у библито докат си я намеря Drunk smile3529 Mr. Green

# 50
Рени, ето една статия от вчера за него, достааа е богаат и сега го дават на корта е
Муратоглу  Thinking, ама е грък

Скрит текст:

# 51
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Зиз,нямами пижам'та...аз ша си седя у библито докат си я намеря Drunk smile3529 Mr. Green
Ааааааааа, и кво...ше прайш кат снощи... Mr. Green
Обличай тая на Пипе кат снощи...тя и без тва нема лега.... Joy Joy Joy
Байдъуей...у старата тема съм ви направила анализ на нощните изцепки...мое се запознайш...нали си главна героиня.... Whistling

# 52
  • Още у мъглата ...
Уф, беееее, за да вляза уфициално и се замотах, ама ей ма на припкам, чак летя  smile3535

Зизун  Hug Мерси за хубавото къще за лудите глави  Heart Eyes  Първо чичек newsm51
Хайде и подкрепящите книги  Laughing
Скрит текст:

За колажарките и комиксарките  Hug Heart Eyes и за цялата дружина  Hug Heart Eyes

Скрит текст:

И ФЕМИР ФОРЕВЪР  Heart Eyes             

# 53
Рени, ето една статия от вчера за него, достааа е богаат и сега го дават на корта е
Муратоглу  Thinking, ама е грък

Скрит текст:
 bouquet Ааа тоя го видех у ложата Laughing

Икси Hugлека Laughing

# 54
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Чей нали съм нарцис... Whistling Whistling Whistling

Спешъл хабери от вестник "Диспансер хабер"  Mr. Green

Нощеска ВиповИтИ пак са вилнели, след кат Шефката заключи отвънкЯ щот бешИ отпуска и не разбрала че заключването е ИНвътре...две от випаджийките останаха отвънка...некъде към 02.20ч. дойде Влъха и кат виде, Чи Й заклчИнУ плюна на кат'наритИ и ги разби...после влезна с танцУва стъпкЯ с леки кършещи движения в кръстЪ намъкната с токчИта дет беше забравила да свали от сватбЯта дет била ВИП-гост...Габа бешИ изпуснала волЮмИтУ на макс и тва спомогна Влъха да не престани се кърши кат върба на вЕтър...от толкУ къчотИне и биене на токовИтИ в пода напрай дупкитИ в мрамУра...по идно времИ излезна Чепиков удари един парцал на кор'дорчИтУ и изпадна в нот...светна'а му алармити в главата...пущи парцалЯ и с крясъци и биенИ по чИлото викашИ..."Помоооощ" и "ала-ла...ала-ла..." ...после спешнУ беши викнат д-р Боцков дет зе да лекувЯ Чепика и го приспи с иликсичиту...ама нищо не свъши до тук...Габа не спре да дига волЮмИтУ...а, ЕлитУ цела нощ вика "Лека нощ" което ся и пречи да кай "Добро утро" щот забрайла как сЪ вика тоаизраз...Диана си търсила пижам,та ама нъл Чепиков по наркоза ни мож и кажи...та дирила, дирила и се загубила из коридор'тИ...едвам намерила стая 10 дет е зад пар'ванчитУ и намъкнала пижамТа на Пипе дет до ся я нема на хоризонтЯ...послИ некъде към 05.40ч... Пипе дойде да види ко'ста'а а диспансера зей кат вратитИ на ЦУМ...ни мож поверва и се запУзнава с обстановкята....после разбира, че некой и цунал пижам'та...легна си ей тъй и ся не мож стани да турнИ кафе за примерните диспансерки...най-примерната от ВИП-я се оказа ДанитУ дет кат чу , че идИ д-р Боцков...видна'а намъкна пижам'та и се зави през глава се прай на заспала...

# 55
  • София
Пипе, иди на 1-ва стр. и разгледай добре... Mr. Green
Мнооу се нервим така...аз се мъчим да я правя, некой минавате кат през малка гара... ooooh!

Джено, за випаджийките пижам'ти треа...че Чепика е още упоен. Joy

Е я видех катинарите у кой са, ама туй ли са ВИП-а, кажете че не съм в течение с миналата тема деее  newsm78  Mr. Green иначе никога не минавам така аз  Naughty не питам освен, ако нещо не съм разбрала тогава питам по неколко пъти  Joy Joy
изтипосала съм ви на 1-ва стр. се срамуватИ.... smile3533 smile3534
Казвам за последно....мини през 1-ва стр. и виж...

Аа чеки, че яз чета Пипе и не зацепвам  Joy Joy Joy Joy Ареее и яз съм звизда  newsm47  Mr. Green
Ух, да ви имам славата... tooth tooth tooth

Ей я...едната випаджийка почна вечИ... Mr. Green

Звезди неизгрели  Joy Joy Joy Ами ВИП съм все пак  Mr. Green

# 56

Ааааааааа, и кво...ше прайш кат снощи... Mr. Green
Обличай тая на Пипе кат снощи...тя и без тва нема лега.... Joy Joy Joy
Байдъуей...у старата тема съм ви направила анализ на нощните изцепки...мое се запознайш...нали си главна героиня.... Whistling

ниии,бяхми много примерни  нощес Naughty

# 57
Ох, ooooh! днес ми е много спотан ден, едно изнервено ми е, всеки и всичко ме дразни и нерви, не мога да се побера в кожата си Confused

Затова ще ви оставям, мисля да си пусна малко Фемир, за да се отпусна и да релаксирам, да не мисля за нищо друго

Лека нощ и сладки сънища! Hug

# 58
  • в подножието на планината
Какви ВИП - ове размятате тука из темата, бре?! newsm78 Аз ни щем да съм ВИП, на мен така си ми е добре....  Mr. Green

# 59
  • София
Иксини  Hug Hug лека , а за "Гараш-а" можеш ли да ми скъташ едно парченце, че много я обичам  Praynig Heart Eyes Mr. Green

Куку ти без моето позволение пижамата ли ми раздаваш?  Shocked Ааа да не сменяме ръководството тия дни, айде сега  Naughty  Mr. Green

Кали лека  Hug Hug

Илде ВИП-а сме аз,Ирка,Дани и Габи  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт