Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 14

• 37 906
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • гр. София
Момичета,да ви попитам някой пил ли е валтрекс и авитрокс за НК клетките.По схема ли се пият,казаха ми по една таблетка,но май четох че се започват по време на цикъл...дали е вярно.? Благодаря ви,вие сте ми спасението Hug

Сигурно си звъняла, но все пак да ти кажа, на мен тези двете ми ги бяха изписали за 5дни по време на цикъл, заради боледуване от херпес зостер.

# 301
Голяма съм овца..............Понеже сама се бода и одеве боцкам се аз обаче така ме заболя и инстиктивно дръпнах иглата ноооооооооооооооооооо не я смених и си се боцнах пак.Оффффф и сега се притесних.Дали нещо съм си причинила??

# 302
Голяма съм овца..............Понеже сама се бода и одеве боцкам се аз обаче така ме заболя и инстиктивно дръпнах иглата ноооооооооооооооооооо не я смених и си се боцнах пак.Оффффф и сега се притесних.Дали нещо съм си причинила??
спокойно,нищо не си си причинила Wink

# 303
songi , спокойно:) На мен ми изписаха една инжекция Неупоген, който се бие на 5 дози с една и съща игла. Малко се изтъпи и все по-трудно влиза, но акушерката първия път ми каза, че няма проблем.

# 304
Мерси момичета,олекна ми!А бе все едно ми е за първи път.Ама така  е след едногодишна пауза загубих тренинг Simple Smile

# 305
  • Благоевград
момичета колко време след трансфера се обаждат да кажат дали са замразили останалите ембриони

# 306
На ме ми се обадиха на следващият ден.При трансфер на 5ти ден предполагам ,че при трансфер на  3ти ден се обаждат след 2-33дни newsm78

# 307
и на мен ми се обадих на 2-ри ден след трансфер на пети

# 308
При тенсфер на 3-ти ден ми се обадиха на следващият ден, че са замразили.

# 309
Момичета, сега пък хрема ... Тая ЦС като я направя и ще се похваля тук задължително! И какво сега мога ли да пусна ПКК, която ми казаха, че трябва да пусна преди Цветна снимка, като съм хремава? Ами за упойката - трябва ли според вас да направя консултация с анастезиолог и въобще възможно ли е това преди деня на цветната снимка, а именно утре или вдругиден?

# 310
  • В полите на Пирин планина
Здравейте момичета,прибрах се преди малко и сега искам  да споделя какво се случва с мен.Днес на прегледа на 3 ден от стимулацията моят Я не е направил нищо. Cry Фоликулите не са мръднали изобщо но продължаваме със стимулацията този път с Менопур375 и Цетротид0,25  днес и утре и на 22/09 пак на преглед .Момичета мислите ли че ще има някаква файда от стимулацията или всичко ще отиде на вятъра.Не съм много в час  все пак това мие първа стимулация. Weary

songi какво стана днес с теб  bouquet

# 311
Недей да си отписваш опита на 3-тия ден.Има време яйчниците да заработят както трябва,спокойно,има случаи в които си наваксват с фоликулите и то в последните дни.При първия ми опит бях със същите медикаменти.Късмет ти желая,ще успееш. 

# 312
Как уведомявате д-р Стаменов за положителен резултат-със СМС ли?
Той ли ви казва,кога да идете на преглед?

# 313
Момичета, знаете ли след колко дни излиза резултата от биопсия?

# 314
  • гр. София
Кога си правила биопсия?  newsm78 Май по спомен от момичетата тук излизаше бързо - за 2-3 дни ако не бъркам.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт