Отговори
# 675
# 676
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Наде, няма проблем....аз мога да бъда и доста интелигентна...все пак културулогията ми е хоби...Няма проблем...обещавам вече да бъда дълбока. Peace

Даже не съм си помислила колко те затруднявам. Извини ме , както ти, така и Профи.
Вече ще говоря единствено и само по същество и то ако има какво да кажа. bowuu

# 677
  • София

Ама на тази дето хапва е слабичък и с визията от сега. newsm78 Нещо не пишеше ли за тия снимки? Не съм ги виждала и аз до сега.

Тази снимка на която е с бялата тениска и хапва е от рекламната кампания на Ксинт( не съм много сигурна за името дали така се чете) и е от миналата есен. Серия от няколко снимки са Peace На тази другите хора са изрязани - срещу него на масата стои едно момиче... Ако ви говори нещо от същатата фотосесия е и снимката пред едно огледало наоколо има щендери с дрехи, обувки и същото момиче е там т.н. Все едно е в някакъв магазин...

Като енциклопедия си  Peace Удоволствие е да чета подробностите, които споделяш  Peace

# 678
Браво Ренка, охххх, Тойгар, Heart Eyes да гледаш и заради мен, че, ще съм с нета по време на ПО а това не си е работа. smile3511
Айде, сега остава да разберете дали готвача е скорошен, или е превтасал от време оно.
Зизу, ти може би не ме разбра или аз неправилно се изразих. Просто изпитвам затруднения намоменти защото доста думи са завъртяни и не знам какво значат в контекста, в който си ги употребила.
Явно съм те засегнала съдейки по последният ти пост, за което искрено ти се извинявам и съжалявам, че споделих. Заради мен не си променяй стила на писане на анализите, защото, ще загубят от очарованието си, щом за болшинството не е проблем да те разчитат, значи проблем няма, проблема е в мен.
Лека Ви вечер.

# 679
  • У Диспансера ...♥♥♥
То и аз ви казах,че е от реклама на дрехи,ама мен никой не ме отрази  Mr. Green
Ама Белорчето ,по увлекателно ги разказва,аз джаста ,праста  hahaha hahaha

# 680
  • някъде из Врачанско

# 681
  • София
То и аз ви казах,че е от реклама на дрехи,ама мен никой не ме отрази  Mr. Green
Ама Белорчето ,по увлекателно ги разказва,аз джаста ,праста  hahaha hahaha

Извинявам се, пропуснала съм  Embarassed  Hug

# 682
  • Още у мъглата ...

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Майкуууу, това да не е Хаканчо, ихаааа  newsm44 newsm44
Честито шапо  Hug Ако кръцнеш малко и туй онуй от левия крачол  newsm78  Mr. Green

# 683
  • Варненска клюкарка
Аз пък на Зизка и разбирам, понякога малко повече време ми трябва да зацепя на къде и Фърчи мисълта, ама ме кефи...умирам си от смях с нейните писания и си ми харесват така автентични Mr. Green
 В нашия североизток нямаме диалекти, само мИеко изговаряне в някои райони, но няма проблем да чета подобни неща-забавляват ме страхотно  Peace

пп За готвача мисля, че е нова- Райчо нали работеше в някакъв рибен ресторант newsm78

# 684
Ох Кирибита ми е жив Heart Eyes

# 685
  • Още у мъглата ...
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Бай дъ уей, малко се дразня като направят колаж и му лепнат именцето си на кофти място, не че не може да се почисти, ама ...  Sunglasses
Щото нъл и аз почнах да ги спретвам, ама си слагам именцето така, че да не пречи за по-нататъшно им ползване в колажи  Rolling Eyes Както и да е, всеки с врътките си, ама аз да си кажа  Laughing
Павлина  Hug

# 686
  • У Диспансера ...♥♥♥
Белорче,не е нова,пише стара ама хубава във туитъра  Peace

# 687
сколасЪх я бе  Blushнай-накрая Blushоставих вЪ на 33 стр,де вЪ намирам на 46(аз до де напиша и на 47 )може да сте скочили Wink
Габче к'ъв анализ къз Blushто от тия дечурлига рахат няма Blush
Зизункеееееееее Hug Hug Hugсменила си си бельото мЪ джанъм Winkай да тий чистито Party
конушвайте на бързо нЯщУ важно дали съм отървала Partyчюнкю време йок за четене Wink
к'во честитите на Биб за синчето Partyкнижка ли е взело или йени колица има Blush
мале и йени темата и тя пристигнала  Joy Joy Joy Joy Joy

# 688
  • Още у мъглата ...

Да, тя се въртеше у туитя, ама не пишеше йени  Grinning
Иначе пък у туитя днес следобед се появи, че е йени ей туй нещо  Laughing

# 689
  • София

Да, тя се въртеше у туитя, ама не пишеше йени  Grinning
Иначе пък у туитя днес следобед се появи, че е йени ей туй нещо  Laughing

Laughing Фотографът не е фокусирал от притеснение Joy