Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 226

• 61 094
  • 724
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив

Непослушната му коса е различна на различните снимки - но забележете: на пикник с вино, грозде - реклама и за острова. Страхотни са в това отношение комшиите. Не пропускат където и да снимат, да покажат характерното за района. Аферим....

# 16

Ето, интересът му вече е събуден... Може би незнайно дори за самия него.
Явно Ейлюл не е жена, към която можеш да останеш безразличен и със сигурност ще преобърне живота му...

Фара ми напомня за Кийра Найтли (визуално). Много харесвам излъчването на тази английска актриса - свежо, неподправено, силно емоционално. А серията от снимки на сцената с пикника май наистина говори за една осторожна сдържаност от страна на Текин, която ще бъде преодоляна от чара и усмивката на Ейлюл...

Скрит текст:

# 17

Hug  Здравейте, МОМИЧЕТА!  Hug

Да се насладим на новата седмица, новият ден, новата тема, новите снимки.
Да имаме още много нови снимки и новини около новият филм на Енгин.
Да слязат от балкона много нови момичета и да се включат в нашата компания.

А сега, благодарности за "старите"  Simple Smile момичета, които правят това място вълшебно.  babydust7  Two Hearts

Скрит текст:
Да наредим вълшебства

В понеделник най-обичам
да обичам и творя.
През поляните да тичам
и вълшебства да редя.

Във вълшебство: ред-усмивка,
ред-букети със цветя.
Ах, каква съм бърборивка,
с песен в утрото летя.

Пея си и продължавам
да подреждам ред по ред,
приказни вълшебства стават,
и ще сложа най-отпред.

Шепа обич, светло утро,
дъх от момина сълза.
По средата: най-отвътре,
скривам нежно Любовта.

И поръсвам с миг надежда,
слагам милион мечти.
После тебе в тях нареждам,
и поглеждам отстрани.

Виждам: станало е Чудо!
Думи нямам аз дори.
Любовта завърта лудо
в танци нашите души.

автор Десислава Церовска /Звезда Христова/
Някъде Отвътре

[/b][/color]

# 18
Здравейте, Енгинки!   Grinning
Много хубави снимки са излезли. Моите впечатления от тях са за една блестяща Ейлюл (Фарах) и Текин, който ми е нещо...  newsm78 Вида му, прическа, стайлинг ми го представят като островен дивак. За мен те изглеждат като: тя - градско, светско, модерно момиче; той - с извинение като селския идиот. Дори "проблема" нещо ми проблясва.  Wink Героят на Енгин ми изглежда не просто като завеян художник, а и мъж с ментални проблеми. Може и "проблема" да е от такова естество.  newsm78 Ако съмненията ми се окажат верни то се очертава хубаво предизвикателство за таланта на Енгин Акюрек.  Peace

# 19

Тези макове ме накараха да мисля за Булут и неговата надежда - Нар... разкошен, нежен цвят и цветна пъпка... красота в настоящето и обещание за бъдещето...

# 20
  • Пловдив

http://www.mbc.net/ar/programs/20-dakika/articles/%D9%85%D9%86-% … ;utm_campaign=smu

Ето какво пишат в арабския MBC.net:
"Новата драма "Черни пари, лъжовна любов ще бъде излъчена в началото на 2014 г.
Според турската преса за кандидатки на главната женска роля, партньорка на Енгин,  се спрягат много имена - Туба Бююкустюн, Джансу Дере, Берен Саат, Мерием Узерли
Социалните медии се вълнуват и името на актрисата все още не е известно."
Скрит текст:
Who will be Engin's duo in his new series "Kara Para Yalan Aşk"

Engin Akyürek in "Black money false love" a new drama will be presented at the beginning of 2014
According to Turkish press there are many names candidate strongly to be in the leading female role in front of Engin, Tuba Büyüküstün, Canso Dere, Beren Saat and Meryem Uzerli
The is a stir on social media and the leading actress's name is not clear yet

Последна редакция: пн, 09 сеп 2013, 20:38 от mariana51

# 21
Според турската преса за кандидатки на главната женска роля, партньорка на Енгин,  се спрягат много имена - Туба Бююкустюн, Джансу Дере, Берен саат, Мерием Узерли
Социалните медии се вълнуват и името на актрисата все още не е известно."

Хубав повод за анкета.  Peace Ако имаше такава бих гласувала за Джансу Дере.   newsm80  Grinning

# 22
  • Пловдив

Фейсовете вече започнаха.... този Енгин, винаги различен - това е актьор, никога да не се повтаря, да виждаме неговите възможности всеки път в различно амплоа.

# 23

Радвам се, че Енгин е избрал да се превъплъти в образа на художник. Това наистина е огромна възможност и предизвикателство за таланта му. Художниците са интересни хора. По правило те са интровертни, затворени, техният свят е по-духовен, липсва им парадност, не говорят с думи, а с картините си. Не че нямат какво да кажат -  просто не обичат да са център на внимание. Но това в никакъв случай не означава, че са „селските идиоти”. Просто не им пука за мнението на другите…
Силата им е във въображението, където се случват най-невероятни неща. Много често са непохватни и в компания предпочитат да мълчат.  Затова остават неразбрани… Просто те „превеждат” заобикалящия ги свят с езика на четката и багрите…
И аз си представям Текин точно такъв. Подсказките на Керем Дерен говорят, че не става дума за банална любовна история. Умирам от нетърпение да видя какво ще ни покаже Енгин. Сигурна съм, че лицето му ще се превърне в богата палитра от емоции, вместо бои…  А там той е ненадминат…

Аха, това пък какво е? Нова снимчица... От Инстаграм...

Последна редакция: пн, 09 сеп 2013, 13:00 от loveofmine

# 24
   Разглеждам снимките на Текин /Енгин/ и не мога да намеря нищо общо  с останалите му образи, които е изиграл.
Нито една от позите, които е заел, не ми е позната. За пореден път се убеждавам, че този човек е надарен с огромен талант, с магия, която те омагьосва и не можеш да отвърнеш поглед от него, загубваш ума и дума и само съзерцаваш...  Heart Eyes

П.П. Докато напиша, това което чувствам, останалите момичета от фейсовете ме изпревариха със същите като моите чувства и мисли.  Grinning

# 25
  • Пловдив

Любов, благодаря за новата снимка - увеличих я - да се забелязва, да не я подминем. Енгин заобиколен от фенове. Ами не го оставят момчето ни, за наша радост де.

# 26

Фенско-папарашка... President Arzu Araciliğı ile - чрез Арзу, някакъв председател...

Последна редакция: пн, 09 сеп 2013, 13:34 от marytza

# 27
  • Пловдив

Фенско-папарашка... President Arzu Araciliğı ile - чрез Арзу, някакъв председател...

Страхотен понеделник момичета - снимки, новини....обичат и обичаме Енгин. Ние сме като крайните потребители - радостта е за нас.

# 28

Вижте какъв повлечи крак съм.Снимка след снимка.Много ни е готино момчето винаги,но нека си спомним началото

Последна редакция: пн, 09 сеп 2013, 13:44 от milkaradeva

# 29

Разбира се, спретнаха веднага сборни колажчета. Simple Smile Като че ли мимиклеринките най-върло поддържат партньорството с Фара... Впрочем, от спряганите за партньорки в "Черни пари..." ми се струва, че Мерием едва ли ще бъде - нали била бременна?; с Берен вече сме го гледали; значи остават Джансу Дере и Туба... Аз лично предпочитам Джансу пред Туба. Не, че някой ме пита. Simple Smile Пък и още няма официално потвърждение за сериала...

Общи условия

Активация на акаунт