Отговори
# 360
  • В света на мечтите... ❤
 hahaha канибали  Joy
Скрит текст:

# 361
  • В света на мечтите... ❤
Охх,тоя Мечо Пух бе  Grinning  Heart Eyes
Скрит текст:

# 362
на моя тел са вампитата и са сменят сами 6 7 снимки  smile3534 smile3534 smile3534
Joy Joy Joy

На моя е пийзажжжж Heart Eyes я не съм толкоз откачена кат вазе Mr. Green

Бонбонче Hug
Ренка Hug Hug Hug Hug
Чак ми стана неудобно че немам фотка на Ча на тела то и Ренката била кат мен с пейзажче Heart Eyes

# 363
Зизу,благодаря за новата тема!:bouquet:

Рениииииии  Hug

Щастлива,успешна и усмихната нова седмица !  bouquet
От facebook.

# 364
  • Варненска клюкарка
И такааааа...начи тамън Емко се напрегнал на Фера, че била годявЪна и иска се изнизва от апарт'мента...тургя там некъФ парцаляк у чантата и дим да го нема...обачИ в туй времи Чепиков дири Ферка дет се изнизала за таксити да пълни касичката...разбра сЪ , че Халилчик литнал от гнИздото и страаааах....ама Емко така... newsm09...ни моЖ фанИ нишката ко ст'а тукя....наостря ушаците ама нъц....се обажда на Корайчик го светне за драмата...той вика не знам....мъ ше разберм...в туй време Халилчик с леки стъпки проучва тереня скиа как да гепи Фера из блока...Сутринта Емко иска турне Фера на изповИдалнята ама нъцки...Ме'емет съ прай на бодигард ни да'а пиле да префърчи главата на Фера...той вика нищо...после ше питам сао да не забрайм....и отива се срешне с Гюлсума го светнИ за драмата...той нИ мож поверва и вика ше фанИ тоя и ше му изкара джигера издзад....само смучи щот напрегнат...на другия ден отива да говори с Фера ама нИщеш ли там се явил и Халилчик скива дъл е по удобно я цунИ от там...фърлил е оня страшния поглед и вика .....ето ви измамници...прелюбодейци...не барай Фера те боцкам по кункитИии и не мое гледа тая гледка и фаща автобуса, чИ Емко го е скивал...посли Фера седа на изповедалнята и си каза сичко ...Емко вика ей ся ше я срутим пак с тая драма...ше я паза и тя пак ше ми падни...после отива у Хилса...ама капията е капалЪ...ни го пускат влези и той се напрега....излиза бен Сарафоолу и вика,че го е изечал от групата на Шаро...Емко не мож поверва ама не му пука...после се виде с Хандето и каза, че го и страх от нея...тя била страшна...неще да го доближа'а поЙче....инак ше изкара ограничителна заповед...тя не мож повятва че загубила Емко и ше оди да риве на вратата на КОрайчик ама и там нъц....

Опс....май влезнах у другата серия....кат чели се Улях.... Crazy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Зизунко, трепиш мац Crazy ама дай сЯ за сватбата неосъществената между Ферка  и Халилко  и саботажа и от Емкова страна в 43....бая матриял има там  Mr. Green Дан пропуснИш само изсухлената булчинска рокля на Ферка и розовото, мокро изпълнение на Халилудко до крИватя, като му каза Ферито, че е само негова Peace

# 365
  • София
Дани  Hug Hug не сме сами  Joy Joy

# 366
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз съм правила анализ на тва...нема се копи-пействам ся... Laughing
Ше пишем за строшения джам на Гюлсума... Joy
Чей , след малко ши излези от печат.... Joy Joy Joy

# 367
  • София
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 368
Няма да се плашим,всичко е от много знания  Peace
Скрит текст:
Аз кат съм слаба Rolling Eyesкуха лейка Mr. Green

Лава Hug Hug Hug

# 369
# 370
Майкууу тея от БТВ са големи каламутняци кък мооо да прекъснат филма у нищото Чепиков си влиза у тех след болницата и Сахерката глеа през джама smile3555 smile3555 smile3555 smile3555Номер едно са нема спор Joy Joy JoyИ чекайте до януари мноо е интересно вервайте ни Shocked

# 371
Белче...за розъвото изпълнение само мое допълним...още се чудим как успе Халилчик, сам да си изджингастри ламарин'ти....без ръце... newsm78

# 372
Другарки честит празник Laughing

# 373
Другарки честит празник Laughing
newsm44 newsm44 newsm44

# 374
  • някъде из Врачанско
Скрит текст:

това сега го пуснаха на фейса на Хазал

Общи условия

Активация на акаунт