Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 14

• 37 936
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Звезда, не мисля, че ще е излишно лапарото, дори тръбите да не пречат, най-малкото ще отстранят разни сраствания, ако има такива, които при евентуална бременност пречат.
А кой знае дали ЦС е вярна, може да си направила спазъм.
Абе според мен направи лапаро Peace Стискам палци за успех!

# 241
ами така се очертава май. на теб кога ще ти слагат блокажа Hug Hug Hug Hug Hug
Сега на 30 или 1-ви.
Да,така е относно самоназначаването  на изследвания.Случи ми се ,от 4 изследвания 3 да ми са кофти( в др клиника).

# 242
звезди, ще се засечем значи тоя път, успех ти желя,

иначе за лапарото и аз мисля, че добре си направила да си го изпросиш, ако има проблем е хубаво да се отстрани преди опита

# 243
Това,че мислите по този начин много ме успокоява.Благодаря ви,ще го преживея,но така се спекох.

# 244
Здравейте момичета!Много съм щастлива днес започнах стимулация.По къс портокол с Менопур 375 на ден,на  20.09 съм на преглед.Миналият месец отложихме заради ФСХ 23,сега след приема на трисеквенс на първи ден от цикъла е 2.61,Е2 е 7.4 но не запомних  LH.Дано да има качествени яйцеклетки и този път да ми е последен Praynig.Много се вълнувам,все едно ми е за първи път Grinning

# 245
songi ,дано този опит ти е на късмет Hug.стискам палци  Praynig

# 246
  • гр. София
Здравейте момичета, бихте ли ми помогнали? Сега си гледам болничния след лапарото и на диагноза са ми написали оофорит и хроничен салпингит. Някой знае ли какво ще рече това, че нещо не ми излиза много инфо в гууглето?  newsm78

# 247
  • София
http://medpedia.framar.bg/%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D … D1%81%D0%B8%D1%82

щом ти е в болничния не се впечатлявай много, вземи си епикриза, там е по-важно какво пише.

# 248
  • В полите на Пирин планина
Здравейте и от мен момичета. Днес и аз започнах първата си стимулация с Менопур150 + Фостимон 225 на ден, можете ли да ми кажете цената на тези инжекции. Simple Smile

songi  и аз на 20/09 съм на преглед  стискам палци този опит да ти е на късмет Hug

# 249
  • Варна
Здравейте и от мен момичета. Днес и аз започнах първата си стимулация с Менопур150 + Фостимон 225 на ден, можете ли да ми кажете цената на тези инжекции. Simple Smile

songi  и аз на 20/09 съм на преглед  стискам палци този опит да ти е на късмет Hug

Само за Менопура мога да ти кажа - 26 лева на ампула.

# 250
Здравейте,

пиша така изведнъж, но се надявам на отговор. Док е мнооого лаконичен и просто трябва да попитам.......След срещата ни вчера поисках преглед и така, съвсем случайно, Док реши, че лигавицата ми е много дебела и това може да е причина за неуспешните трансфери......И ми изписа ФЕМОДЕН - противозачатъчни! Има ли някой с подобна ситуация, много съм озадачена!?

Да не говорим, че след като попитах, как бихме разбрали дали имам ендометриоза, спомена, че е възможно да имам, но и да имам лечението било бременност........ #Crazy

# 251
Здравей, mimikona, аз в момента имам ендометриозна киста - диаметър 2,5 см. Казвам толкова убедено, че е ендометриозна, защото при последните ми 2 лапароскопии хистологиите показаха, че извадените кисти са ендометриозни и сега вероятността тази да е ендометриозна е 90 %. По принцип ендометриозата се доказва с лапароскопия и хистология. Но наистина това, която Докторът ти е казал, че най-доброто лечение е бременност е така. Това с Фемодена също ми изглежда логично - противозачатъчните най-вероятно ще намалят дебелината на лигавицата, а това ще помогне да забременееш. Така смятам, но не съм лекар.

# 252
tancheto71 значи вървим заедно Simple Smile и ще се видим на 20.09.

# 253
Благодаря ти SAB-f  Simple Smile
Притеснява ме после пък да не стане тънка, тъй като до сега никога не сме коментирали лигавицата, притеснява ме доктора да не е бил прекалено уморен.......оххх. Освен това все си мислех, че дебелата лигавица е нещо много хубаво.
Относно ендометриозата, Док не ми е споменавал нищо за кисти, но явно тя без 'рязане' не може да се открие и затова хипотетично "може и да имам".

# 254
  • София
Относно ендометриозата, Док не ми е споменавал нищо за кисти, но явно тя без 'рязане' не може да се открие и затова хипотетично "може и да имам".
кистите се виждат и на УЗД.
Ако има кисти, тогава се уточнява дали са ендометриозни или други...

Общи условия

Активация на акаунт