Отговори
# 720
  • Още у мъглата ...
Габо, дано до утре ми е минало и да си върна хахавото състояние... Joy
Даже бу гедже няма да ви заключвам...всякакво настроение ми се изпари. Ей, така за нула време човек може да се сдуха на макс.

Сега отивам да си гледам филма да ми мине времето до лягане. Ще наминавам чат пат да ви видя какво правите. Дано утре се събудя по старо му.

Е, ама то така, кат няма да ни заключваш, няма да е интересен купоня, друго си е да ти викат, хайде лягай, па ти да се дърпаш  Mr. Green Joy Joy
newsm44 newsm44 newsm44 охааа,Габи волимуто на макс и ша са расождаме у кордурито на свобода Mr. Green
Дидо, не се радвай предварително... Mr. Green
Хихихи, хайде почна се  Joy Joy Joy Joy

# 721
Зиз,скагала си му ролки пак  Whistling

# 722
  • Още у мъглата ...
Абе кво правя, поне от 5-6 страници на 4 съм пръв пост - или ги преброявам да са наместя или май много пиша  newsm78 Joy Joy Joy

# 723
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Сега последно - латекса и екстеншъните да ги слагам ли тая вечер или не? newsm53
Слагай..слагай...Влъха ми беше щатен психолог бу акшам...та заключване ще има. Joy

# 724
  • Още у мъглата ...
Сега последно - латекса и екстеншъните да ги слагам ли тая вечер или не? newsm53

Е как, пък и глава не те боли, екстеншъни задължително, за латекса, ако не те запарва, слагай  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 725
# 726
  • У дома :)
Ай откриваме купоняяяяяя! newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68 ВПАДЖИЙКИТЕЕЕЕ тука ли стеееееее
http://www.youtube.com/watch?v=AXtF0fpBQmo

Ама Зиз кой е тоя на твойти гащи newsm78 шъ мъ прощаваш ,ама ни гу познавам(сериозно питам)

# 727
Наде, няма проблем....аз мога да бъда и доста интелигентна...все пак културулогията ми е хоби...Няма проблем...обещавам вече да бъда дълбока. Peace

Даже не съм си помислила колко те затруднявам. Извини ме , както ти, така и Профи.
Вече ще говоря единствено и само по същество и то ако има какво да кажа. bowuu

Аз само за един грах и дечурлига попитах, пък съм отворила цяла фронтова линия!

Аааааааа...моля моля....на тебе ти се извиних заради грахчето и детенцето.
Няма как да ти обясня. Не гледаш филма, няма как да разбереш...та така. Hug

Скрит текст:
Реших преди да си легна да Ви хвърля едно око.
Зизу, пиши си наволя както досега, аз няма да Ви преча повече и да Ви развалям кефа.
От всичко, което написа, разбрах, че аз съм ти секнала музата, защото бях откровена. Винаги съм си патила от откровеността ми и продължавам да си патя, но дори и занапред да е така, ще си остана откровена.
Ще се старая да пиша по-рядко, при възможност до минимум за да не Ви развалям рахатлъка.

# 728
  • някъде из Врачанско
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 09 сеп 2013, 23:39 от pavlina ruseva

# 729
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ай откриваме купоняяяяяя! newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68 ВПАДЖИЙКИТЕЕЕЕ тука ли стеееееее

Ама Зиз кой е тоя на твойти гащи newsm78 шъ мъ прощаваш ,ама ни гу познавам(сериозно питам)
Това е Илайджа Майкълсън- Древният от "Дневниците на вампира" Peace

Наде, Hug и ти си пиши. Просто като ти е трудно ме подмини или искай БГ субс. Peace
И ай стига си се дула...какво ще правя без резюмета?

# 730

Това е Илайджа Майкълсън- Древният от "Дневниците на вампира" Peace

Наде, Hug и ти си пиши. Просто като ти е трудно ме подмини или искай БГ субс. Peace
И ай стига си се дула...какво ще правя без резюмета?
Зиз Hug, благодаря!Така и не започнах да го гледам тоя филм, а пък бил хубав.Ши съ поправя !!! Simple Smile

# 731
  • По света и в нас.
Скрит текст:

Нищо не се вижда,много яко си го скрила.

# 732
Профи,слагай и кичурите и  латекса и чи аз ощи  немо'а да намерим пижама'та   Mr. Green ша налузвам пак твойта

# 733
ами щом  сте открили купона и аз да се включа  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

# 734
ами щом  сте открили купона и аз да се включа  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

Жани  Hug Яко! newsm10 newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт