Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 14

• 37 960
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • гр. София
Мерси, Моме! И твоите новини са страхотни! Сега ще чакаме положително тестче от теб!  Hug Hug Hug

# 181
Сарче мила  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Не знам какво да кажа ......

# 182
Странно,но този път просто паднах,заболя ме,но....да се разплача не успях.Вероятно вече имам изграден имунитет към тази болка.....еми пак ще се изправя,ще се поизтупам и ...ще се подготвя за следващия трансфер( имам още 6 замразени  на 3*2)- може би това до някъде ме кара да съм по-спокойна,може би....т.е имам още 3 възможности и...това ще е финала.Надявахме се,че ще стане още този път,но....този горе явно има други планове за мен Wink
Както знаем,ако нещо не ни убива ни прави по-силни,а пък всички тук сме силни момичета,нали така Hug

Успех на всички в процедура!

# 183
  • София
Сара, ще успееш!
И аз бях сигурна, че този път ще си с положителен тест, но щом имаш толкова замразени няма как да не стане Hug Hug Hug Hug

# 184
Сара, наистина само това дава утеха в неуспеха - резервните варианти. 6 замразени са чудесна бройка, дано поне едно от тях е вашето детенце  Hug Всички жени заслужават да им се сбъдне точно тази мечта.....

# 185
Моме,  НЕ ми се обадиха, което ме вбесява  #Cussing out. Имах още две, но нито док, нито ембриоложката ми казаха, какво става. На теб обадиха ли ти се вече?

# 186
Не, явно ги чакат, и при мен останаха двечки  newsm78. Аз им обадих преди 2-3 часа, май не беше ембриолог човекът, който ми вдигна телефона, обеща, че ще им напомни да ми звъннат, но още не са. На едно друго момиче чак на 7 ден са ѝ звъннали с новината, че замразяват. Нищо де, в добри ръце са, информация ще имаме все някога.

# 187
А те могат ли да замразяват толкова късно  newsm78 на 7-ми ден или просто тогава ще ни информират.

# 188
О, не знам, в момента съм на етап - нищо не мога да променя даже и да знам, така че ги оставям да си вършат работата  Mr. Green

# 189
Момичета имам един въпрос.Каква може да е причината или съмненията на д-р Персенска за ЦС,понеже аз имам правена 2011.Снимката ми не е правена в тяхната клиника.Предстои ми среща с нея и не знам дали да й напомня,ако тя е забравила.

# 190
Според мен състоянието на тръбите може доста да се е променило за 2 години.
При мен се е развила ендометриоза, довела до тубарен стерилитет за 3 години, така че една проверка няма да ти е излишна, смятам  Thinking

# 191
  • гр. София
Звезда, Момето е права. Много неща може да са се променили от тогава. Аз напълно подкрепям идеята за нова ЦС.  Peace

# 192
Аз понеже от опит все си изпросвам разни неща и после се бия по главата,та сега се замислих.Ама  ще й кажа сега в понеделник,а и без това съм в цикъл,свършили и да скачам(иначе са ми запушени тръбите).Че уж ще се почваме.
Благодаря ви девойки  Hug

# 193
Те са ти запушени, а прекъснати ли са?

# 194
Те са ти запушени, а прекъснати ли са?
   Не са ми прекъсвани,биопсията ми е добра.Дано няма кофти изненади.

Общи условия

Активация на акаунт