Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 14

• 37 916
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
  • гр. София
Момичета имам един въпрос. Според нашата клиника до колко часа на деня кървенето се приема за първи ден на цикъла и след колко се смята за следващия ден?   newsm78
Досега съм посещавала 2 различни клиники и часът на едната е 13, а на другата 14.

# 286
За биопсията трябва да запишеш 10 ден от цикъла преглед.После мен ме викаха още веднъж и след това биопсията.Аз не пих нищо преди това,болката е за секунди.   Ох,явно никой не е пил валтрекс и авитрокс,май ще трябва да звъня да питам...

# 287
  • София

Звезди, аз като ходя на преглед съм с един тефтер и хиляда въпроса, питай си за всичко като влезнеш, защото наистина са много натоварени и малко ни претупват (което честно казано не ми харесва, защото ми се иска не аз да чета като луда и да питам и изброявам варианти, а те да ме информиират и предлагат такива, оффф ще ме нахокат момичетата, ама така се чуствам). Безкрайно съм им благодарна, че ги има, но им трябват още лекари.

И аз много се дразня на огромната натовареност и претупването, но ако се появят нови лекари съвсем ще се развали качеството според мен.
Обучава се нов лекар, но се надявам той да поеме само по-лесните неща, като биопсии, ЦС и други изследвания.......

# 288
  • София
Ох,явно никой не е пил валтрекс и авитрокс,май ще трябва да звъня да питам...
валтрекс-а знам, че го изписват за херпесни вируси. Вероятно смятат, че на това се дължат високите НК клетки. Не съм пила и не мога да ти отговоря на въпроса. Звънкай на имунолозите. Peace

# 289
Шоко стига да не е късно вечер, аз си броя първия ден смело. Часовете не са чак толкова от значение. Не съм питала и никой не ми е казвал.

# 290
Аз пък не го броя, т.е. ако дойде докъм обяд - да, но от 14 часа нататък - за следващия ден. Когато съм се обаждала на регистратура за записване на час за стартиране на процедура, по същия начин ми казваха.

# 291
Привет момичета  wavey

Да ви информирам, че тази седмица били на конференция лекарите, на мен ми записаха час за другата и ще ми развалят плановете  Sad

Звезди, аз като ходя на преглед съм с един тефтер и хиляда въпроса, питай си за всичко като влезнеш, защото наистина са много натоварени и малко ни претупват (което честно казано не ми харесва, защото ми се иска не аз да чета като луда и да питам и изброявам варианти, а те да ме информиират и предлагат такива, оффф ще ме нахокат момичетата, ама така се чуствам). Безкрайно съм им благодарна, че ги има, но им трябват още лекари.

Успех момичета  Hug
  Здравейте,момичета!Мислех да не пиша за моя неуспешен опит в клиниката а само да си ви чета.Обаче не издържах...Раздира ме отвътре и ме боли.Има нещо вярно с това претупване май.Аз съм примера.....всичко при мен било наред шанс 90% и накрая неуспех.Много лека стумулация 4фоликула,от които 3 на пункция 1 качествен,което е под въпрос и трансфер на един ембрион.Допълнително се подложих и на иглотерапия за 40мин 160лв .Ефект нулев.Знаем си проблема с мъжкия фактор сме направихме и МАКС(200лв/) за селекция на сперматозоидите в деня на пункцията изобщо всичко ,което ни предложиха...И сега си бърша сълзите ,моля  се поне да ми дойде цикъла след неуспеха,защото и това се оказа проблем,огромна болка в областта на корема  а цикъл няма.Вече не знам какво да мисля.....и се питам какво се обърка?

# 292
Приана какво да ти кажа, ще видиш че след дни ще си по-добре, колкото и да не ти се вярва  Hug
Някой неща се откриват на по-късен етап, не всички изследвания ги назначават веднага. Знам ли, пък и шанса на всеки ембрион не е 90%. Сигурно д-р Стаменов ти е казал така, той е по-позитивните изказвания. Смелост и горе главата, другия път върнете повече от 1 ембрион и може да настояваш да се развият до 5 ден.  Hug Praynig

# 293
Приана поплачи си и след това с нови сили напред .Ще откриете правилното решение.След всеки опит се питах защо,каква е причината,кой е виновен за неуспеха къде бъркаме....................след толкова опити си отговорих........когато господ реши тогава ще се получи.Ние и лекарити правим каквото трябва, той решава.Пожелавам ти следващият ти  опит да е твоя Hug

# 294
Приана, дори да се съдерете от изследвания, лечения, манипулации, докторите да дадат 200% от себе си, използвайки най-съвременната медицинска техника, пак никой не може да ти гарантира, че опитът ще е успешен. Не си мисли, че някой те е претупал, освен ако наистина няма основателна причина да си го мислиш - в поста ти не видях такава. Какво се е объркало - може да стане ясно, а може и да не - винаги го има факторът "просто така се е случило".
Не искам да те укорявам с този пост, знам, че сега емоцията е много силна, но всички сме заедно в битката, все някога ще успеем  Hug

# 295
Бих настоявала да ми върнат повече от  един ембрион ако имаше такива.Преди да започнем опита сме направили всички възможни изследвания,повече по мое настояване и за това казвам ,че всичко УЖ било наред.Всеки път питах какво да пусна още за да не се изпусне нещо!Всеки път...

# 296
  • София
Бих настоявала да ми върнат повече от  един ембрион ако имаше такива.Преди да започнем опита сме направили всички възможни изследвания,повече по мое настояване и за това казвам ,че всичко УЖ било наред.Всеки път питах какво да пусна още за да не се изпусне нещо!Всеки път...

prianna не се отчайвай. Аз съм с 3 неуспешни опита, при който на всичките имах идеяални ембриони на ЕЦ. Правиха ми биопсия- идеялна. Правиха ни генетични - идеялни. При мен  причината за ин витро беше само тръбите, които прекъснахме още в началото. Мъжа е с перфектна спермограма. Незнаеха какво се случва, до трансфер всичко идеялно и след това нищо. На 4-ия път ми сложиха и PBMC вече ей така и нещата станаха. С предишните опити и на акупунктура ходих и какво ли не. Обяснение за неуспеха няма. Явно каквото си е писано да става си става когато то реши. Важното е ти да си спокойна , да не го мислиш много и да имаш вяра в лекарите.

# 297
  • София
Привет момичета  wavey

Да ви информирам, че тази седмица били на конференция лекарите, на мен ми записаха час за другата и ще ми развалят плановете  Sad........

Как така на конференция, аз днес слетобед имам час за д-р Стаменов и никой не ми го е отменял  newsm78

# 298
Привет момичета  wavey

Да ви информирам, че тази седмица били на конференция лекарите, на мен ми записаха час за другата и ще ми развалят плановете  Sad........

Как така на конференция, аз днес слетобед имам час за д-р Стаменов и никой не ми го е отменял  newsm78
Стаменов не е само Персенска и Шефкетова

# 299
  • София
Благодаря Мимето14, че се притесних.

Общи условия

Активация на акаунт