Отговори
# 525
  • Още у мъглата ...

Абе и зла си е, ей и тая Санем и тя, откраднала им живота, въй бе  fight gydi

Ама Юнал е егати мръсника, как го унижи пред приятелите му, не знам този баща дали е изпитвал грам обич към Емир  Thinking

Да бе, на Юнал обичта му е в перископа  Mr. Green

# 526
Точно същите думи си мислех и аз, защото като по чудо гледам серията.

SERENAY SARIKAYA MİRA'YI ANLATTI От фейса.

Med Cezir ‘THE O.C’ isimli efsane diziden uyarlandı. Sonunu bildiğiniz bir işte oynamak daha mı konforlu?

- Aslında daha zor. Tabii elinde veriler olması ve karakteri tanımak bir konfor. Ama ister istemez dizinin yabancı versiyonunu izleyenler bir karşılaştırma durumuna girebiliyor.

Aynı zamanda hem bize has bir şey yapıp hem orjinaline sadık kalmanız gerekiyor. Bir yandan yabancı versiyondaki kız gibi olurken bir yandan da o kız gibi olmamaya çalışıyorsun.

Hikaye bilindiği için her hafta merak uyandırmak daha zorlaşabiliyor. Neyse ki Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu ile çalışıyoruz. Onlar harika bir senaryo yazıyor.

Bu sezon kimi oyuncu yeni rolü için kilo verdi, kimi kas yaptı. Sizin nasıl hazırlandınız, dizinin orjinal versiyonunu izleyerek mi?

- Açıkçası diziyi yayında olduğu dönemde izlememiştim. Rolüm netleştikten sonra gerçekten bütün bölümleri izledim.Sekiz aydır çalışmıyorum. Üzerimde tatilin verdiği bir rahatlık vardı.

Bende biraz kendime çeki düzen verdim ama büyük büyük şeyler yapmadım. Zaten spora gidip düzenli besleniyor ve kendime bakıyorum.

Canlandırdığınız Mira karakterinin ekrandaki diğer kadın dizi karakterlerinden farkı ne?

- Çok hassas naif ve kırılgan. Yapay dediğimiz dünyada gerçeğin farkında ve bu dünya onu tatmin etmiyor. Dolayısıyla başka arayışları ve cevabını bulamadığı soruları var. Yaman karakterinin (Çağatay Ulusoy) hayatına girmesiyle eksik olan şeyleri farkına varıyor. Her şeyin maddiyat olmadığını farkediyor. Bununla mücadele etmeye başlıyor.

Karakteriniz zengin bir ailenin kızı. Yan daireye varoşlardan çıkan bir çocuğun taşınmasıyla o aşka kapılıyor. İlişkilerde hep bizden farklı olanı mı çekici buluruz?

- Bu aşkta insanların tamamen görsel olan şeylere değil de kalpten gelen şeylere inanıp devam etmesi var. Yani karşınızdaki hiç bir şeye sahip olmasa bile iki kalbin birbiriyle buluşabilmesi bana çok daha kıymetli ve etkileyici geliyor.

# 527
Ханде разтроена.....Корай много ми харесва тука и ето че и тя е изоставена.

# 528
Ханде си вкара интригата и си тръгна.

# 529
  • Още у мъглата ...
Ехоооо, да не замижахте от снимката Серкина и да спряхте да гледате и филма Joy Joy Joy

# 530
  • Още у мъглата ...
 Joy Joy Joy Joy
Гюлфиданката със засилка, тропа тропа  Joy Joy Joy

# 531
Ей ги пуйките, Мухидин и той  hahaha hahaha hahaha

Ферия и Каптана, ама тоя Мехмед е за  bash bash box box

# 532
Ей страшен тоз Мехмет....
Гюлфидан чука все едно ще разбие вратата.

# 533
  • Още у мъглата ...
Е, кучка си е Джансуто и това си е  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 534
АЙде Джансуто си отваря устата....Тя не намеква.....Аз викам направо да вземе да каже. Почините си малко че се уморихме....

# 535
  • Още у мъглата ...
Илдето нещо липсва в студиото  newsm78
Дано всичко е наред при нея, че нали днес й стискахме палци  Heart Eyes

# 536
  • Още у мъглата ...
Ей, тия пък чак и без реклами минаха на втория епизод  Shocked
Як конвейр са спретнали тази седмица  Mr. Green

# 537
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хади втори тур Joy Joy Joy Joy

# 538