Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 14

• 37 979
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • София
На мен днес ми преместиха лапарото за петък 13.
Явно нещо не могат да смогнат с часовете.

Горе в отделенията е лудница,няма достатъчно легла за всички.Мен за това ме изписаха малко по-рано,защото съм от С/я и при проблем ще реагираме бързо с предвижването до болницата.Вчера една бременна с тризнаци до последно не знаеха къде да я настанят и се смеехме,че има място само на терасата hahaha

# 76
И аз нямах зацапване на следващият ден,после започна..Ако се появи пий витамин С до деня на промивката  Simple Smile

Благодаря!

# 77
  • гр. София
Джули, явно за това са ми преместили часа. Макар че аз не държа да оставам в клиниката вечерта преди лапарото.

# 78
Момичета благодаря Ви за отговорите.А кога де обадя за час за хистеро -оперативна: на първия ден от цикъла или по-рано,защото този месец ме изненада с 5 дни по-рано,т.е ако сега се обадя сега ,а червената гостенка реши пак по-рано  Mr. Green

# 79
  • София
Здравейте, момичета!
Искам да попитам, има ли някой, който не е от София и са го следили по време на стимулацията в града от който е?
Казаха ми, че след като се определи от кога ще започне стимулацията, има вариант да ме следят във Варна и да отида направо за пункция...  newsm78

П.с. Този мой пост е копиран от друга тема. Извинявам се на тези от вас, които го четат за втори път!

П.с. 2: iskrity,  Shocked... какво става? Някаква радост долавям в този емотикон?
за първи път чувам за такава опция newsm78 newsm78
интересно кой ще те следи във Варна, може би по-скоро клиниката в Шумен newsm78

# 80
  • София
Как си джул? Всичко наред ли е, че сигмето нещо те издирваше и аз се притесних?

Да,полежах няколко дни в болница и сега нещата са под контрол,а и бебчо е добре Praynig

jul_j, радвам се, че се завърна, че и аз се притесних за теб. Имаш много стиснати палци и от мен! Почивай си и дано за напред да нямаш проблеми!   bouquet

# 81
  • София
Как си джул? Всичко наред ли е, че сигмето нещо те издирваше и аз се притесних?

Да,полежах няколко дни в болница и сега нещата са под контрол,а и бебчо е добре Praynig

jul_j, радвам се, че се завърна, че и аз се притесних за теб. Имаш много стиснати палци и от мен! Почивай си и дано за напред да нямаш проблеми!   bouquet

Благодаря ти,а аз пък съм заредила палците за троя успешен старт и финал fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 82
Момичета, преди малко ми се обадиха ембриолозите, че три от четирите ми ембриончета се развиват много добре и трансферът ще е в петък. Когато попитах, дали ще замразяваме ембриологът ми каза, че са малко, но ако и трите достигнат до стадий бластоцист, разбира се, че няма да ги върнат и трите  newsm78. Може ли, някой да ми обясни, защо не се връщат три бластоциста?

# 83
  • София
щото има вероятност да излезат трима човека от тях, пък износването хич не е лесно.

# 84
puppii моя трансфер също е в петък  тогава е и рождения ден на моя мъж Simple SmileНадявам се това да е най-хубавият подарък,който е получавал.

# 85
  • София
Може ли, някой да ми обясни, защо не се връщат три бластоциста?
връщат и то доста често, особено при повече неуспешни опити. Обикновено лекаря решава в деня на трансфера след коментар с ембриолозите.

# 86
puppii, по-добре не рискувай и върнете само две. На мен ми трансферираха едно на 3-ти ден и сега док има съмнения за еднояйчни близнаци Shocked Утре съм на преглед да видя как са нещата.
Успех, момичета  bouquet
jul_j, радвам се, че всичко се е оправило при теб. Дано повече нямаш тревоги.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2013, 13:46 от BettyBoop

# 87
Бети, дано всичко е наред при теб  Hug
Галя, и на теб ли на пети ден ще ти ги връщат? Имате ли за замразяване?
Да разбирам ли, че при трасфер на стадий бластоцист има по-голям шанс  за забременяване  newsm78

# 88
Да на 5-ти ден ще ми ги върнат.Да ще има  Simple Smile

# 89
  • София
Да разбирам ли, че при трасфер на стадий бластоцист има по-голям шанс  за забременяване  newsm78
щом един ембрион е достигнал до стадий бластоцист, значи има потенциал да се развива, а дали ще се забременее- никой не знае.
Аз пък бих те посъветвала да си прибереш и 3-те ембриона, ако разбира се имаш право на мнение Peace

Общи условия

Активация на акаунт