Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 226

• 61 097
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив

Поздрав от Керим. Да видим и продължението от фейса на Фарах:
Скрит текст:

# 691
Добър ден ,момичета!
Благодаря на всички  за всичко ,което правите в темата.
 Целувки на екипа  за ЧЗ.
Лек и усмихнат ден!

# 692

вижте как дяволито ви гледа Керим

# 693
  • Пловдив

Енгин - tvarsivi
..........................
След ВВ, започва за Енгин...
...............................
Ето, само частта за Енгин. Вътре е използван и колаж на Марица. Явно не могат без феновете таблоидите:
http://www.videoclip.bg/watch/235115

Последна редакция: нд, 15 сеп 2013, 11:47 от mariana51

# 694

Енгин - tvarsivi
..........................
След ВВ, започва за Енгин...
...............................
Ето, само частта за Енгин. Вътре е използван и колаж на Марица. Явно не могат без феновете таблоидите:
http://www.videoclip.bg/watch/235115

Само не разбирам... дали са харасали колажа ми, та затова са го включили в новините, или са го помислили за действителна снимка? Simple Smile)) По-скоро е второто, според мен, което говори за добрите ми умения във фотошоп, явно. Simple Smile))
Скрит текст:
Р.Р. Тцъ, имам си скрит обожател в някоя турска телевизия. Simple Smile) При повторно гледане видях, че подписът ми е изрязан във видеото, което означава, че са били наясно, че това е колаж... Или пък не са?  newsm78 Аман! Омешах се съвсем с тия наши комшии. Simple Smile)

Последна редакция: нд, 15 сеп 2013, 12:22 от marytza

# 695

Прекрасен създава ми настроение

# 696

Р.Р. Тцъ, имам си скрит обожател в някоя турска телевизия. Simple Smile)

Да,явно Енгин променя съдби.  tooth Стискам палци и на твоята улица да изгрее слънце. Hug

# 697
  • NICE,FRANCE
Само не разбирам... дали са харасали колажа ми, та затова са го включили в новините, или са го помислили за действителна снимка? Simple Smile)) По-скоро е второто, според мен, което говори за добрите ми умения във фотошоп, явно. Simple Smile))

Р.Р. Тцъ, имам си скрит обожател в някоя турска телевизия. Simple Smile) При повторно гледане видях, че подписът ми е изрязан във видеото, което означава, че са били наясно, че това е колаж... Или пък не са?  newsm78 Аман! Омешах се съвсем с тия наши комшии. Simple Smile)
LaughingМарица,
няма да се учудя и да те издирят и да получиш някое предложение за работа
от страна на турските медии Wink

И едно голямо БЛАГОДАРЯ за Караилан!Любов,Мариана,Марта,Марица
 newsm51 newsm51 newsm51

# 698

Р.Р. Тцъ, имам си скрит обожател в някоя турска телевизия. Simple Smile)

Да,явно Енгин променя съдби.  tooth Стискам палци и на твоята улица да изгрее слънце. Hug

То си грее. Simple Smile)) Първо - живея така, както ми харесва, второ - работя това, което обичам и трето - открих Слънчицето Енгин - за радост на душата ми. Simple Smile)) Какво повече да иска човек?  Heart Eyes

Галандри, поне ще им правя качествени фалшификати. Wink)))

В момента си играя с това... Simple Smile Много е хубав тук.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 699
Марица ,убедена съм ,че ти знаеш повече за Енгин от всички медии взети накуп.
Като прибавя любовта ти към  него,съм убедена ,че ако имаш достъп до него чрез медиите ,не само че ще го откриеш ,няма да остане въпрос на който да не е отговорил.
Сигурна съм ,че ще промениш мнението му за медиите.

# 700
Марица ,убедена съм ,че ти знаеш повече за Енгин от всички медии взети накуп.
Като прибавя любовта ти към  него,съм убедена ,че ако имаш достъп до него чрез медиите ,не само че ще го откриеш ,няма да остане въпрос на който да не е отговорил.
Сигурна съм ,че ще промениш мнението му за медиите.

Заблуждаваш се, Дочи. Simple Smile)) Марианка знае много повече за Енгин от мен и затова често я ползвам като справочник. Wink)) Аз късно го открих, но затова пък се старая да наваксвам упорито. Simple Smile)) А като журналист никаква работа не бих могла да свърша.  Laughing Ако го открия (па знае ли човек? Simple Smile)), ще го гледам с обожание в пълен захлас и една дума няма да успея да измъцам. Simple Smile)) Ако се сетя да го фотна, ще е велико постижение за прехласнатата ми персона. Simple Smile)) Тъй че, напразно си говорим за мен. Simple Smile) Ето нещо, което си струва (поне в моите очи) да се гледа и обсъжда:

# 701
  • Пловдив

Благодаря за прекрасния колаж.

# 702
Здравейте.

Напоследък не следя редовно темата, тъй като почивките свършиха и е време за работа.  Simple Smile Simple Smile А и бях заета с преместване, което неминуемо отнема доста време и грижи.

Скрит текст:
Засега напуснах Англия и в момента съм във Франция, Антиб, където карам специализация и работя.Слава Богу голямото преместване приключи успешно и вече мога да си отдъхна.   newsm68

Градчето е малко, но много китно и чаровно с невероятно красиви гледки. Има богата история и си заслужава да се види.

http://www.youtube.com/watch?v=lSu4XJiNDuw

http://www.youtube.com/watch?v=Cef9i1nSxwo

Има много хубава смесица, между слънце, история, красива природа, море и хубави плажове.
Снощи успях да наваксам изпуснатото в темата.

Радвам се на снимките на Енгин, това , че снимат и се забавляват с екипа е прекрасно.Дано скоро имаме достоверни и потвърдени новини и за сериала.

Дочи
, защо искаш да промениш отношението на Енгин към медиите?  newsm78 newsm78 И сега има качествени журналисти, не може да се каже, че всички са жълти, има си начини как да се поставят условия да не се задават определени въпроси.

Енгин просто не иска да има нищо общо с медиите попринцип, нито с жълтите, нито с качествените. Иначе досега, ако искаше, отдавна щеше да се е съгласил на някое интервю.

Въпросът ми не е в никакъв случай заяждане, надявам се да не го приемеш по такъв начин.  

Последна редакция: нд, 15 сеп 2013, 14:25 от daizy_g

# 703
Марица ,обърнах се към теб ,защото ти си във фокуса на действието.
Със сигурност Марианка знае повече ,но ти о останалите момичета сте достойни нейни ученички-отличнички.Всяка от вас ,ще свърши повече работа от медиите ,търсещи под вола теле.
Може и да баялдисаш при срещата с него ,ама като знаеш колко сме гладни за новини , знам че ще се стегнеш и няма да ни подведеш. Laughing

# 704
  • Пловдив

Универсалките са направили сборен колаж от кориците на фейсовете на Енгин.

Общи условия

Активация на акаунт