Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 14

• 37 938
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Саб, не мисля, че някъде ще ти стане готов резултата за 2 дни.
и аз така мисля.

# 226
Искам да ви попитам другата седмица имам час в клиниката кога трябва да се обадят за да се потвърди часа,защото още не са ми звъннали?  Колко дни преди датата звънят?

# 227
  • гр. София
На мен ми звъннаха 2 дни преди това.

# 228
Благодаря

# 229
Ами освен тогава да се доверя на лекарите и да не си правя цитонамазка преди ЦС ... макар че нещата, които чета за цирвицита по принцип доста ме плашат.

# 230
Привет и от мен, много стиснати палци за всички чакащи  Praynig

Във вторник съм на пункция, четох някъде за процедурата, но ще ми е полезно да споделите лични впечатления, най-вече за стаята, в която всички жени чакат, непосредствено преди това - наистина ли е толкова потискащо...  Confused
Здравей за пункцията не е чак толкова потискащо даже може да се погледне и една друга страна на това събиране на всички в тази стая, защото можеш да си поговориш с някоя от жените там и да влезеш за пункция малко по спокойна, даже в стаичката за чакане има пъзел музика.Честно казано на мене даже ми беше по добре от другите места.

# 231
Споделям днешния си преглед със смесени чувства  Confused  Първо ще стартираме,този път по дълъг протокол,всичко е под контрол за започване.Но...подсетих д-р Персенска,че на последния опит ме попита за ЦС,явно искаше да повторим понеже ми е правена преди 2 год.Споменах й,че имам претиснения относно хидро,да не ме изненада.Тя видя пак ЦС и ми каза,че няма такава възможност понеже тръбите ми са двустранно запушени.Аз пак питам ,а лапаро,тя казва,по принцип не виждам нужда,но имаш 2 неуспеха,и за мен е добре,когато има повече изследвания  ooooh! Така изпросих си я,но съм яко объркана.Знам,че ми е в плюс един вид,но пък ,ако наистина не е нужно,щом тя самата не ми е назначила.
Извинявам се,че за втори път ви ангажирам със себе си,но ми е нужно вашето мнение.Няма да лъжа,че това дупчене не ме кефи хич.
И ме интересува относно престоя,цена на нощувка,може на лични.

# 232
  • гр. София
Звезда, аз правих на 13.09 сега лапаро при д-р Персенска. Ако нещо конкретно те интересува, мила, питай.   bouquet

# 233
Момичета вчера бях за блокираща инжекция и д-р Персенска ми каза следваща на 02.10.2013, а някъде бях чела че има значение кога ще ти дойде и на 5-7 ден от цикала е старта на стимулацията?А ако ми дойде когато трябва идва 10 ден не е ли късно, а да не говорим ако ми дойде по-рано.... newsm78

# 234
не, не е късно. с блокаж може да започнете и по късно със стимулацията. предния път като правих опит по дълъг протокол започнах стимулацията на 20 ден след блокажа..и ми бе 7 ден от мц

сега в петък и аз ще сложа декапептил депо и понеже няма да имам среща с доктора, мился да запиша час на 13ден след блокажа за започване на стимулация. до тогава би трябвало да ми е дошло. нали само Е2 да пускаме като хормон?

# 235
не, не е късно. с блокаж може да започнете и по късно със стимулацията. предния път като правих опит по дълъг протокол започнах стимулацията на 20 ден след блокажа..и ми бе 7 ден от мц

сега в петък и аз ще сложа декапептил депо и понеже няма да имам среща с доктора, мился да запиша час на 13ден след блокажа за започване на стимулация. до тогава би трябвало да ми е дошло. нали само Е2 да пускаме като хормон?
на мен само него ми казаха

# 236
благодаря ти Hug и успех

# 237
Крики,здравей,мислех те тези дни и ето те  Hug пак ли ще сме заедно на старта  Praynig

# 238
Споделям днешния си преглед със смесени чувства  Confused  Първо ще стартираме,този път по дълъг протокол,всичко е под контрол за започване.Но...подсетих д-р Персенска,че на последния опит ме попита за ЦС,явно искаше да повторим понеже ми е правена преди 2 год.Споменах й,че имам претиснения относно хидро,да не ме изненада.Тя видя пак ЦС и ми каза,че няма такава възможност понеже тръбите ми са двустранно запушени.Аз пак питам ,а лапаро,тя казва,по принцип не виждам нужда,но имаш 2 неуспеха,и за мен е добре,когато има повече изследвания  ooooh! Така изпросих си я,но съм яко объркана.Знам,че ми е в плюс един вид,но пък ,ако наистина не е нужно,щом тя самата не ми е назначила.
Извинявам се,че за втори път ви ангажирам със себе си,но ми е нужно вашето мнение.Няма да лъжа,че това дупчене не ме кефи хич.
И ме интересува относно престоя,цена на нощувка,може на лични.
По добре да направиш изследване,което в последствие да се окаже ненужно,отколкото да не го направиш и след това да те мъчат разни терзания PeaceТака поне ще си спокойна,че си направила каквото зависи от теб.Има неща които си самоназначаваме,без лекаря да е считал за нужно да пусне и се оказва накрая,че сме направили правилната стъпка.
Пожелавам ти всичко да е наред Hug

# 239
ами така се очертава май. на теб кога ще ти слагат блокажа Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт