Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 14

• 37 991
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Пупи, всеки те съветва на база личния си опит, което е нормално. Да кажа и аз от моя. След 6 неуспешни опита без никаква имплантация настоях на 7-ия ми трансфер да ми върнат 3 бластоциста. Е, хванха се и трите, последва редукция на две ембриончета (което повярвай ми не е никак леко решение и не се преживява с щракане на пръсти), оставиха ми едно ембрионче, но то за съжаление спря да се развива 11 г.с. (причината за това обаче е малко вероятно да е в редукцията). Сега дълбоко съжалявам за искането ми да ми върнат три. Моят съвет да не ни слушаш нас, а лекаря си! Всеки бластоцист е с различен потенциал, ако и трите са много добри никой нормален лекар няма да те посъветва да върнеш и трите. Ако не са толкова добри е друг въпрос. Ние тук може да си пишем цял ден, да изчетем десетки чуждестранни форуми, но лекари няма да станем. Всеки случай и всеки ембрион си е различен, така че единствено лекуващият ни лекар и ембриолозите могат да преценят колко точно ембриона да върнат на дадена жена. Успех!

# 106
  • София
Здравейте момичета,3 ден съм след оперативна хистероскопия и имам зацапване и леки болки.В събота съм на промивки ,дали ще спре зацапването до тогава.Ако някой е преминал през това нека пише. Hug

# 107
  • гр. София
Биско, незнам дали ще спре. Аз имам 2 оперативни хистероскопии, но при моите кървенето беше по-силно и продължително. Първия път продължи до цикъл, втория малко по-кратко, но на мен не ми бяха назначили промивки.

# 108
Здравейте момичета,3 ден съм след оперативна хистероскопия и имам зацапване и леки болки.В събота съм на промивки ,дали ще спре зацапването до тогава.Ако някой е преминал през това нека пише. Hug
Трябва да си без кървене за промивката..Пий витамин С-по 2-3 таблетки на ден до деня на промивката  Peace

# 109
Запис и успех на всички Simple Smile

# 110
Благодаря за отговорите, момичета. Попитах за други мнения, защото вероятно ще трябва бързо да взема решение. Да си призная, нямам представа, какви са трудностите при износването на три бебета, но смятах, че е рядкост да се хванат и трите  newsm78.

# 111
Не слагай каруцата пред коня  Peace

# 112
  • София
Трябва да си без кървене за промивката..Пий витамин С-по 2-3 таблетки на ден до деня на промивката  Peace
може би и Ка-Вита би помогнал newsm78 newsm78

# 113
# 114

Здравей, аз миналата седмица правих лапаро и хистероскопия, д-р Персенска ме извика на 7-ми ден за промивка. До последния ден, включително и тогава имах леко зацапване. Не съм пила нищо за спиране. Преди самата промивка попитах д-р Персенска дали има проблем, че има леко запаване. Тя категорично отговори, че това не е проблем и ще направим промивката. Един ден след промивката вече нямам никакво зацапване.

# 115
Аз съм 14 ден след хистеро и още имам леки зацапвания  и на 2 си промивки бях така даже и по зле и нямаше никакъв проблем  Peace

# 116
Здравейте, гледам всички пишат за хистеро, ако може да споделят мнения кога да пусна изследванията от листчето, на някой си пише до 7 дни преди това. И да споделят страшно ли е,  че ми се е свила душицата, много ме е страх.

# 117
Здравейте, гледам всички пишат за хистеро, ако може да споделят мнения кога да пусна изследванията от листчето, на някой си пише до 7 дни преди това. И да споделят страшно ли е,  че ми се е свила душицата, много ме е страх.

Аз във вторник бях на хистеро. Изследванията ги пуснах в деня на операцията. Само предварително имах талон с кръвната група. Не е страшно. Заспиваш и се събуждаш в прекрасни розови чаршафи. Постоянно има мед. персонал около теб, който те пита имаш ли нужда от нещо. Лекарят ти минава да те види и ако всичко е наред, те пускат. Аз лично имам съвсем леко зацапване и ме наболява корема леко. Но при всеки и различно. Успех! Не се шашкай  Hug

# 118
kriss_and , благодаря, голяма съм пъзла Simple Smile  Hug Hug Hug Hug

# 119
Здравейте момичета, да се включа и аз - от месец май тази година съм пациентка на д-р Персенска! След неуспешна инсеминация, сега ще правим инвитро на естествен цикъл! Трябва да отида на 9,10 ден от датата на цикъла, но тези дни съвпадат с предстоящият конкрес и мога да отида чак на 23.09., когато ще ми бъде 13 ден! По принцип цикълът ми е 26-28 дни, и се чудя дали да отида на 13 ден или да пропусна този цикъл, какво ще ме посъветвате?
 От сърце желая на всички да сбъднат мечтата си:)

Общи условия

Активация на акаунт