Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 14

• 37 972
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Днес, като се обадих в клиниката, ме информираха, че д-р Персенска и Шефкетова са на конгрес от 18 до 21 мисля, а д-р Стаменов няма никакви часове, дори имал записани извън графика! И аз съм в чуденка дали да се обадя за 23.09., защото пътувам и да не стане само да се разходя:)

Аз имам час за понеделник, 16.09.,  при д-р Персенска, за да се види дали съм готова за блокираща инжекция. В сряда, 13 ден от цикъла, имах фоликул 22 и лигавица Е. Тя ми обясни, че за да се направи блокаж, фоликулът трябва да се спука. Ако не е спукан в понеделник, продължаваме да го следим в следващите дни. Дано не съвпадне с конгреса. Започва инвитро по дълъг протокол, първи опит от фонда и първи за мен. Дано всичко е наред. Praynig
И аз в понеделник съм за блокираща инжекция  Grinning

# 136
Благодаря ви, явно е нормално  Hug Ръгам си го дълбоко, докъдето мога да стигна  Joy

# 137
 Mr. Green  Значи няма проблеми.

# 138
Мимето14, аз съм за 15.25. Дали, ако се е спукал фоликулът, веднага се слага инжекцията?

# 139
Мимето14, аз съм за 15.25. Дали, ако се е спукал фоликулът, веднага се слага инжекцията?
аз съм за 11.55 мисля че да, но май че е в 1 кабинет се поставят инжекциите така че може и там малко да се почака

# 140
Здравейте,момичета.Мога ли да ви помоля за актуална информация каква е цената на оперативната лапароскопия,че нещо не намерих цени на сайта  Embarassed
Благодаря предварително!

# 141
Здравейте, момичета!
Някой може ли да ми каже кога се ходи на преглед след неуспешен опит /на кой ден от цикъла/ и за коментар?

Здравей. От доста време не съм се появявала, но .... сега чета всичко написано напред.
Нега, може и да са ти отговорили /но аз още не съм прочела и моля да ме извините, ако е станало така/.
На мен след неуспешния опит д-р Стаменов ми каза да си запиша час по спешност /до ден днешен незнам защо трябваше да е по спешност, но и тези на регистатурата доста чудене удариха, но записаха все пак/. Часът ми беше на 10-12 ден от МЦ /не помня точно/ д-р Стаменов разгледа досието, учуди се на неуспешния опит /двамата с него бяхме убедени, че ще станат нещата/, но нищо не коментира. Реши да ми направи преглед, но каза че съм блокирана и да отида на нов преглед след новия МЦ, който можело и с 2 седмици да ми закъснее /при мен закъснението беше само 4 дни, но при всеки е различно/ /10 ден/, за да ме прегледа и насрочи биопсия. Освен "невъзможния" преглед ме насочи да направим спермограма с SDI тест и генетични. Времето до новия МЦ изплозвахме точно за това - спермограмата е вече готова /1 седмица е необходимо/, а генетиката ще е готова в понеделник /21 дена/. Края на месеца отивам да си почина и на новия МЦ започвам с нови сили.

# 142
Здравейте,момичета.Мога ли да ви помоля за актуална информация каква е цената на оперативната лапароскопия,че нещо не намерих цени на сайта  Embarassed
Благодаря предварително!
По ЗК аз платих за лапароскопия 500лв, ако не е през ЗК мисля че е около 1100лв

# 143
Искам да попитам, има ли някой, който не е от София и са го следили по време на стимулацията в града от който е?

за първи път чувам за такава опция newsm78 newsm78
интересно кой ще те следи във Варна, може би по-скоро клиниката в Шумен newsm78

и аз го бях чувала това. от моя гинеколог в града където живея бяхме говорили на тази тема и той самия ми каза, че със Стаменов са го практикували, но Стаменов категорично отказа.

# 144
  • София
Днес ще правя второто вливане на Имуновенин(първото беше вчера)по 25 ампули на вливане,От вчера се чувствам добре,дано и след днешното да е така Praynig

# 145
jul_i  newsm10 дано всичко е ОК

# 146
Късмет и успех всички!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 147
  • Варна
Трябва да отида на 9,10 ден от датата на цикъла, но тези дни съвпадат с предстоящият конкрес и мога да отида чак на 23.09., когато ще ми бъде 13 ден!

Shocked
А на ман Д-р Шефкетова ми каза, да отида на 2-ри ден от цикъла, за да решим по къс или дълъг протокол ще стартираме. Този 2-ри ден е най-вероятно да е на 21.09. На регистратура ми казаха, че няма нужда да запазвам час по-рано - като ми дойде да звънна за час на другия ден. Вече съм си купила билет за София...
При това положение с Конгреса, дали ще има кой да ме прегледа и да вземе такова решение?  newsm78
Дали да им звъня пак?

# 148
Кали, по-добре им звънни. Не вярвам д-р Стаменов да поеме всички пациенти. Най-вероятно ще те отложат за другия месец. На теб цикълът ти винаги ли е по часовник?

# 149
За д-р Стаменов не записват часове в тези дни, аз се обадих сега и си запазих час за 23.09. при д-р Перси, 13 ден от цикъла, все пак може и да успеем да стартираме този месец, ако не здраве да е!

Общи условия

Активация на акаунт