Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 14

• 37 927
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Привет започвам стимулация Клостилбегит 3 по 1,приемам всякакви съвети.За протокола 3те опита от фонда ве4е са минало +1ЗЕТ първи опит при Стаменов

# 256
  • София
...приемам всякакви съвети...
не приемай съвети, това ми е на мен съвета  Mr. Green
имаш си лекар за тая работа.

# 257
ок Бамби

# 258
  • В полите на Пирин планина
tancheto71 значи вървим заедно Simple Smile и ще се видим на 20.09.

Да там ще съм от сутринта защото ще трябва да пусна хормони а часът ми е в 12,30  bouquet

# 259
  • Варна
Момичета, да разбирам ли, че когато започнеш стимулация по къс протокол на 2-3-ти ден от цикъла, още след два дни искат пак да те видят...
Т.е. сега в събота ако реши Стаменов да започваме по къс, в понеделник ще ме изиска пак?
А какви са тези цени за лекарствата за стимулация? Ако си по Фонда, не ги ли дават безплатно?

# 260
Лекарствата по Фонда са безплатни. А кога ще ти е следващият час - на място ще стане ясно, може след 2, а може и след 4 дни  Peace

# 261
Аз  да ви  попитам вчера преди стимулацията пуснах Е2, LH и FSH  за петък ми записаха от манипулационната E2,LH и Prog  това последното прогестерон ли е   newsm78 и не трябва ли пак да има и FSH  newsm78

# 262
Момичета, да разбирам ли, че когато започнеш стимулация по къс протокол на 2-3-ти ден от цикъла, още след два дни искат пак да те видят...
Т.е. сега в събота ако реши Стаменов да започваме по къс, в понеделник ще ме изиска пак?
А какви са тези цени за лекарствата за стимулация? Ако си по Фонда, не ги ли дават безплатно?

Мисля че при прегледа доктора преценява, аз започнах на 3 ден 17/09 и на 20/09 пак на преглед.   
А за лекарсвата аз ще си плащам защото не сме по фонда Sad

# 263
обикновено, ако не си на елонва, първите дози са за три дни. после спрямо хормоните и ехографа.

# 264
  • Варна

Мисля че при прегледа доктора преценява, аз започнах на 3 ден 17/09 и на 20/09 пак на преглед.   
А за лекарсвата аз ще си плащам защото не сме по фонда Sad

Много ви благодаря за отговорите!

# 265
  • София
Аз  да ви  попитам вчера преди стимулацията пуснах Е2, LH и FSH  за петък ми записаха от манипулационната E2,LH и Prog  това последното прогестерон ли е   newsm78 и не трябва ли пак да има и FSH  newsm78
не не трябва, пускаш точно това, което са ти написали.
Да, прогестерон е.
досега са ме викали след 4 или 5 дни, т.е. на 6-7ми ден от МЦ.
На прегледа ще прецени Д-ра, но едва ли ще те викне след 2 дни.

# 266
  • София
Елонвата има действие 7 дни, но обикновено викат за преглед на 4-5-ти ден след поставянето й. Peace

# 267
mimikona, за лигавицата, наистина не знам със сигурност. да, ако има кисти се виждат - но окончателно становище дали са ендометриозни се дава само след лапароскопия. възможно е да има и някакви други ендометриозни огнища, които да не се виждат по принцип при преглед.

# 268
Здравейте, момичета, интересувам се от мения и опит при трасфер на 5-ти ден с 1 бластоцист. При мен от 6 ембриона до 3-ти ден, след това останаха два като докторът прецени да върнем един и другия да го замразим.
Благодаря и успех 

# 269
  • София
Елонвата има действие 7 дни, но обикновено викат за преглед на 4-5-ти ден след поставянето й. Peace

Мен ме викнаха на 8-ми

Общи условия

Активация на акаунт