Отговори
# 690
  • Още у мъглата ...
сколасЪх я бе  Blushнай-накрая Blushоставих вЪ на 33 стр,де вЪ намирам на 46(аз до де напиша и на 47 )може да сте скочили Wink
Габче к'ъв анализ къз Blushто от тия дечурлига рахат няма Blush
Зизункеееееееее Hug Hug Hugсменила си си бельото мЪ джанъм Winkай да тий чистито Party
конушвайте на бързо нЯщУ важно дали съм отървала Partyчюнкю време йок за четене Wink
к'во честитите на Биб за синчето Partyкнижка ли е взело или йени колица има Blush
мале и йени темата и тя пристигнала  Joy Joy Joy Joy Joy

Жани, освен две нови снимки на Хазалка, една от рок кафето и една кат тенисистка, както и две стари, но не много разпространявани явно снимки на Ча и една ужким йени пишат - кристално ясна  Mr. Green Joy Joy
Туй с две думи  Laughing

# 691
  • Още у мъглата ...
Белорче,не е нова,пише стара ама хубава във туитъра  Peace

Да, тя се въртеше у туитя, ама не пишеше йени  Grinning
Иначе пък у туитя днес следобед се появи, че е йени ей туй нещо  Laughing

Laughing Фотографът не е фокусирал от притеснение Joy

Явно е била фотографка и Чачи кат се е надигнал и е станал тремора  Mr. Green Joy Joy Joy

# 692
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз да кажем,че и разбирам на Зизуна,понякога чета 2 пъти едно изречение да фана тънкостите,ама ги хващам,направо си ги представям екшъните и с Халидулко,тъй че никакво спиране на писането ти по този начин,то точно това му е смешното,самото изказване,никви такива сериозности,че да не викнем доктора  Joy Joy Joy

# 693
  • У Диспансера ...♥♥♥
Йенито им на плажа,аз я имам от 3 месеца  ooooh!

# 694
  • София
Добър вечер Hug
Бебето,Честит празник вкъщи,много да е здрав и щастлив Hug
Биби,да кара разумно и безаварийно Hug
Сега нещо не вдянах много,ама Вани ли е имала рожден ден?Ако е така......
Вани,Честит Рожден Ден на патерица!Желая ти от все сърце да си много здрава,много обичана и заобиколена от свестни и добри приятели Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Скрит текст:
Видях ,че и Снежи се е появила,дано всичко да се оправи и да се връща при нас.И последно:
ФЕМИР ФОРЕВЪР  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 695
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз пък на Зизка и разбирам, понякога малко повече време ми трябва да зацепя на къде и Фърчи мисълта, ама ме кефи...умирам си от смях с нейните писания и си ми харесват така автентични Mr. Green
 В нашия североизток нямаме диалекти, само мИеко изговаряне в някои райони, но няма проблем да чета подобни неща-забавляват ме страхотно  Peace

пп За готвача мисля, че е нова- Райчо нали работеше в някакъв рибен ресторант newsm78
Белорче, да поясня...аз съм си кореняк София...имам връзка с провинцията по мъжова линия. В този ред на мисли искам да споделя, че просто прихващам всеки изказ...няма проблем с никакви изрази и думи. Поради тази причина се сливам с общия фон.

Избягах от една дълбока тема в която ми се налагаше да се изказвам в стил Кант и Хайдегер.
Тук ми хареса,ч е има свобода та се застоях така да се каже.

Колкото до анализите...музата ми изфръкна за неопределено време. Изобщо не знам кога ще успея да се отприщя отново.
Тъкмо мислех да си направя поредният анализ...и хоп...музата ми литна във въздуха.

# 696
сколасЪх я бе  Blushнай-накрая Blushоставих вЪ на 33 стр,де вЪ намирам на 46(аз до де напиша и на 47 )може да сте скочили Wink
Габче к'ъв анализ къз Blushто от тия дечурлига рахат няма Blush
Зизункеееееееее Hug Hug Hugсменила си си бельото мЪ джанъм Winkай да тий чистито Party
конушвайте на бързо нЯщУ важно дали съм отървала Partyчюнкю време йок за четене Wink
к'во честитите на Биб за синчето Partyкнижка ли е взело или йени колица има Blush
мале и йени темата и тя пристигнала  Joy Joy Joy Joy Joy

Жани, освен две нови снимки на Хазалка, една от рок кафето и една кат тенисистка, както и две стари, но не много разпространявани явно снимки на Ча и една ужким йени пишат - кристално ясна  Mr. Green Joy Joy
Туй с две думи  Laughing

видях ги всички Blushсега гледам и кристално чистата йени фотка в туитър Simple Smileт'ва ако не е от вчерашното му фиаско до Бодрум пък на Winkсамо някой луд фен го е фотнал пак 100% Hug Hug Hug

# 697
# 698
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ся кой има книжка нова,не  е ли синчето на Бибито,хайде да му е честита и да кара безаварийно,на Чавдарова,честита и рожденичка,здраве и късмет и пожелавам Hug Hug
На Снежито,да се връща бързо,и да и минават и да се забравят кахърите и  Hug Hug

# 699
  • Още у мъглата ...
Аз пък на Зизка и разбирам, понякога малко повече време ми трябва да зацепя на къде и Фърчи мисълта, ама ме кефи...умирам си от смях с нейните писания и си ми харесват така автентични Mr. Green
 В нашия североизток нямаме диалекти, само мИеко изговаряне в някои райони, но няма проблем да чета подобни неща-забавляват ме страхотно  Peace

пп За готвача мисля, че е нова- Райчо нали работеше в някакъв рибен ресторант newsm78
Белорче, да поясня...аз съм си кореняк София...имам връзка с провинцията по мъжова линия. В този ред на мисли искам да споделя, че просто прихващам всеки изказ...няма проблем с никакви изрази и думи. Поради тази причина се сливам с общия фон.

Избягах от една дълбока тема в която ми се налагаше да се изказвам в стил Кант и Хайдегер.
Тук ми хареса,ч е има свобода та се застоях така да се каже.

Колкото до анализите...музата ми изфръкна за неопределено време. Изобщо не знам кога ще успея да се отприщя отново.
Тъкмо мислех да си направя поредният анализ...и хоп...музата ми литна във въздуха.

Ша я фаниш музата  Laughing Heart Eyes
То тук никой от нас (май) не се старае да пише литературно, не че не можем, ма си ний кеф да си пишем хей тъй, даже някой път се чудя как да го изпиша изкривения начин по който искам да се изкажа  Mr. Green  Joy Joy Joy
Даже си се фащам, че никак не зачитам пълните членове, например, ама имам чувството, че някой път ще прозвучи чак надуто ако ги изпълночленя  Mr. Green
И разни ми ти такива работи  Joy Joy

# 700
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ето още една от тогава,не е йени бе хора,вие четете ли ме като пиша  newsm78

# 701
# 702
  • Още у мъглата ...
Ся кой има книжка нова,не  е ли синчето на Бибито,хайде да му е честита и да кара безаварийно,на Чавдарова,честита и рожденичка,здраве и късмет и пожелавам Hug Hug
На Снежито,да се връща бързо,и да и минават и да се забравят кахърите и  Hug Hug

Ми да, Петровчето си ни заряза отвсякъде, ама Снежито ша си доди, да подкрепи ФЕМИР ФОРЕВЪР  Laughing

# 703
  • София
Зизу,абе пиши бе душа,нали всички си пишем тук както си искаме.Мен пък ме е яд,че нямам такова дар слово и чувство за хумор като теб Hug
Ей сега по Нова дават баш за младия Меринждей hahaha hahaha hahaha hahaha

# 704
  • Варненска клюкарка
Белорче,не е нова,пише стара ама хубава във туитъра  Peace

Да, тя се въртеше у туитя, ама не пишеше йени  Grinning
Иначе пък у туитя днес следобед се появи, че е йени ей туй нещо  Laughing

Прилича ми на една на която е кълка до кълка с Нурана Багиева, но са я резнали момата. Мисля, че е стара...
пп Ирче как да не те четем, нали и аз казвам, че е стара Peace Липсата на новини ги кара да си съчиняват такива Whistling

Общи условия

Активация на акаунт