Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 14

• 37 976
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
oskarmimi , може да пробваш, но си мисля, че 13-ти ден ще е късно при тази дължина на цикъла.

# 121
  • София
 wavey

# 122
Кога ще е този конгрес?

# 123
Днес, като се обадих в клиниката, ме информираха, че д-р Персенска и Шефкетова са на конгрес от 18 до 21 мисля, а д-р Стаменов няма никакви часове, дори имал записани извън графика! И аз съм в чуденка дали да се обадя за 23.09., защото пътувам и да не стане само да се разходя:)

# 124
  • София
 HugБлагодаря за отговорите момичета.

# 125
Момичета, имам записан час за поставяне на лекарство РВМС.Знаете ли дали в кабинета ще ми го слагат или някъде на етажа за пункциите?

# 126
Lilka N. На 10.09.13 на мен ми слагаха PBMC в 7 кабинет  Simple Smile
Днес отивам да си прибера ембриончетата,пожелавам си това да са нашите дечица Wink
Успех на всички!
Хубав ден момичета  bouquet

# 127
galq80  newsm10 Успех!

# 128
Момичета, слагам утрогестан вагинално, но ме притеснява, че изтича. Вечерната доза я слагам след като си легна, след сутрешната полежавам 10-15 минути, но въпреки това си изтича. При вас така ли се случва, притеснява ме дали изобщо правя нещо?

# 129
Моме,винаги изтича по малко,споко.И при мен беше така.

# 130
Днес, като се обадих в клиниката, ме информираха, че д-р Персенска и Шефкетова са на конгрес от 18 до 21 мисля, а д-р Стаменов няма никакви часове, дори имал записани извън графика! И аз съм в чуденка дали да се обадя за 23.09., защото пътувам и да не стане само да се разходя:)

Аз имам час за понеделник, 16.09.,  при д-р Персенска, за да се види дали съм готова за блокираща инжекция. В сряда, 13 ден от цикъла, имах фоликул 22 и лигавица Е. Тя ми обясни, че за да се направи блокаж, фоликулът трябва да се спука. Ако не е спукан в понеделник, продължаваме да го следим в следващите дни. Дано не съвпадне с конгреса. Започва инвитро по дълъг протокол, първи опит от фонда и първи за мен. Дано всичко е наред. Praynig

# 131
Мерси, Светле, слагам ежедневни превръзки, не малко количество изтича, дано да е нормално Simple Smile

# 132
Момичета, късмет на всички!!!

# 133
  • София
Моме не го мисли,каквото трябва да "попие" "попива" Grinning винаги изтича и то не малко на вид.

# 134
Моме, не би трябвало да изтича чат толкова много. Сигурна ли си, че го поставяш достатъчно надълбоко? Иначе вечер определено се абсорбира по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт