Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 14

• 37 966
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Е момичета, с резултат 0,1 няма как да ви зарадвам .Дано вие имате повече късмет!
Аз ще се надявам на останалите ми замразени ембриончета....

# 166
Момичета, сега се сетих, че при всяка цитонамазка, която правя, излиза, че е 2 група, но и че имам цервицит. После го лекувам и отново излиза при следващата. Не съм правила от 7 месеца цитонамазка и сега се притеснявам дали има отношение към цветната снимка, ако отново имам цервицит. Иначе ми казаха, че микробиологичта ми е чиста и не се изолират никакви микроорганизми. Според вас трябва ли да пусна сега и цитонамазка?

# 167
  • Sofia
Сара, много съжалявам  Sad Hug Стискам палци да събереш нови сили и следващият опит да е успешен  Praynig

Аз по темата за годините и времето да кажа, че колкото повече опити минах, и особено след трите ми мисед аборта, вече съм далеч по-търпелива и смирена да кажем. Осъзнах за себе си, че колкото и да ми се иска нещата да станат бързо, това не зависи по никакъв начин от мен и аз не мога да контролирам нищо. Все още вярвам, че ще успея рано или късно. Когато - тогава. 

# 168
Здравейте, момичета! Вчера си прибрах две ембриончета и с учудване разбрах, че док вече не се кара на тест преди 14-ти ден, ами направи си каза да направя тест на 10-ти ден. Сега ще помързелувам събота и неделя и от понеделник на работа, за да не мисля много много  Hug

# 169
Аз забравих даже да питам за тест  Joy Пупи, заедно сме били вчера.

# 170
Аз уж за 5 и 30, ама си откарах до 7 и 30 вечерта  Joy

# 171
Е, значи определено се сещам коя си - и аз бях за същия час  Mr. Green

# 172
Айде тогава след 10 дена да ти честитя и годишнината и бебето  Wink. Няма да те забравя.

# 173
 Hug Дано си честитим взаимно!

# 174
Момичета, и аз съм големичка - на 41 г. Имаме шанс. Няма да се отчайваме. А и като гледам пациентките в клиниката, май имаме много наборки. Честно казано, това доста ме успокоява.

Това ще ми първи опит инвитро. Много се мотахме с мъжа ми, а и нямаше как аз да дам спермограма. Въобще страшна семейна битка водих миналото лято, та, слава богу, вече една година ходим при докторите  и се успокоявам, че поне правим нещо.

Мила Сара, тези ембриончета ще са късметлийски. Hug 

# 175
Момичета, имам записан час за поставяне на лекарство РВМС.Знаете ли дали в кабинета ще ми го слагат или някъде на етажа за пункциите?

В стая 7 до машината за порт.сок. сядаш и чакаш

# 176
Успех, момичета  bouquet
tigresa, не ги разбирам мъже като твоя. Нищо срамно няма да отидеш да се изследваш. Лошата спермограма не те прави по-малко мъж. А борбата за дете е обща борба. Радвам се, че си успяла да се пребориш. Пожелавам ти по-скоро да гушнеш своето бебе.

# 177
Мила Бети, благодаря ти. Преборих се с него, сега остава да се преборя с природата. Тя историята ни е много странна. Преди 5 години ходих при един "специалист", който ми направи цветна снимка и установи запушени тръби. Каза, че едната имала 8% пропускливост, но щял да пише 100%, за да си взема по-лесно заповед от фонда и да ходя при него за инвитро. Тогава напълно се сринах - с тази диагноза нямах желание нито за секс, нито за нищо. Абсолютен психически блокаж. Мъжът ми беше до мен и нито веднъж не ме е упрекнал по никакъв начин. Само каза да не вярвам на този лекар. Но нямах сили да продължа с прегледите. Миналият ноември правих цветна снимка при д-р Персенска и се оказа, че тръбите ми са напълно проходими. Щях да припадна. В същото време той направи спермограма /покрай последвалите инсеминации още няколко/ и се оказа, че е с тератозоспермия /извинявам се, ако греша термина/.
Ами, това е накратко.

# 178
  • гр. София
Добър ден!
Вече съм си у дома, няма хидросалпингс. Направена е само пластика.  Mr. Green
Хиляди благодарности на д-р Персенска за чудесно свършената работа!  Hug

# 179
Браво, Шокооо, сега си ни вече една пластична  Flutter
Пупи, днес обадиха ли ти се да ти кажат дали ще замразявате?

Общи условия

Активация на акаунт