Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 14

• 37 912
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, в клиника Надежда има ли гинеколози, които не са АРТ специалисти? Търся добър гинеколог, но не за репродуктивни проблеми. В сайта им няма информация за такива, но дали е така?

Благодаря ви

# 271
  • София
има, почти всичките от родилното приемат и за други работи

# 272
  • София
Момичета, в клиника Надежда има ли гинеколози, които не са АРТ специалисти? Търся добър гинеколог, но не за репродуктивни проблеми. В сайта им няма информация за такива, но дали е така?

Благодаря ви

имаш да. Моя приятелка преди няколко месеца ходи при тях за преглед и в последствие я оперираха. Вече имат гонекологични прегледи, имат и женска консултация , а за АРТ са си Персенска , Стаменов и Шефкетова.

# 273

Благодаря ви

други доктори има да,но примерно аз не съм доволна от онкогинеколога им

# 274
Благодаря, момичета   bouquet

# 275
  • гр. София
Има Ликунче, - Игнатов, Еленчев, Христов, Цветков, Димова, Белкин.  Peace

Последна редакция: ср, 18 сеп 2013, 18:39 от Shokoladche

# 276
Момичета,да ви попитам някой пил ли е валтрекс и авитрокс за НК клетките.По схема ли се пият,казаха ми по една таблетка,но май четох че се започват по време на цикъл...дали е вярно.? Благодаря ви,вие сте ми спасението Hug

# 277
Привет момичета  wavey

Да ви информирам, че тази седмица били на конференция лекарите, на мен ми записаха час за другата и ще ми развалят плановете  Sad

Звезди, аз като ходя на преглед съм с един тефтер и хиляда въпроса, питай си за всичко като влезнеш, защото наистина са много натоварени и малко ни претупват (което честно казано не ми харесва, защото ми се иска не аз да чета като луда и да питам и изброявам варианти, а те да ме информиират и предлагат такива, оффф ще ме нахокат момичетата, ама така се чуствам). Безкрайно съм им благодарна, че ги има, но им трябват още лекари.

Успех момичета  Hug

# 278
Няма никой да те нахока.На всички ни се случва,излизаме от кабинета и сме гипс.И започват въпросите тука.Добре че го има форума,и че тук си съдействаме.Представяш ли си ,ако нямахме нет  Joy Joy
ММ ми се изцепи преди прегледа"Сега да преговорим какво ще питаме."  hahaha

# 279
Така си е, без нет и форум, ще има да се лутаме  ooooh!

Hug

# 280
  • Варна
ММ ми се изцепи преди прегледа"Сега да преговорим какво ще питаме."  hahaha[/left]

Прав си е човека - и аз така все си "преговарям" пред кабинета и като вляза, все нещо съм забравила...

(което честно казано не ми харесва, защото ми се иска не аз да чета като луда и да питам и изброявам варианти, а те да ме информиират и предлагат такива, оффф ще ме нахокат момичетата, ама така се чуствам). Безкрайно съм им благодарна, че ги има, но им трябват още лекари.

Не си само ти - боготворя ги, имам им пълна вяра и на тримата, но май-пациентите им станаха много и чисто физически не могат да се справят... От което страдат пациентите и резултатите!

# 281
докторът прецени да върнем един и другия да го замразим
Споко, преценил е, да имаш един ембрион в резерв.

и аз така все си "преговарям" пред кабинета
И аз си припомням въпросите, само че не си ги записвам (да не би някой случайно да ги прочете), а си ги помня по бройка: 2 въпроса, 3 въпроса и т.н.
Уф, тия капсули "Гино-Дактарини" против Candida са като маслини, що са толкова големи...

# 282
  • Варна
...само че не си ги записвам (да не би някой случайно да ги прочете)...

Joy Joy Joy И аз така, да не би случайно да ни разкрият съкровените тайни...

... 2 въпроса, 3 въпроса и т.н.

И като вляза вътре: "Кой сега беше 2-рия въпрос?  newsm78"

Уф, тия капсули "Гино-Дактарини" против Candida са като маслини, що са толкова големи...

То да бяха само те - с мед да ги намажеш!
Аз в момента пия точно 5 броя различни чешити наведнъж вечер и три от тях са такива джанти!  Sick Sick

# 283
  • София
Момичета имам голяма питанка -предстои ми ендометрилна биопсия,но естествено забравих да питам на определен ден от цикъла ли се прави, каква е цената на тази манипулация, трябва ли да пия нещо обезболяващо.  newsm78

# 284
биопсията се прави на 5 ден след овулация. цената е 200лв. аз пия само един аулин преди това

Общи условия

Активация на акаунт