Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 14

• 36 994
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • гр. София
Нелка, няма нищо страшно. Не се самонавивай.  Hug

# 586
Момичета, дойде и моя ред. Утре постъпвам, на 2-ри ми е лапарото. Стискайте палцивсичко да мине безпроблемно, че умирам от страх.  Cry

Ще мине без проблем, не се притеснявай !
Да се отчетеш като се прибереш  Wink

# 587
  • Перник
Благодаря от сърце, че ме окуражавате  Hug Hug Hug, помагате ми много наистина.

# 588
Момичета, дойде и моя ред. Утре постъпвам, на 2-ри ми е лапарото. Стискайте палцивсичко да мине безпроблемно, че умирам от страх.  Cry
Няма да има проблеми,ще се ядосваш ,че си се притеснявала напразно.Аз минах 1 лапаро и 2 хистеро и се приготвям за 3 хистеро.Успех и стискам палци на всички момичета.

# 589
Аз пак ви навестявам с въпрос.
Някой беше написал, че от клиниката изпращат смс-и, ако има закъснения в часовете.
Как мога да получа такъв, за да не се окаже, че бързам да ида навреме, а после да дремя няколко часа в чакалнята?

# 590
Бъти, тия смс-и не са най-точното нещо на света - редовно получавам, че закъснението е 40 мин., накрая чакам час и 40 мин. Иначе от регистратурата се опитват да пуснат на всички, които са с часове, а ти можеш да се обадиш на телефона, който е посочен за закъснения.

# 591
neji_s , всичко ще е както трябва! Само не се шашкай. Лапароскопиите не страшни Simple Smile, пък и тук всички са много мили.
Горе главата! Това е за всички Simple Smile

# 592
  • София
Вече не пускат смс-и, незнайно защо newsm78

# 593
Той и телефона за закъсненията не е много точен. Веднъж ни се случи почти да закъснеем за часа за д-р Персенска и затова звънях да питам. Казаха ми, че закъснение почти няма, най-много 10 мин. В крайна сметка чаках 4 часа #Crazy

# 594

neji_s, не се притеснявай. Преживях 2 по-тежки операции и оцелях. Всичко ще е наред. Не съм минавала през лапаро, но мисля, че при мен беше по-сложно. Когато ти разрешат ставай и се разхождай. Това мога да ти дам като съвет. Успех и пиши като излезеш.

# 595
един път закъснях с около 5 мин. за часа си,извиних се на регистратурата за което,а те ме попитаха защо не съм звъннала по телефона за да проверя как вървят часовете,отговорих че знам че пускат sms ако има закъснение,а мацката ми вика:от онзи ден,откакто д-р персенска стоя два часа без пациенти,лично тя ни забрани да пускаме каквито и да било sms-и Joy

# 596
  • София
...от онзи ден,откакто д-р персенска стоя два часа без пациенти...
#Shocked #Shocked #Shocked

# 597
  • гр. София
Това чак не ми се вижда реално.  Shocked Shocked Shocked

# 598
Леле, ще падна от смях  Joy
А има ли вероятност примерно да кажат закъснение 40 минути, а то да е по-малко?
В събота имам час за 16:20. Някой друг ако е там по същото време и не е свенлив, да свирка  Laughing

# 599
  • София
един път закъснях с около 5 мин. за часа си,извиних се на регистратурата за което,а те ме попитаха защо не съм звъннала по телефона за да проверя как вървят часовете,отговорих че знам че пускат sms ако има закъснение,а мацката ми вика:от онзи ден,откакто д-р персенска стоя два часа без пациенти,лично тя ни забрани да пускаме каквито и да било sms-и Joy
Joy hahaha
Бътински, ако е за Д-р Стаменов часа ти за събота ще е минимум 1.5ч. Според мен.

Общи условия

Активация на акаунт