Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 14

• 37 982
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Здравейте, момичета!
Искам да попитам, има ли някой, който не е от София и са го следили по време на стимулацията в града от който е?
Казаха ми, че след като се определи от кога ще започне стимулацията, има вариант да ме следят във Варна и да отида направо за пункция...  newsm78

П.с. Този мой пост е копиран от друга тема. Извинявам се на тези от вас, които го четат за втори път!

П.с. 2: iskrity,  Shocked... какво става? Някаква радост долавям в този емотикон?
за първи път чувам за такава опция newsm78 newsm78
интересно кой ще те следи във Варна, може би по-скоро клиниката в Шумен newsm78

Точно за там си мислех, но май, май взех да се отказвам...  newsm78

# 91
Да разбирам ли, че при трасфер на стадий бластоцист има по-голям шанс  за забременяване  newsm78
щом един ембрион е достигнал до стадий бластоцист, значи има потенциал да се развива, а дали ще се забременее- никой не знае.
Аз пък бих те посъветвала да си прибереш и 3-те ембриона, ако разбира се имаш право на мнение Peace
благодаря  Hug ще се опитам утре при разговора с ембриолога да си прокарам идеята, защото и аз си искам и трите Wink

# 92
  • София
Да разбирам ли, че при трасфер на стадий бластоцист има по-голям шанс  за забременяване  newsm78
щом един ембрион е достигнал до стадий бластоцист, значи има потенциал да се развива, а дали ще се забременее- никой не знае.
Аз пък бих те посъветвала да си прибереш и 3-те ембриона, ако разбира се имаш право на мнение Peace
благодаря  Hug ще се опитам утре при разговора с ембриолога да си прокарам идеята, защото и аз си искам и трите Wink
пак ти казвам, в деня на трансфера говориш с лекаря, не с ембриолозите.
Ембриолозите винаги се дърпат да трансферират повече от 2 ембриона......
На един от трансферите ми на 3-ти ден- ембриолозите казаха 3 броя да се трансферират, въпреки, че бяха с лошо качество. Д-р Персенска обаче каза, че държи да се върнат всичките 5 броя, иначе трябваше да се изхвърлят....не, че нещо стана де....ама просто давам за пример, че крайната дума е на лекаря Peace Peace

# 93
  • София
Здравейте, момичета!
Искам да попитам, има ли някой, който не е от София и са го следили по време на стимулацията в града от който е?
Казаха ми, че след като се определи от кога ще започне стимулацията, има вариант да ме следят във Варна и да отида направо за пункция...  newsm78

П.с. Този мой пост е копиран от друга тема. Извинявам се на тези от вас, които го четат за втори път!

П.с. 2: iskrity,  Shocked... какво става? Някаква радост долавям в този емотикон?
за първи път чувам за такава опция newsm78 newsm78
интересно кой ще те следи във Варна, може би по-скоро клиниката в Шумен newsm78

Точно за там си мислех, но май, май взех да се отказвам...  newsm78
откажи се Mr. Green Mr. Green

# 94
Да разбирам ли, че при трасфер на стадий бластоцист има по-голям шанс  за забременяване  newsm78
благодаря  Hug ще се опитам утре при разговора с ембриолога да си прокарам идеята, защото и аз си искам и трите Wink
пак ти казвам, в деня на трансфера говориш с лекаря, не с ембриолозите.
Ембриолозите винаги се дърпат да трансферират повече от 2 ембриона......
На един от трансферите ми на 3-ти ден- ембриолозите казаха 3 броя да се трансферират, въпреки, че бяха с лошо качество. Д-р Персенска обаче каза, че държи да се върнат всичките 5 броя, иначе трябваше да се изхвърлят....не, че нещо стана де....ама просто давам за пример, че крайната дума е на лекаря Peace Peace
Разбрах  Peace ще настоявам пред Стаменов, може пък да ми угоди. Благодаря за съвета  Hug

# 95
Moмичета,някой от вас имал ли е дуфастон след трансфер? Чудя се дали се пие само 10дни както ,когато се взема през втората половина на цикъла или сега е докато доктора каже,че трябва да го спра? На рецептата ми пише само- по 2 на ден- та се зачудих след 10-ия ден да го продължавам ли?
Ако някой случайно има идея....

# 96
  • София
Сара, продължаваш го до датата на теста! След това доктора ще ти каже! Ако си бременна се пие още дълго време.
Кога е теста Praynig Praynig Praynig Praynig

# 97
puppii, готова ли си да ги износиш и гледаш и трите, ако се хванат? То това е май най-важният въпрос.

# 98
Е от какъв зор ще ражда и гледа три деца  newsm78
Ако се хване триото има редукция.

# 99
sigma, за мен лично редукцията би била много труден избор. Но хората сме различни. Не искам да споря с никого. Всеки решава сам за себе си.

# 100
Сара, продължаваш го до датата на теста! След това доктора ще ти каже! Ако си бременна се пие още дълго време.
Кога е теста Praynig Praynig Praynig Praynig

Благодаря ти за отговора Simple SmileАми теста смятам да го направя на 12-ти ден,което в случая е петък 13-ти  Laughing и да става каквото ще става Praynigвече започна да ме обхваща паника.......

# 101
  • София
sigma, за мен лично редукцията би била много труден избор.
дайте да видиме първо какво ще стигне до бластоцист, какво ще се хване, пък тогава да мислиме за редукции Peace
Шанса да се хванат и 3-те е минимален според мен, това го казвам от позиция на натрупала няколко неуспешни опита Peace

# 102
  • София
sigma, за мен лично редукцията би била много труден избор.
дайте да видиме първо какво ще стигне до бластоцист, какво ще се хване, пък тогава да мислиме за редукции Peace
Шанса да се хванат и 3-те е минимален според мен, това го казвам от позиция на натрупала няколко неуспешни опита Peace

оставете лекарите да си преценят, те си знаят най добре.
при мен Персенска веднъж искаше да изчакам да съберем 3 ембриончета, ама аз не исках да чакам .
След това на следващият опит мислех че ще сложат 3 , а те решиха 2 и така сега си дебелея с едното Simple Smile.
Важно е вие да не го мислите и да сте спокойни, а лекарите оставете да преценят колко да сложат.
 Hug

# 103
puppi,аз бих те посъветвала да искаш трансфер на 2 бластоциста и един да си имаш за резерв.Все пак на 5-ти ден шанса е доста голям.т.е преполага се че ембрионите са добри и имат потенциал.
Аз положителен резултат имах при трансфер на 1 бластоцист( за съжаление за кратко),но ......всеки си решава кое за него е ок.

И да, преценката на лекаря е важна и най-добре е да му се доверим  Praynig Hug

Успех на всички!

# 104
Сарче моля те не спирай никакви лекарства! За нас е супер важно, изчакай резултата и само ако е отрицателен недай си боже.  Hug Hug Hug fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт