Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 14

• 37 953
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Ъъъъ, Звезди, аз в никакъв, ама абсолютно никакъв случай не бих правила опит със запушени, но не прекъснати тръби. Има сума ти неща изписани в нета по въпроса, прочети, моля те  Hug

# 196
Ъъъъ, Звезди, аз в никакъв, ама абсолютно никакъв случай не бих правила опит със запушени, но не прекъснати тръби. Има сума ти неща изписани в нета по въпроса, прочети, моля те  Hug
Чела съм тук-там,ама кажи ми аз ли да взимам решения,все пак сме в ръцете на най-добрите.Слушам и изпълнявам.Персенска каза,че можем да започваме опит и само ми споменза за ЦС,нищо друго.

# 197
  • София
Те са ти запушени, а прекъснати ли са?
   Не са ми прекъсвани,биопсията ми е добра.Дано няма кофти изненади.
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes какво общо има биопсията с тръбите?
Много се учудвам, че досега не са ти прекъснати. В Надежда е такава практиката Thinking Thinking

# 198
Само споделих,че направихме биопсия.Други методи за диагностика,не.Попитах я за хидросалпингс  и тя ми каза,че,ако има няколко поредни лоши биопсии,това ще говори за съществуващ такъв  Rolling Eyes  От там на татък ми в тъмна Индия.

# 199
Аз на твое място бих взела това решение и бих настоявала за прекъсване. Тези запушени тръби до такъв "хубав" хидросалпингс могат да доведат, който пък обрича опита на неуспе.....

# 200
  • София
Аз на твое място бих взела това решение и бих настоявала за прекъсване.
най-малкото за лапаро бих настоявала.
Попитах я за хидросалпингс  и тя ми каза,че,ако има няколко поредни лоши биопсии,това ще говори за съществуващ такъв 
това не го знаех, ето научихме нещо ново Peace

# 201
Това лапаро,ако знаеш от кога го мисля....но сега си викам нали съм на точното място,ако има нещо ще ми бъде предложен вариант.За практиката в клиниката не знам,чета това-онова.След 2-рия ми неуспешен опит,бях писала до екипа на клиниката и ми предложиха 2 варианта,прекъсване или премахване.Тогава бях потресена,но сега съм съгласна на всичко,не искам ей така да си изгърмя поредния опит.

# 202
Обикновено се предпочита прекъсване пред премахването им изцяло.

# 203
  • София
Звезда, питай я пак Перси, като отидеш, да не би да е пропуснала в суматохата Peace

# 204
Обикновено се предпочита прекъсване пред премахването им изцяло.
Ми айде да ми е честит новия екшън  ooooh! Благодаря много за помоща.
Ванче по принцип "парен каша духа" и си я питам за доста неща в тия 3 мин  ,но май ще бъда по-...
Много ти благодаря и на теб.Кога ще излезем от тзя въртележка не знам.

# 205
  • София
Звезди,и аз съм със запушени тръби,но не са ми прекъснати.При мен са изцяло запушени ,не пропускат изобщо.Имам 2 лапароскопии за отпушването им ,но няма как да стане.Като се преместих при Стаменов първата му работа беше да погледне цветната снимка и каза,че няма да пречат.Настоявай за лапаро или да направиш снимка. HugУспех мила.

# 206
Момичета, за колко време излизат резултатите от микробилогия и цитонамазка и каква им е цената?  bouquet

# 207
Момичета, за колко време излизат резултатите от микробилогия и цитонамазка и каква им е цената?  bouquet
на мен ми казаха,за резултати след 10 дни,но излизат по рано,пуснах ги на 26.06,микробиологията е била готова на 28.06,а цитото на 01.07
платих за двете 60 лв.

# 208
на мен ми казаха,за резултати след 10 дни,но излизат по рано,пуснах ги на 26.06,микробиологията е била готова на 28.06,а цитото на 01.07
платих за двете 60 лв.

Много ти благодаря! А резултатите могат ли се получат по е-мейл или задължително лично?

# 209
Много ти благодаря! А резултатите могат ли се получат по е-мейл или задължително лично?
това не мога да ти кажа,тъй като аз съм от София и отидох да си ги взема лично
микробиологията я пращат в "Лора",а цитото си го правят на място
обади се и питай Peace 

Общи условия

Активация на акаунт