Отговори
# 585
Тая свалка нещо много изкуствена ми стои между Илкер и Лара, а Хандето с черна рокля гол гръб  и светъл сутиен  Mr. Green, не понасям такава комбинация и обратното де  Mr. Green

# 586
  • Още у мъглата ...

Ама аз за филма говорех  Heart Eyes, не за манекенската снимка, манекенските му снимки са много ... манекенски  Peace
Е, има и изключения, ама в по-нататъшни фотосесии  Grinning Heart Eyes

# 587
  • София

Ама аз за филма говорех  Heart Eyes, не за манекенската снимка, манекенските му снимки са много ... манекенски  Peace

Joy Аз не съм те разбрала  Embarassed Аз говорех за снимката с бялата шапка  Laughing

# 588
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Две неща безумно ме дразнят тази вечер.
Това че един и същи актьор дублира Емир и Бюлент. Като съм с гръб към телевизора все се напвам да зяпам Емко и все ми лисват хладка вода в очите с Левентовото братче. #2gunfire
Другото е щедро преливащият извън роклята и отпред и отзад сутиен на Хандето. Mr. Green

# 589
  • Още у мъглата ...

Joy Аз не съм те разбрала  Embarassed Аз говорех за снимката с бялата шапка  Laughing

А нищо, Мише  Hug Heart Eyes

# 590
  • По света и в нас.
Колко пъти съм го гледала,чак тази вечер забелязах белия сутиен на Хандето ooooh!

# 591
  • Още у мъглата ...
Две неща безумно ме дразнят тази вечер.
Това че един и същи актьор дублира Емир и Бюлент. Като съм с гръб към телевизора все се напвам да зяпам Емко и все ми лисват хладка вода в очите с Левентовото братче. #2gunfire
Другото е щедро преливащият извън роклята и отпред и отзад сутиен на Хандето. Mr. Green

Не съм го хванала, щото не се заслушвам в пълнежа  newsm78
Сега ще се заслушам  Grinning

# 592
  • София

Иначе в тази серия е супер  Heart Eyes Леко брадясал и с този измъчен поглед  Crazy

# 593
  • Още у мъглата ...
Колко пъти съм го гледала,чак тази вечер забелязах белия сутиен на Хандето ooooh!

Айде пък ти, не го ли гледаш сега ексклузивно по БТВ-то  Mr. Green Joy Joy Joy

# 594
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз роклята на Хандела,много ме радва,без сутиена де,много хубаво моделче,аз имам такава риза  Heart Eyes

# 595
Еми сега си го видяла няма проблем.

# 596

Айде пък ти, не го ли гледаш сега ексклузивно по БТВ-то  Mr. Green Joy Joy Joy

Ние вече и забелязваме толкова детайли, нал сме си диспансер, апа има и вип членове  Joy hahaha Joy hahaha

Нещо Зиз ми липсва, кво я стреснахте снощи у коридора, та не смее да се появи  Laughing, сигурно музата и е дошла и ще ни изненада с неколко АнаЛизчеТа  Hug

# 597
Сутиенът е бледорозов и отпред има някакви черни елементи. Очевидно идеята е да се вижда, ама ... Sick Мен ми стои по-скоро немарливо, а не секси.

И да, главата ми мина!  Hug

# 598
  • Още у мъглата ...
Ех ма една веселба пада, едно празнуване  Mr. Green Joy Joy Joy

# 599
Мани, мани!

А на каптана бельото го опущих. Армани ли беше или той не се прави на турче? hahaha

Общи условия

Активация на акаунт